hiç bişey yiyemiyorum yardım cevap yazın lütfen

bffean

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
429
410
323
Manisa
arkadaşlar valla buraya yazacak cok sorum var onlardan birtaneside;4 aylık hamileyim allahın izniyle bir kızım olacak ancak ben bu 4 aydır doğru düzgün ve besleyici hiçbişey yiyemiyorum.balık yiyemiyorum cevizde yemiyorum yemekleri canım hiç istemiyorum.ya üzülmekten bi hal oldum bebeğim beslenemiyor.internetten bebeğin beyin gelişimi 4. 5. haftalarda başlar diyor okudum ve ağladım ben napıcam.midem almıyor hiçbişey tam dört ay oldu.decavit vitamin kullanıyorum onun faydası ne kadar olur bilmiyorum.doktora söyledim omega 3 kullan dedi.ama ben korkuyorum bebğim beslenemiyor beyin gelişimi zekası için neler yemem neler yapmam lazım.zaen çalıştığım için sabah erkenden servise yetişiyorum kahvaltı yok yani.kahvaltı olarak poğaça yiyorum.

canin mi istemiyor yoksa bulantidan dolayi mi ? ben ilk 4 ay dogru duzgun birsey yemedim cok bulantim vardi ve kusuyordum. doktor ilac vermisti. Ayriyetten ben butun hamileligim boyunca istahsizdim. Ve inan bebegim cok saglikli dogdu. nur topu gibi

Bende de aynı sorun var, 9. Haftadayız ve kahvaltı yapamıyorum bulantıdan, balık,yumurta görmeye tahammülm yok. Hem de üzülüyorum besleyici bişe yiyemediğime, braz bişe yesem hemen çıkarıyorum:( inşallah ilerleyen aylarda düzelir durum

arkadaşlar valla buraya yazacak cok sorum var onlardan birtaneside;4 aylık hamileyim allahın izniyle bir kızım olacak ancak ben bu 4 aydır doğru düzgün ve besleyici hiçbişey yiyemiyorum.balık yiyemiyorum cevizde yemiyorum yemekleri canım hiç istemiyorum.ya üzülmekten bi hal oldum bebeğim beslenemiyor.internetten bebeğin beyin gelişimi 4. 5. haftalarda başlar diyor okudum ve ağladım ben napıcam.midem almıyor hiçbişey tam dört ay oldu.decavit vitamin kullanıyorum onun faydası ne kadar olur bilmiyorum.doktora söyledim omega 3 kullan dedi.ama ben korkuyorum bebğim beslenemiyor beyin gelişimi zekası için neler yemem neler yapmam lazım.zaen çalıştığım için sabah erkenden servise yetişiyorum kahvaltı yok yani.kahvaltı olarak poğaça yiyorum.

Aynı sorunu kuzenim yaşadı omega hap vitamin destek verdi Dr u 1 ay önce doğurdu yiğenimi sağlıklı Nur topu gibi sakın üzülme canım benim omega ve vitamin takviyesi yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktor yemeye başlarsın merak etme diyor ama ben stres yapıyorum.bende omega 3 aldım günde bir tane ondan içmeye başladım.birde vitamin vermişti doktor onu kullanıyorum.

canım 3. aya kadar sen hiç bişe yemesende bebek senin depolarınla besleniyor
bende hiç bişe yiyemedim 6. haftadan 12. haftaya kadar su bile içemedim
doktorum bunun bi sorun teşkil etmediğini, kilo dahai verebilecegimi korkmamam gerektiğini söyledi
ki ben 5 kilo verdim bu bulantı ve kusmalar yüzünden.
hiç tedirgin olma bebek 3 aya kadar kendi gelişiyor senin depolarınla :34:

Back
X