Hiç böyle hissetmemiştim?

Herkese merhaba, benim birkaç yıllık bir ilişkim var. Ama son zamanlarda çok garip şeyler hissediyorum. Durup dururken erkek arkadaşıma kızıyorum, neden yokken ama. Düşünceler beynimi kemiriyor, işte mesajıma biraz geç dönse hemen işkilleniyorum neden geç döndü diye sorguluyorum baya. İlişkiden soğudum sanki, istemsiz bir şekilde aramıza duvar ördüm ve bu duvarı hissediyorum. Birden ona sıcak davranmak istiyorum ama olmuyor aklıma kızgınlığım geliyor. İşte ne bileyim işinde bazen çok yoğun çok yazamıyor.. bu durum beni üzüyor kızdırıyor, kafamda kuruyorum. Tabi gerçekten beni kızdırdığı zamanlar da oluyor ama. Çok kötü bişey, şu an mesela diyorum ki acaba ayrılsam mı. Çünkü psikolojik olarak çökmüş hissediyorum, elle tutulur bir neden yokken hemde. Biraz kafamı dağıtmak için çıkıyorum hava alıyorum kütüphaneye gidiyorum kitap okuyorum ama asla geçmiyor ona yakın olamıyorum. Kızgınım sebebini bilmiyorum. Bu dönemsel bişey mi onu da bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Ayrılmak mantıklı gibi duruyor :KK43: düzeleceğini bilsem beklerim ama
Ayrıl

Olabilir. Bir yandan hayır ya onu tanımıyor musun sanki öyle yapmıyordur diyorum. Ama bir yandan da baya sosyal biri, yeni insanlarla tanışıp arkadaşlık kurmayı da seviyor. Kadın erkek fark etmeksizin tanışıyor yeni insanlarla. Bunu kıskanıyorum gerçekten de. Üniversitede de böyleydi, üniyi aynı şehirde okuduk ve erkek arkadaşlarına karşı bakıyordum baya espiriler şakalar yapar onlarla uğraşırdı. Benim kız arkadaşlarıma bile arada espiri yapar onlarla da şakalaşır uğraşırdı. Buna beni o zamanlar sinir ederdi mesela, ona az mesafeli olmasını istesem de çok başaramaz yine böyle arada espiriler komiklikler yapardı. Şimdi onlar aklıma geliyor, şu anki iş yerinde de öyle midir diyorum
Erkek milleti için üzülmeye sinir stres olmaya değmiyor emin ol... Tatlı canına yazık

Elinizde sevgilinizin de boyle civiklastigina dair net bir veri yoksa bu suizandır ve gereksizdir.
Ve civikliktan kastiniz nedir, is ortami sonucta sohbet de edilebilir, hediyelesilebilir de.

Bence sizin acilen bir ortama ihtiyaciniz var.
Sizden gizli is yapmiyorsa bunu takmaniz hele de arkadasi yapiyor o da yapiyordur diye dusunmeniz mantiksiz.

Bu da normal.
Adam dakika basi ay fotolarimiza ne oldu diye dusunecek degil.
Acik hesaba gectiginde arsivlemeyi bile istemeyen adam ki muhtemelen acik hesap takipci kasma amaclidir, isteginiz uzerine hemen de acmis, sizi sakliyor degildir yani.

Yasiniz da 24, ne o ergen gibi iliskimizi gizliyorsun diye onun soylenme hakki varken saygi duymus adamin musaade edin de arsivden cikarmamama takilma deme sansi olsun.

Bana yeterli veriniz yok gibi geldi.
Sevginiz bittiyse o ayridir, boyleyse ayrilin zaten.
Haklısınız, kuruntu yapıyorum galiba bu aralar çok boşta kaldım gerçekten, bide son 1 aydır tek yaşıyorum buda etkili sanırım. Bide evet elimde erkek arkadaşımın cıvıklaştığına dair bir veri yok çok şükür ki, ama diyorum ya onlara özenirse ya onlara uyarsa falan diye kuruntular vesveseler geliyor. Yani turistik bir yerde garsonluk yapıyor. Kendisi de söyledi arada müşteriler asılıyor, ben dedim ki nasıl yani.. işte ne bileyim arada çok tatlısın falan diyenler oluyor turistler biraz geniş bu konularda falan dedi. Bende sen ne diyorsun peki bu durumda diyince oda "işte bu benim işim ben işimi yapıyorum" gibi cümleler kuruyorum, sıkıntılı bir ortam, geçen de türklerden bi grup gelmişti içmişler sipariş alacaktım kızın biri öyle bir yaklaştı ki bana, çok kötü de kokuyorlar varya içkili, hemen uzaklaştım siparişi uzaktan aldım, çok içince kendilerini kaybediyorlar bu tarz şeyler oluyor, sıkıntılı falan dedi. Benim gibi çabuk kuruntu yapan birine böyle dememeliydi sanırım. Aklımda kaldı mesela, düşünüyorum bugün asılan olmuş mudur diye.

