Sağlık gibi bi nimetiniz var..boş bi gününüzde yardım kuruluşu icin calisin ya da hastanelerde yardıma gidin..bakin nasıl unutursunuz yavaş yavaş bugunlerinizi..
Mesleginiz oldugundan size farkli gelmiyordur cok normal..haklisinizKendim zaten hemsireyim gün içind e bir çok insana iyiliğim dokunuyo . Ama kafamı dağıtmaya yetmiyo malesefki
Mesleginiz oldugundan size farkli gelmiyordur cok normal..haklisiniz
Profiline bakmazsanız unutmanız kolaylaşır , ilgilenmeyin hakaret çok büyük bir şey ,
Bir kıza nasıl hakaret edilebiliyor onu da anlamıyorum , üstelik anne babası gözünden sakınırken hayırdır yani
Sizde her aşk acısı temali konuya, konu sahibini yargılayıcı yorum yapmaktan bıkmadınız.Gün aşırı bıkmadın aynı konuyu acmaya.
Bir uzmandan yardım al bence, hıc normal degıl bu hallerin.
İnsanlar bosaniyor, Cocuklarıyla ayrılıyor. İnsanlar evlatlarını kaybediyor.
Hayat sidikli Bı cocugun arkasından dibe cokecek kadar uzun degıl. Giden gunlerıne genclıgıne yazık.
Sizde ustunuze vazife olmayan mevzulara dahil olmaktan?Sizde her aşk acısı temali konuya, konu sahibini yargılayıcı yorum yapmaktan bıkmadınız.
Bende benzer bir durumdan geçiyorum, 10 kez konu açmadım ama açtığım konulara bu tarz yorumlar yapıyordunuz. Ne mutlu size ki güçlü bir insansınız, malesef konusuna yorum yapıp yargıladıgınız insanlar sizin kadar güçlü değil demek ki.
Bu arada siz benim acı cekmedıgımı nerden bılıyorsunuz, her gun gelip burda aglamadım dıye mı vardınız bu kanıya?Sizde her aşk acısı temali konuya, konu sahibini yargılayıcı yorum yapmaktan bıkmadınız.
Bende benzer bir durumdan geçiyorum, 10 kez konu açmadım ama açtığım konulara bu tarz yorumlar yapıyordunuz. Ne mutlu size ki güçlü bir insansınız, malesef konusuna yorum yapıp yargıladıgınız insanlar sizin kadar güçlü değil demek ki.
Siz bence buradakilere akıl verdiğiniz gibi kendiniz bir terapiye gitmelisinizBu arada siz benim acı cekmedıgımı nerden bılıyorsunuz, her gun gelip burda aglamadım dıye mı vardınız bu kanıya?
.belkı de cok acı cekmısımdır, sonunda beyhude oldugunu gormusumdur simdı de hemcinslerime uzulme degmıyor diyerek yardım etmeye calisiyor umur.
Belki ben acı cekerken birileri yanımda olup, benım dediklerimi bana deseydi acım azalırdı. Nerden bılıyorsunuz sız benim ne yasadıgımı?
Cıdden enteresan tipler siniz.
Cekersenız cekın acı, adamlar yeni kızlarla gununu gun etsin sizde acı cekın
Sizinle diyalogum bıttı, bana terapi onerecegınıze baska kızlar için sizi terk eden adamlardan nefret etmeyi, kendinize saygı duymayı ogrenın. Sızı engelliyorum bundan sonra alamayacağınız cevaplar görmediğim ıcın dır.Siz bence buradakilere akıl verdiğiniz gibi kendiniz bir terapiye gitmelisiniz
İnsanlar buraya zaten yorum almak için konu açıyor, siz çocuk azarlar gibi yazılar yazın diye değil. Bir değil iki değil sürekli bunu yapıyorsunuz. Ben size acı çekmemişsiniz demedim güçlüsünüz dedim konuyu çarpıtmayın
İstediğim kadar konu açarım bu sizi hiç enterese etmesinSizde ustunuze vazife olmayan mevzulara dahil olmaktan?
On kere acmadıysan bes kere acmıssındır, bırkere konu acana bıkmadın neden yazayım
Ne deseydim size, o gununu gun ederken Siz hayatı kendinize zehir edin surunun mu?.
Ayaga kalk dusunme unut yazık degıl mı sana demek size kotuluk mu?
Tuhaf insanlarsınız vesselam.
Çok sevinirimSizinle diyalogum bıttı, bana terapi onerecegınıze baska kızlar için sizi terk eden adamlardan nefret etmeyi, kendinize saygı duymayı ogrenın. Sızı engelliyorum bundan sonra alamayacağınız cevaplar görmediğim ıcın dır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?