- 30 Ocak 2014
- 4.856
- 10.158
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Yaşadığımız yüzyıl yanlış gibi.... Ne bileyim. İnsanlara ayak uyduramıyorum. Enerji emen insanlarla olmaktansa camdan yağmur yağışını izlemeyi yeğlerim.Hem de sık sık o zaman tutup daralan yüregimi sökmek istiyorum hüzün buhran sıkıntı beni bıraksın diye
Bence dünya pek bana göre bir yer degil acilen cennete gitmem lazım
Eskiden sağlık olsun derdim, günümüzde maddi sıkıntı sağlık kadar önemli onu da farkettim.Vallahi geçmiyor. Tam "iyiyim" dediğim zaman bişey patlak veriyor
Yüreğin nereye götürdü? İnsan ikilemde kaliyor. İkilem işte.Hepimizde oluyor zaman zaman...
Fakat tam olark senin yazdıgın durumu hayatımda bir donem yasadım cok zordu ıyıkı uzun surmedı... Kısa surede atlattım.
Çok sukur
Galbinii dinle galbini bacimAyyy hanımlar ben mantıklı hareket ediyorum artık yakın geçmişte kalbimi dinleyerek keşke yapmasaydım dediklerim de oldu ama tecrübe oldu. İyi de oldu. Bilemiyorum. Olan biten her şeye çok kırgınım.
Ruhum ölmüş zaten))) Vucut yaşiyor mu onu bilmiyorum)))Ruhun da yorgun demi? Bedenen değiliz yalnızca.
Senin çıta gerçekten baya yükselmiş kızzEskiden sağlık olsun derdim, günümüzde maddi sıkıntı sağlık kadar önemli onu da farkettim.
İkisi olsun, gerisi öldürmez beni modundayım
Galbinii dinle galbini bacim
İçimde sırtından yün hırkası eksik olmayan bi babaanne var misaliRuhum ölmüş zaten))) Vucut yaşiyor mu onu bilmiyorum)))
Enerjin çok güzel. Teşekkür ediyorum canım çok.Galbinii dinle galbini bacim
2 tazmanya bebe, dengesiz koca ve sülalesi, bir dostum hariç dünyada kimseden bir maddi manevi yardım destek görmeden aksine sürekli kınanmayla, nankörlükle ayakta kalma çabası benimkiSenin çıta gerçekten baya yükselmiş kızzOluruna bırakkkk her neyse geçerrrrr
Yüreğinin götürdüğü yer gittiğimiz yer daha mı iyi olucak bunu da düşünmek lazimHiç, çok yorulmuş hissettiniz mi? Böyle her şey üst üste gelmişken kendini rahatlatmaya çalışmak ama yapamamak... Aslında her şeyin boş olması hissi.... Ben atamıyorum. İnsan, yüreğinin götürdüğü yere gitmeli mi?
Bu ne buhran yazacaklar uzak dursun lütfen:))
Neyse siz yaza durun ben bi kahve yapıp geliyorum
En azindan ruhunuz yaşiyo, bu da bir başariİçimde sırtından yün hırkası eksik olmayan bi babaanne var misali
Çocukların peşinde koşmaktan enerji kalmaz. Bir numaralı enerji emenler de akrabalar zaten.2 tazmanya bebe, dengesiz koca ve sülalesi, bir dostum hariç dünyada kimseden bir maddi manevi yardım destek görmeden aksine sürekli kınanmayla, nankörlükle ayakta kalma çabası benimki
Bedenen öldüm, ruhum salıncakta.
Aldığım nefes, cebimde yemek param varsa oh ne güzel dünya
Bilinmezlik çekici geliyor.Yüreğinin götürdüğü yer gittiğimiz yer daha mı iyi olucak bunu da düşünmek lazim
Sicak sicak misss kokulu kahveni yudumla canim.zannedersem daha cok gencsin.dur bakalim:)hayat bir labaratuvar.deneyip deneyip goreceksin.asla pes etme.hele ki kahve icen guruptansan kenara cekilip etrafta olan biteni izleme keyfini yasa.ciddiyimHiç, çok yorulmuş hissettiniz mi? Böyle her şey üst üste gelmişken kendini rahatlatmaya çalışmak ama yapamamak... Aslında her şeyin boş olması hissi.... Ben atamıyorum. İnsan, yüreğinin götürdüğü yere gitmeli mi?
Bu ne buhran yazacaklar uzak dursun lütfen:))
Neyse siz yaza durun ben bi kahve yapıp geliyorum
32 yaşındayım, dizlerim ameliyatlık duruma geldi.Çocukların peşinde koşmaktan enerji kalmaz. Bir numaralı enerji emenler de akrabalar zaten.
İyi niyetinii anladım çoook teşekkür ederim canım uygulamak harika olur ama vurdum duymaz diyorlar işte. Amannn ne derlerse desinler. Ömrüme mi yetecekmişSicak sicak misss kokulu kahveni yudumla canim.zannedersem daha cok gencsin.dur bakalim:)hayat bir labaratuvar.deneyip deneyip goreceksin.asla pes etme.hele ki kahve icen guruptansan kenara cekilip etrafta olan biteni izleme keyfini yasa.ciddiyim
Ha kan emen ha enerji emen ikiside vanpir benceYaşadığımız yüzyıl yanlış gibi.... Ne bileyim. İnsanlara ayak uyduramıyorum. Enerji emen insanlarla olmaktansa camdan yağmur yağışını izlemeyi yeğlerim.
Yüreğin nereye götürdü? İnsan ikilemde kaliyor. İkilem işte.
Çok sevindim
Geçmiş olsun canım32 yaşındayım, dizlerim ameliyatlık duruma geldi.
Aman bacım derdin neyse sal gitsin valla çok ciddiyim.
Ölümlü dünya, cebinde karnını doyuracak üzerini giydirecek paran varsa, sağlığın da yerindeyse gerisi inan ki mühim değil.
Ne istersen ulaşırsın, hepsi azim.
Ne istemiyorsan ve yaşıyorsan da kurtulursun, yine azim:)
Hepsi seninle ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?