Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Forumda bi sürü arkadaşımız var yıllarca ilişkisi olup o ilişkiyi koruyup daha sonra da biricik sevdiğiyle evlenen :) Merak ediyorum hiç korktunuz mu sevdiğinizin sevgilinizin sizin için hayırlı olmamasından? Bu yüzden hiç 'Allah'ım onu bana hayırlı eyle, hayırlı değilse onu bana hayır eyle onu bana nasip et' dediniz mi? :) Bu yanlış bi dua değil, değil mi sonuçta başka kim yardım edebilir bize haşa başka kime el açabiliriz ki bu şekilde? Bazı arkadaşlarımız olabilir 'ısrar etmeyin diretmeyin' diye ama ben yanlış bi dua ettiğimi düşünmüyorum :) ve açıkçası biraz daha olumlu düşünmek istiyorum :) benim gibileri var mı ve böyle dua ederek sevgilisiyle mutlu bi yuva kuran var mı merak ediyorum :) ya da benim gibi korkuları olan bu korkuları aşan sevdiğiyle mutlu huzurlu yuvasında yaşayan? :) eğer varsa yalnız hissetmeyeceğim kendimi :) görüyorum bi sürü kişi 'kocişkomla evlenmeme şu kadar kaldı' ' bitanemle şu kadar zamandır evliyiz diye imzalar koyuyor profillerine (anlayın işte anlatamadım :) ) biliyorum pek çok arkadaşımız var sevgilisine eşine deliler gibi aşık :) neler hissettiğimi tahmin edebilirsiniz yardımcı olalım birbirimize :)
Not: Yanlış anlaşılmasın dini içerili bir paylaşım yapmadım :)
Not: Yanlış anlaşılmasın dini içerili bir paylaşım yapmadım :)
Son düzenleme: