Hiç böyle hissettiniz mi?

Hayatım hep keşkelerle dolu. O kadar çok keşkem var ki. Bazen onları üst üste koyup dert basamaklarını tırmanırken uykularımı kaçırıyorum. Geçmişte yaşayan biriyim malesef ve bazen öyle saçmalıyorumki. Benim bir derdim vardı, neydi o, dur onu bulup üzülmeye devam Diyorum mesela. Öyle de dert etmeyi severim yani. Haliyle bu durumda insanın ömrünü tüketiyor. Sadece ara ara kendimi rahatlatmak için bu dünyanın geçici olduğunu düşünüyorum. Her an ölebilirim diyorum. Dert Etsem etsem en fazla 50 yıl daha dert ederim ama sonu gelecek elbet diyorum. Bu düşünceler beni 3-5 saat rahatlatıyor. Sonra yine aynı

Hayatimin belli donemleri hayati yasami sorgulamakla geciyor zaten. Bazen yasadiklarimiz, bazen duyduklarimiz derinden sarsip hiçlik duygusu yasatabiliyor bize..
Aslinda ne kadar kasvetli dursada bi isik bulmak icin bazen karanlikta kalmakta lazim diye düşünüyorum. Hayat bu, hep dört dortluk olmaz ya..

7/24 öyle hissediyorum konu sahibi 7/24...

Asla olmuyor yaa. Böyle devam etmeyi öğreneceğiz napalım.

Ne zaman uyanıyorsun,gün başlıyor. Gerçi bazen rüyamda bile görüyorum.

Tam da benim ruh halimi yazmissin. Olumler kayiplar bosanma vs derken buz kestim sanki. Gunde iki saat spor yapan ben simdilerde deli gibi yemek yiyorum hatta birsey yerken daha ne yesemdiye dusunuyorum. 60 kilo oldum ki hep 52 idim. Umursamaz oldum bos geliyor hersey. Is guc te pek umurumda degil. Neyim kimim ne yapmaya calisiyorum ben bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…