Hiç böyle hissetmemiştim?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Herkese merhaba, benim birkaç yıllık bir ilişkim var. Ama son zamanlarda çok garip şeyler hissediyorum. Durup dururken erkek arkadaşıma kızıyorum, neden yokken ama. Düşünceler beynimi kemiriyor, işte mesajıma biraz geç dönse hemen işkilleniyorum neden geç döndü diye sorguluyorum baya. İlişkiden soğudum sanki, istemsiz bir şekilde aramıza duvar ördüm ve bu duvarı hissediyorum. Birden ona sıcak davranmak istiyorum ama olmuyor aklıma kızgınlığım geliyor. İşte ne bileyim işinde bazen çok yoğun çok yazamıyor.. bu durum beni üzüyor kızdırıyor, kafamda kuruyorum. Tabi gerçekten beni kızdırdığı zamanlar da oluyor ama. Çok kötü bişey, şu an mesela diyorum ki acaba ayrılsam mı. Çünkü psikolojik olarak çökmüş hissediyorum, elle tutulur bir neden yokken hemde. Biraz kafamı dağıtmak için çıkıyorum hava alıyorum kütüphaneye gidiyorum kitap okuyorum ama asla geçmiyor ona yakın olamıyorum. Kızgınım sebebini bilmiyorum. Bu dönemsel bişey mi onu da bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Ayrılmak mantıklı gibi duruyor :( düzeleceğini bilsem beklerim ama

Herkese merhaba, benim birkaç yıllık bir ilişkim var. Ama son zamanlarda çok garip şeyler hissediyorum. Durup dururken erkek arkadaşıma kızıyorum, neden yokken ama. Düşünceler beynimi kemiriyor, işte mesajıma biraz geç dönse hemen işkilleniyorum neden geç döndü diye sorguluyorum baya. İlişkiden soğudum sanki, istemsiz bir şekilde aramıza duvar ördüm ve bu duvarı hissediyorum. Birden ona sıcak davranmak istiyorum ama olmuyor aklıma kızgınlığım geliyor. İşte ne bileyim işinde bazen çok yoğun çok yazamıyor.. bu durum beni üzüyor kızdırıyor, kafamda kuruyorum. Tabi gerçekten beni kızdırdığı zamanlar da oluyor ama. Çok kötü bişey, şu an mesela diyorum ki acaba ayrılsam mı. Çünkü psikolojik olarak çökmüş hissediyorum, elle tutulur bir neden yokken hemde. Biraz kafamı dağıtmak için çıkıyorum hava alıyorum kütüphaneye gidiyorum kitap okuyorum ama asla geçmiyor ona yakın olamıyorum. Kızgınım sebebini bilmiyorum. Bu dönemsel bişey mi onu da bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Ayrılmak mantıklı gibi duruyor :KK43: düzeleceğini bilsem beklerim ama
boşanmak şart olmuş :işsiz:

Herkese merhaba, benim birkaç yıllık bir ilişkim var. Ama son zamanlarda çok garip şeyler hissediyorum. Durup dururken erkek arkadaşıma kızıyorum, neden yokken ama. Düşünceler beynimi kemiriyor, işte mesajıma biraz geç dönse hemen işkilleniyorum neden geç döndü diye sorguluyorum baya. İlişkiden soğudum sanki, istemsiz bir şekilde aramıza duvar ördüm ve bu duvarı hissediyorum. Birden ona sıcak davranmak istiyorum ama olmuyor aklıma kızgınlığım geliyor. İşte ne bileyim işinde bazen çok yoğun çok yazamıyor.. bu durum beni üzüyor kızdırıyor, kafamda kuruyorum. Tabi gerçekten beni kızdırdığı zamanlar da oluyor ama. Çok kötü bişey, şu an mesela diyorum ki acaba ayrılsam mı. Çünkü psikolojik olarak çökmüş hissediyorum, elle tutulur bir neden yokken hemde. Biraz kafamı dağıtmak için çıkıyorum hava alıyorum kütüphaneye gidiyorum kitap okuyorum ama asla geçmiyor ona yakın olamıyorum. Kızgınım sebebini bilmiyorum. Bu dönemsel bişey mi onu da bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Ayrılmak mantıklı gibi duruyor :KK43: düzeleceğini bilsem beklerim ama
Uzun ilişkilerde böyle olması normal sanırım soğuyunca olmuyor sizde soğumuşsunuz

Ortada bir şey yoksa neden bu tavırlara gerek duyuyorsunuz? Bu tavırlara devam ederseniz adamın aldatası yoksa da aldatır. En iyisi siz ayrılın da rahat edin :halay:

Ortada bir şey yoksa neden bu tavırlara gerek duyuyorsunuz? Bu tavırlara devam ederseniz adamın aldatası yoksa da aldatır. En iyisi siz ayrılın da rahat edin :halay:
Ben isteyerek bu tavırlarda bulunmuyorum, kendim de üzülüyorum böyle okumasına. Ha üzülmeseydim buraya kadar gelip buradan akıl istemezdim, yazmazdım

