Hiç böyle hissetmemiştim?

Arada bana da geliyor böyle şeyler. İlişki heyecanlandırmayıp rutine girmişse oluyor maalesef. Sonra geçiyor. Bilmiyorum ben dönemsel olduğunu düşünüyorum. Ben sevgilime açmıştım bu konuyu mesela. Senden gün gün uzaklaşıyorum yardım et bana demiştim. Onun çabasıyla yeniden eski halimize dönmüştük.
Çok teşekkür ederim sağ olun. Ben ona da açmak istemiyorum şu an. Bilmiyorum neden böyle oldu. Şu anda çok yoğun bir çalışma temposu da var bazen 5-6 saat bana yazamadığı durumlar oluyor. Anca işten çıkınca görüntülü arıyor biraz konuşuyoruz. Ama canımı sıkan birkaç mevzu da oldu, belki ondandır hiç bilmiyorum

Sebepsiz dediğiniz şeyin sebebi varmış ama. Bakın bunlar sebeptir. Kuruntulu bir ruh hali içindesiniz o yüzden sürekli gerginsiniz ve her söylenen kelime sizi daha da geriyor.
Evet haklısınız. Ama haksız mıyım sizce? Yani belki büyütüyorum şu an farkında değilim ama resimlerimizi benim söylememle tekrar çıkartmıştı sosyal medya hesabına, işte oradaki kızlarla takipleşmesi bunlar falan hep sinirimi bozdu benim

Herkese merhaba, benim birkaç yıllık bir ilişkim var. Ama son zamanlarda çok garip şeyler hissediyorum. Durup dururken erkek arkadaşıma kızıyorum, neden yokken ama. Düşünceler beynimi kemiriyor, işte mesajıma biraz geç dönse hemen işkilleniyorum neden geç döndü diye sorguluyorum baya. İlişkiden soğudum sanki, istemsiz bir şekilde aramıza duvar ördüm ve bu duvarı hissediyorum. Birden ona sıcak davranmak istiyorum ama olmuyor aklıma kızgınlığım geliyor. İşte ne bileyim işinde bazen çok yoğun çok yazamıyor.. bu durum beni üzüyor kızdırıyor, kafamda kuruyorum. Tabi gerçekten beni kızdırdığı zamanlar da oluyor ama. Çok kötü bişey, şu an mesela diyorum ki acaba ayrılsam mı. Çünkü psikolojik olarak çökmüş hissediyorum, elle tutulur bir neden yokken hemde. Biraz kafamı dağıtmak için çıkıyorum hava alıyorum kütüphaneye gidiyorum kitap okuyorum ama asla geçmiyor ona yakın olamıyorum. Kızgınım sebebini bilmiyorum. Bu dönemsel bişey mi onu da bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Ayrılmak mantıklı gibi duruyor :KK43: düzeleceğini bilsem beklerim ama
BDV forumunu daha az okuyun, etkilenmiş olabilirsiniz.
Burada çalışan adam gün içinde mesaj yazmıyor diye ayrılmayı düşündüğünü söyleyen çok insan var, hiçbirini anlamadım bugüne kadar. Bazen gün içinde tuvalete gitmeye bile kısıtlı zamanım oluyo, bırak mesaj atmayı. Şu adamları oldukları gibi kabullenin, ya da size uymuyorsa salın ipini gitsin.

Çalıştığı için yanıma gelemiyor, sen benim yanıma gel dedi ama bende gidemedim derslerim falan yoğun oluyor. Yani sevgisini hissettiriyor herhangi bir sorun yok ama ben kafamda kuruyorum sanırım biraz. Mesela işte onun iş yerindeki arkadaşlarını stalklıyorum, mesela bazıları kızlarla içli dışlı olabiliyor bunları görünce acaba benim erkek arkadaşım da böyle mi davranıyordur gibi düşünceler geliyor, kurdukça kuruyorum. His mi yoksa kuruntu mu bunlar ayırt edemiyorum
Kıskançlık ve güvensizlik bunun adı..

