Herkese merhaba, benim birkaç yıllık bir ilişkim var. Ama son zamanlarda çok garip şeyler hissediyorum. Durup dururken erkek arkadaşıma kızıyorum, neden yokken ama. Düşünceler beynimi kemiriyor, işte mesajıma biraz geç dönse hemen işkilleniyorum neden geç döndü diye sorguluyorum baya. İlişkiden soğudum sanki, istemsiz bir şekilde aramıza duvar ördüm ve bu duvarı hissediyorum. Birden ona sıcak davranmak istiyorum ama olmuyor aklıma kızgınlığım geliyor. İşte ne bileyim işinde bazen çok yoğun çok yazamıyor.. bu durum beni üzüyor kızdırıyor, kafamda kuruyorum. Tabi gerçekten beni kızdırdığı zamanlar da oluyor ama. Çok kötü bişey, şu an mesela diyorum ki acaba ayrılsam mı. Çünkü psikolojik olarak çökmüş hissediyorum, elle tutulur bir neden yokken hemde. Biraz kafamı dağıtmak için çıkıyorum hava alıyorum kütüphaneye gidiyorum kitap okuyorum ama asla geçmiyor ona yakın olamıyorum. Kızgınım sebebini bilmiyorum. Bu dönemsel bişey mi onu da bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Ayrılmak mantıklı gibi duruyor

düzeleceğini bilsem beklerim ama