İroni yapmış arkadaş😊
Bence kendinize biraz zaman verin ve ilişkinizi sorgulayın hatta mola verin..
Sonrası gelecektir
Teşekkür ederim. Oda hiç sormuyor neden böylesin neden böyle davranıyorsun diye. Üzülüyorum ondan böyle uzaklaştım ilgisizleştim diye ama elimde değil

İlişkide bazen bu tür inisler yasanıyor zaten. Merak etmeyin endiselenecek bir durum yok. Sadece yalnız kalmaya devam edin. Zaten iliskilerde elektrik soba gibiyiz. Soğudugumız gibi tekrar yanıyoruzda. Bir müddet yalnız kalın

İlişkide bazen bu tür inisler yasanıyor zaten. Merak etmeyin endiselenecek bir durum yok. Sadece yalnız kalmaya devam edin. Zaten iliskilerde elektrik soba gibiyiz. Soğudugumız gibi tekrar yanıyoruzda. Bir müddet yalnız kalın
Çok teşekkür ederim sizin böyle yazmanız rahatlattı beni. Biraz bekleyeyim o zaman. Bir de kuruntu mu yapıyorum yoksa hissediyor muyum bişeyleri onu ayırt edemiyorum. Bu kuruntu mu yoksa his mi bilmiyorum

Çok teşekkür ederim sizin böyle yazmanız rahatlattı beni. Biraz bekleyeyim o zaman. Bir de kuruntu mu yapıyorum yoksa hissediyor muyum bişeyleri onu ayırt edemiyorum. Bu kuruntu mu yoksa his mi bilmiyorum
Bunu zamanla anlayabilirsiniz. Geçen sene bu zamanlar sevgilim varken bende nedensiz yere sizin gibi olmuştum. Hatta psikolojik olarak iyi değilim uzaklasalım iliskiye zarar gelmesin demistim. Yardımcı oldu bana geçer diye. Geçti de.

Sizde biraz bekleyin.

Ne biçim bi yorum bu? İnsanların kalbini kırarak elinize ne geçiyor? Ben bile isteye mi bu haldeyim? Dışarıdan bunları yazmak çok kolay tabi
O biçim bi yorum. Içine nasıl girelim ilişkinin hanımefendi? Şımarıklık yaptığınızı düşünüyorum. Üzüldüm sevgilinize. Sizi desteklemek zorunda mıyım?

Bunu zamanla anlayabilirsiniz. Geçen sene bu zamanlar sevgilim varken bende nedensiz yere sizin gibi olmuştum. Hatta psikolojik olarak iyi değilim uzaklasalım iliskiye zarar gelmesin demistim. Yardımcı oldu bana geçer diye. Geçti de.

Sizde biraz bekleyin.
Hmm yani sizinki kuruntuydu öyle mi? Bilmiyorum bende biraz bekleyeyim o zaman. Aslında birkaç hoşlanmadığım hareketine de denk geldim bu da etkiledi galiba

O biçim bi yorum. Içine nasıl girelim ilişkinin hanımefendi? Şımarıklık yaptığınızı düşünüyorum. Üzüldüm sevgilinize. Sizi desteklemek zorunda mıyım?
Kimse sizden destek istemedi, bişey yazmayın yeter o

Biraz uzaklaşın birbirinizden.. Arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış birbirinizi özlemeye fırsat yaratın..

Konularınızı bilmediğimizden haklı olup olmadığınızı da bilemeyiz. Sinirlerinizi yıpratıp sizi dengesizleştiren kişi karşınızdaki mi bunu da bilemeyiz

Eğer seviyor ve ilişkinizden memnun olduğunuz halde elinizde olmadan böyle davrandığınızı düşünüyorsanız terapi öneririm. Nedenini kendinizin de çözemediğiniz tepkilerinizi başarıyla tespit edip size sunuyor başarılı psikologlar. Ve tabii ki önerilerde bulunuyorlar bu durumdan kurtularak sakinleşmeniz için

Hmm yani sizinki kuruntuydu öyle mi? Bilmiyorum bende biraz bekleyeyim o zaman. Aslında birkaç hoşlanmadığım hareketine de denk geldim bu da etkiledi galiba
Kuruntuydu benimki. Hislerimde soğukluk vs yoktu. Anlam veremediğim şekilde psikolojim bozulmuştu sevmeme rağmen herşeye alınıyordum. Kendisinede açık açık söylemiştim bir müddet uzak duralım diye.

Ama sizinkisi his ve soğukluksa tekrar sıcaklığı yakalayabilir misiniz o muamma o yüzden sakin bir şekilde bekleyin derim. Ve de sevgiliniz bu hareketlerinizi farketmeyip neyin var diye sormuyorsa o iliskiyi gözden geçirin derim.

Back
X