Resimler konusunda evet haklısınız aslında sitem de etti, niye böyle yapıyorsun ergenler gibi dedi tartıştık bunu diyince. Hallederim şimdi takma diyip arşivden çıkarttı sonra resimlerimizi

Belki sevgi bitmistir. Yani bir ilişkinin, sevginin bitmesi icin illa kocaman kocaman nedenler gerekmiyor.

Bilmiyorum ben hiç bu tar iniş cikişlar yasamadim hani bir nedeni olur insan zaman zaman karsisindakine kizar ama boyle nedensiz yere uzun sureli soguk ve kizginlik bana sevgi bitmesi gibi geliyor.

Ya işte apaçık bir şey görmedim ama bunlar bende soru işaretleri oluşturdu. Fotoğrafları arşivinden çıkartmayı unuttuğunu sanmıyorum zaten ben sorunca böyle şakaya vurup herhalde fotoğraflarımızı nazar değmesin diye çıkartmıyorsun demiştim oda işte laflara bak hee nazar değmesin diye çıkartmıyorum diyerek geçiştirdi. O bunu diyince bende kızdım, ciddi soruyorum fotoğraflarımızı neden çıkartmadın, o zamanlar arşivlemek bile istemiyordun niye çıkartmıyorsun dedim. Oda buna mı takıldın ne olacak hallederiz çıkartırım dedi ve çıkarttı 5 dk sonra ama işte takıldım buna. Yani bilmiyorum belki erkek arkadaşımı stalklıyorlarsa görmüşlerdir resimlerimizi. Sizce ne yapsam ya? Gerçekten kafama çok takılıyor bunlar hala
Ben şu an size fikir verecek kadar sağlıklı düşünecek durumda değilim çünkü bi ayrılık acısıyla mücadele etmeye çalışıyorum. 🤷🏻‍♀️ Ondan dolayıda acele karar verme dedim size. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallahh. Hangi kararı verirseniz verin sonucunda mutlu olursunuz inşallah 🙏

Erkek milleti için üzülmeye sinir stres olmaya değmiyor emin ol... Tatlı canına yazık
Haklısınız ama işte bilmiyorum bu dediklerimde sizce haklı mıyım bir dış göz olarak siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi abartıyorum bu tarz şeyleri kıskanmakta bilmiyorum

Ben şu an size fikir verecek kadar sağlıklı düşünecek durumda değilim çünkü bi ayrılık acısıyla mücadele etmeye çalışıyorum. 🤷🏻‍♀️ Ondan dolayıda acele karar verme dedim size. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallahh. Hangi kararı verirseniz verin sonucunda mutlu olursunuz inşallah 🙏
Geçmiş olsun size de, amin inşallah teşekkür ederim. Sizin de hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun. İnşallah mutlu olursunuz hep

Belki de kızdırmak icin ugrastiginda uzaklasiyorsunuz
4 yillik evliyim esim bir sakayi ne kadar uzatirsa o kadar sogur uzaklasirim 2. Yilda ogrendi bunu 2 yildir normaliz cok sukur

Haklısınız ama işte bilmiyorum bu dediklerimde sizce haklı mıyım bir dış göz olarak siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi abartıyorum bu tarz şeyleri kıskanmakta bilmiyorum
Kıskanıp sevince değer verince emin ol çöp muamelesi görüyorsun bi tarafları kalkıyor..
Erkek milletine hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım..

Kıskanıp sevince değer verince emin ol çöp muamelesi görüyorsun bi tarafları kalkıyor..
Erkek milletine hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım..
Haklısınız, çok teşekkür ederim

Belki de kızdırmak icin ugrastiginda uzaklasiyorsunuz
4 yillik evliyim esim bir sakayi ne kadar uzatirsa o kadar sogur uzaklasirim 2. Yilda ogrendi bunu 2 yildir normaliz cok sukur
Bilmiyorum belki de, biraz da bişeyler birikmiş sanırım ondan böyle oldu

Back
X