Evet haklısınız. Ama haksız mıyım sizce? Yani belki büyütüyorum şu an farkında değilim ama resimlerimizi benim söylememle tekrar çıkartmıştı sosyal medya hesabına, işte oradaki kızlarla takipleşmesi bunlar falan hep sinirimi bozdu benim
Bence haklısınız, ben olsam ben de gerilirdim. 5-6 saat yazmıyor diyorsunuz siz yalnız kaldığınızı hissediyorsunuz sanırım. Yalnız ve boş bir zihin de sürekli çalışır sizi en iyi ben anlarım. Kavga çıkarıyorsunuz ki ilgi istediğiniz için. Ben seni bırakamam, senden gidemem gibi sözler söyleyip sizi rahatlarsın diye. Olmuyor böyle şeyler ki bu döngü devam ediyor. Kavga çıkar barış şeklinde. Bir şekilde kafanızı susturmanız lazım yoksa cidden böyle yaşanmıyor.

Zaman zaman bunu bende yapıyorum, artık kafam kaldırmıyor. Ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama kendimi bundan altıda koyamıyordum.

BDV forumunu daha az okuyun, etkilenmiş olabilirsiniz.
Burada çalışan adam gün içinde mesaj yazmıyor diye ayrılmayı düşündüğünü söyleyen çok insan var, hiçbirini anlamadım bugüne kadar. Bazen gün içinde tuvalete gitmeye bile kısıtlı zamanım oluyo, bırak mesaj atmayı. Şu adamları oldukları gibi kabullenin, ya da size uymuyorsa salın ipini gitsin.
Haklısınız sanırım, bir de eğlence sektöründe çalışıyor bu konuda okuduklarım da beni rahatsız ediyor, bazen iş arkadaşlarını stalkaldığımda bazıları böyle kızlarla içli dışlı hikayeler paylaşıyor bende geriliyorum kafama takılıyor o vıcık vıcık iş yeri

Kıskançlık ve güvensizlik bunun adı..
Olabilir. Bir yandan hayır ya onu tanımıyor musun sanki öyle yapmıyordur diyorum. Ama bir yandan da baya sosyal biri, yeni insanlarla tanışıp arkadaşlık kurmayı da seviyor. Kadın erkek fark etmeksizin tanışıyor yeni insanlarla. Bunu kıskanıyorum gerçekten de. Üniversitede de böyleydi, üniyi aynı şehirde okuduk ve erkek arkadaşlarına karşı bakıyordum baya espiriler şakalar yapar onlarla uğraşırdı. Benim kız arkadaşlarıma bile arada espiri yapar onlarla da şakalaşır uğraşırdı. Buna beni o zamanlar sinir ederdi mesela, ona az mesafeli olmasını istesem de çok başaramaz yine böyle arada espiriler komiklikler yapardı. Şimdi onlar aklıma geliyor, şu anki iş yerinde de öyle midir diyorum

Bence haklısınız, ben olsam ben de gerilirdim. 5-6 saat yazmıyor diyorsunuz siz yalnız kaldığınızı hissediyorsunuz sanırım. Yalnız ve boş bir zihin de sürekli çalışır sizi en iyi ben anlarım. Kavga çıkarıyorsunuz ki ilgi istediğiniz için. Ben seni bırakamam, senden gidemem gibi sözler söyleyip sizi rahatlarsın diye. Olmuyor böyle şeyler ki bu döngü devam ediyor. Kavga çıkar barış şeklinde. Bir şekilde kafanızı susturmanız lazım yoksa cidden böyle yaşanmıyor.
Yazdıklarınıza katılıyorum. Ya bir defasında bilerek kavga çıkarttım, bakayım hala yanımda kalacak mı hala ilgili mi diye. Ama alttan aldı neden böyle yapıyorsun bak işten geldim yorgunum falan filan gibi açıklamalar yaparak yanımda kalmıştı buda beni mutlu etmişti. Bir defasında da afedersin ama tuvalete bile gidemedim gün içinde, 20 dakikada yemek yiyip işe dönüyorum falan demişti. Ama o kadar uzun süre yazmaması gerçekten beni kuruntuya sokuyor galiba :(

