of sorma... çok renkli hayatı olan kaç kişi vardırrki zaten...'Rutine baglamanin dayanilmaz agirligi'cogumuzda var galiba
çocukken de tv başında saatlerce otururdum erteleme alışkanlığım ordan geliyor heralde, çalışmaya başladığımdan beri böyleyim pek ev işi falan düzenli yapmam işe git eve gel yemek o bu derken geçti yıllarNe kadar süredir böylesin?
ben de İngilizce konuşabilmek istiyorum aslında iyi bi kursa yazılsam hiç fena olmayacakben de senin gibiydim, ingilizce kursuna yazıldım, hem bişeyler öğrenmeye başlamanın heyecanı, hemde sosyalleşmek iyi geldi bana
sevgilim yok sessiz sakin kendi halinde biriyimBende senin gibiydim çok kötü bir durum gerçekten
Ama acilen kendin için bu ruh halinden kurtulman cıkmann lazım..
Mesela Sevgilin yok mu ?
Bellirli bir amaçların yok mu ?
Ailenle bolca vakit geçirebilirsin.. Arkadaşlarınla cıkıp gezebilirsin kafa dağıtabilirsin
Kurslara gtmeyi denedim vs dedin ama her ortam kötü olacak diye birşey yoktur kii
İnan bana evde oturmak daha beter insan kafayı yiiyor belli bir süre sonra
Hayatın cok rutine bağlanmış gibi.. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Eğer istersen bu durumdan kurtulabilirsin
Kafana taktığın seni üzen yıkan birşeyler oldu mu
'Rutine baglamanin dayanilmaz agirligi'cogumuzda var galiba
of sorma... çok renkli hayatı olan kaç kişi vardırrki zaten...
evet misafir geleceği zaman evim mecburen temiz oluyordu ama gelen giden yok akşam da geç geliyorum ancak yemek yiyip dinleniyorum anca hafta sonu bişeyler yapabilirsem o da beni daha halsiz yapıyoreve misafir cagir sen misafirlige git... boylece hem evini temizlemis hem de azicik ta olsa sosyallesmis olursum. belediyelerin kurslari aksam da oluyor onlara katilabilirsiniz.
Albendende o kadar bende aynıyım :) telefonda arkadaşlarla falan konuşurken ne yapıyorsun günün nasıl geçiyor dediklerinde söyleyecek bişey bulamıyorum her günüm aynı :)offf sorma aynen oyle evden cikasim gelmiyo okadar rutin ki hayatim calsmiyorm bile temizlik bana cok uzak geliyo . yatakdan kalkiyorm koltga uzaniyorm aksama kdar ayni sekilde yatiyorm aksam yemegni yapp yeyip geri koltga oturuyorm . bi kac saat sonra da tekrar uyuyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?