Yani genel olarak iş ortamı. Normalde işe başlamıştı çok takılmıyordum sonra iş arkadaşlarını stalklamaya başladıkça kuruntulanmaya başladım, iş ortamı biraz vıcık vıcık. Bide iş yerindeki kadın çalışanlarla takipleşmeye başladı, tamam bu normal ama benim sinirimi bozmuştu istemsiz bir şekilde. Bir de sosyal medyasında normalde fotoğraflarımız vardı sonra ben kaldırmasını istemiştim bir dönem. Çünkü açık hesaba geçiş yaptı ve benim akrabalarım falan onu stalklarsa fotoğraflarımızı görsünler istememiştim. O da o zaman kalsın açık hesaba geçiş yapmayacam fotoğraflarımızı arşivlemek istemiyorum demişti. Bende sıkıntı yok senin hesabın sonuçta, benim yüzümden böyle bişey olsun istemiyorum fotoğraflarımızı arşivle ve açık hesaba geçiş yap dedim baya ısrarcı oldum oda öyle yaptı. Sonra en son 5 gün önce falan fark ettim ki 4 aydan sonra tekrar gizli hesaba geçiş yapmış ama fotoğraflarımızı çıkartmamıştı arşivden. Bende sebebini sordum, o zamanlar arşivlemek bile istemiyordun şimdi neden gizli hesaba geçtiğin halde fotoğraflarımızı arşivden çıkartmadın, dedim. Oda buna mı takıldın ya tamam çıkartırım hallederiz dedi ve çıkarttı resimlermizi. Bu da sinirimi bozdu mesela, neden ben diyince çıkartıyorsun, kendi isteğinle çıkartmıyorsun ki... gibi gibi olaylar bende birikti ve sonuç böyle oldu galiba
Ben olsam bende takılırdım sanırım bunlara. Ama belki gerçekten aklına gelmemişte olabilir. Kızları ekleyince siz deseniz bile fotoğrafları yine eklemeyebilirdi de hayatımda biri yok izlenimini vermek için. En azından şu am arkadaşları da biliyordur birisi olduğunu. İyi taraflarından bakmaya çalışıyorum. İlişki işleri zor gerçekten. Ama apaçık bi hayasını görmediyseniz güvenmek zorundasınız. 🤷🏻‍♀️

Yazdıklarınıza katılıyorum. Ya bir defasında bilerek kavga çıkarttım, bakayım hala yanımda kalacak mı hala ilgili mi diye. Ama alttan aldı neden böyle yapıyorsun bak işten geldim yorgunum falan filan gibi açıklamalar yaparak yanımda kalmıştı buda beni mutlu etmişti. Bir defasında da afedersin ama tuvalete bile gidemedim gün içinde, 20 dakikada yemek yiyip işe dönüyorum falan demişti. Ama o kadar uzun süre yazmaması gerçekten beni kuruntuya sokuyor galiba :KK43:
Diyorsun ki istese iki eli kanda olsa bile yazardı, eğer isteseydi. Ama öyle olmuyor işte. Hem çok sevip hem de vakit bulamayabiliyor. Bazen kabullenip ileriye bakmak gerekiyor yerinde saymaktansa. İş vakitlerinde yoğun ve bu adam seni gerçekten seviyor ki yanında kalmak için çabalıyor. Kabul etmen gereken bu. Kabullenince ortada pek bir sorun kalmıyor açıkçası.

Ben olsam bende takılırdım sanırım bunlara. Ama belki gerçekten aklına gelmemişte olabilir. Kızları ekleyince siz deseniz bile fotoğrafları yine eklemeyebilirdi de hayatımda biri yok izlenimini vermek için. En azından şu am arkadaşları da biliyordur birisi olduğunu. İyi taraflarından bakmaya çalışıyorum. İlişki işleri zor gerçekten. Ama apaçık bi hayasını görmediyseniz güvenmek zorundasınız. 🤷🏻‍♀️
Ya işte apaçık bir şey görmedim ama bunlar bende soru işaretleri oluşturdu. Fotoğrafları arşivinden çıkartmayı unuttuğunu sanmıyorum zaten ben sorunca böyle şakaya vurup herhalde fotoğraflarımızı nazar değmesin diye çıkartmıyorsun demiştim oda işte laflara bak hee nazar değmesin diye çıkartmıyorum diyerek geçiştirdi. O bunu diyince bende kızdım, ciddi soruyorum fotoğraflarımızı neden çıkartmadın, o zamanlar arşivlemek bile istemiyordun niye çıkartmıyorsun dedim. Oda buna mı takıldın ne olacak hallederiz çıkartırım dedi ve çıkarttı 5 dk sonra ama işte takıldım buna. Yani bilmiyorum belki erkek arkadaşımı stalklıyorlarsa görmüşlerdir resimlerimizi. Sizce ne yapsam ya? Gerçekten kafama çok takılıyor bunlar hala

Diyorsun ki istese iki eli kanda olsa bile yazardı, eğer isteseydi. Ama öyle olmuyor işte. Hem çok sevip hem de vakit bulamayabiliyor. Bazen kabullenip ileriye bakmak gerekiyor yerinde saymaktansa. İş vakitlerinde yoğun ve bu adam seni gerçekten seviyor ki yanında kalmak için çabalıyor. Kabul etmen gereken bu. Kabullenince ortada pek bir sorun kalmıyor açıkçası.
Haklısınız, ama dediğim gibi hem işyerindeki kızlarla takipleşmesi, sonra fotoğraflarımızı ben diyince arşivden çıkartması ve iş yerindeki arkadaşlarını stalkladığımda kadınlarla falan içli dışlı olmaları, o iş ortamının vıcık vıcık olması beni bu kuruntu mu desem düşünce mi desem işte bunlara itti. Yani ne yapıcam bilmiyorum sizce boşversem düşünmemeye çalışsam daha iyi olur mu

Herkese merhaba, benim birkaç yıllık bir ilişkim var. Ama son zamanlarda çok garip şeyler hissediyorum. Durup dururken erkek arkadaşıma kızıyorum, neden yokken ama. Düşünceler beynimi kemiriyor, işte mesajıma biraz geç dönse hemen işkilleniyorum neden geç döndü diye sorguluyorum baya. İlişkiden soğudum sanki, istemsiz bir şekilde aramıza duvar ördüm ve bu duvarı hissediyorum. Birden ona sıcak davranmak istiyorum ama olmuyor aklıma kızgınlığım geliyor. İşte ne bileyim işinde bazen çok yoğun çok yazamıyor.. bu durum beni üzüyor kızdırıyor, kafamda kuruyorum. Tabi gerçekten beni kızdırdığı zamanlar da oluyor ama. Çok kötü bişey, şu an mesela diyorum ki acaba ayrılsam mı. Çünkü psikolojik olarak çökmüş hissediyorum, elle tutulur bir neden yokken hemde. Biraz kafamı dağıtmak için çıkıyorum hava alıyorum kütüphaneye gidiyorum kitap okuyorum ama asla geçmiyor ona yakın olamıyorum. Kızgınım sebebini bilmiyorum. Bu dönemsel bişey mi onu da bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Ayrılmak mantıklı gibi duruyor :KK43: düzeleceğini bilsem beklerim ama
soğumuşsun. muhtemelen sevmiyorsun da. sadece alışkanlık var. her söylediği ya da yaptığı da batıyor mu? aynısını yaşamıştım lise 2de sevgili olmuştuk mezuna kaldığım sene aynılarını hissettim ve ayrıldım çok sancılı süreçti ama sevgi bitince durmanın anlamı yok. yaşını bilmiyorum ama eğer 19 20li yaşların başındaysan insan kendini daha keşfedemeden yaşadığı ilişkilerde bu sorun kaçınılmaz oluyor. çünkü kendini tanıdıkça karşındakiyle uymadığını anlayabiliyorsun o yüzden kızıyorsun işgilleniyorsun. sen daha iyi bilirsin ama ara vermen sana iyi gelecek gibi hissediyorum.

soğumuşsun. muhtemelen sevmiyorsun da. sadece alışkanlık var. her söylediği ya da yaptığı da batıyor mu? aynısını yaşamıştım lise 2de sevgili olmuştuk mezuna kaldığım sene aynılarını hissettim ve ayrıldım çok sancılı süreçti ama sevgi bitince durmanın anlamı yok. yaşını bilmiyorum ama eğer 19 20li yaşların başındaysan insan kendini daha keşfedemeden yaşadığı ilişkilerde bu sorun kaçınılmaz oluyor. çünkü kendini tanıdıkça karşındakiyle uymadığını anlayabiliyorsun o yüzden kızıyorsun işgilleniyorsun. sen daha iyi bilirsin ama ara vermen sana iyi gelecek gibi hissediyorum.
Öncelikle teşekkür ederim, 24 yaşındayım. Bilmiyorum soğudum belki de ama konu çok fazla uzamasın uzun olmasın diye bahsetmedim ama belli başlı bir takım şeylerden dolayı bu kuruntulara kapıldım sanırım. Tekrar tekrar aynı şeyleri forumda yazmak iyi olmaz biraz önceki mesajlarda bahsettim bu sorunlardan, tabi okumak ve yorumlamak isterseniz:)

6 seneye yaklaşan bir ilişkim var bende bazen gelgitler yaşıyorum siz gibi , genelde geçici oluyor. Benim de erkek arkadaşım aşırı yoğun çalışıyor ve değil 5-6 saat bazen tüm güne yakın konuşamadığımız oluyor, bende bu süreçte çalışmadığım için ve ilgisiz kaldığım için soğuyorum gibi oluyor o yüzden sizi çok net anlıyorum … ama çözümü nedir onu da bilmiyorum

Haklısınız, ama dediğim gibi hem işyerindeki kızlarla takipleşmesi, sonra fotoğraflarımızı ben diyince arşivden çıkartması ve iş yerindeki arkadaşlarını stalkladığımda kadınlarla falan içli dışlı olmaları, o iş ortamının vıcık vıcık olması beni bu kuruntu mu desem düşünce mi desem işte bunlara itti. Yani ne yapıcam bilmiyorum sizce boşversem düşünmemeye çalışsam daha iyi olur mu
Gözlemde kal ama çok kendi kendini doldurma. Ortamın cıvık olması sevgilinin de bu cıvıklığa ortak olacağı manasına gelmemeli.

Gözlemde kal ama çok kendi kendini doldurma. Ortamın cıvık olması sevgilinin de bu cıvıklığa ortak olacağı manasına gelmemeli.
Evet gelmemeli tabi ama işte merak ediyorum davranışları falan nasıl o ortamda diye. Mesela normalde çok şakacı bir insandır, kendi arkadaşları ile sürekli uğraşır şakalar yapar onları güldürür, buna çok defa şahit oldum. Mesela bende kendi kız arkadaş ortamıma erkek arkadaşımla girdiğimde benim kız arkadaşlarıma karşı da böyle arada espiriler yapıp uğraştığı oluyordu. Ben rahatsız oluyordum ara ara bundan. sosyal ve şakacı biridir genel olarak. Şimdi diyorum ki o ortamlardaki insanlara özellikle de kızlara karşı da öyle mi. Bunu öğrenememek beni daha da kuruntuya boğuyor ama sanırım düşünmemek daha iyi, tabi başarabilirsem bunu

6 seneye yaklaşan bir ilişkim var bende bazen gelgitler yaşıyorum siz gibi , genelde geçici oluyor. Benim de erkek arkadaşım aşırı yoğun çalışıyor ve değil 5-6 saat bazen tüm güne yakın konuşamadığımız oluyor, bende bu süreçte çalışmadığım için ve ilgisiz kaldığım için soğuyorum gibi oluyor o yüzden sizi çok net anlıyorum … ama çözümü nedir onu da bilmiyorum
Teşekkür ederim, bende bilmiyorum gerçekten ya

Ya bende bilmiyorum işte kuruntu mu yoksa his mi bunlar. Ayırt edemiyorum. Bu aralar biraz da boşluktaydım okul açıldı tek yaşıyorum şu an ve çok sıkılıyorum. Belki bunlar da etken oldu. Allahtan son bir haftadır okula gidip gelmeye başladım biraz kafam dağılmaya başladı sanki. Onun iş arkadaşlarını bile stalklamaya başlamıştm, bazılarına bakıyorum işte hikayelerinde kızlarla içli dışlılar iş yerinde. Bunu görünce diyordum acaba benim erkek arkadaşım da böyle midir iş yerinde falan, istemsiz bir şekilde kafama takılıyor düşünüyorum

Elinizde sevgilinizin de boyle civiklastigina dair net bir veri yoksa bu suizandır ve gereksizdir.
Ve civikliktan kastiniz nedir, is ortami sonucta sohbet de edilebilir, hediyelesilebilir de.

Bence sizin acilen bir ortama ihtiyaciniz var.
Sizden gizli is yapmiyorsa bunu takmaniz hele de arkadasi yapiyor o da yapiyordur diye dusunmeniz mantiksiz.

Bu da normal.
Adam dakika basi ay fotolarimiza ne oldu diye dusunecek degil.
Acik hesaba gectiginde arsivlemeyi bile istemeyen adam ki muhtemelen acik hesap takipci kasma amaclidir, isteginiz uzerine hemen de acmis, sizi sakliyor degildir yani.

Yasiniz da 24, ne o ergen gibi iliskimizi gizliyorsun diye onun soylenme hakki varken saygi duymus adamin musaade edin de arsivden cikarmamama takilma deme sansi olsun.

Bana yeterli veriniz yok gibi geldi.
Sevginiz bittiyse o ayridir, boyleyse ayrilin zaten.

Back
X