Hiç bu kadar berbat hissetmemiştim.

mnurk38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
30
4
1
Merhaba arkadaşlar
Onca büyük derdi olan insan varken derdim var demeye utanıyorum ama kısaca sıkıntımı paylaşmak istiyorum. Yaklaşık bir yıl önce aşırı ince olan kaşlarımı kalınlaştırmaya başladım ancak kaşlarım hep üstten alındığı için bir türlü düzgün bir şekle girmiyodu yinede bir yıl boyunca denedim kalınlaştırdımda ama şekli hiç düzelmedi seyrekti zaten ve dökülmeye basladı. En sonunda 15 Ekim günü aynada kendime bakıp üzüldüm ve ağlayarak kaşlarımı komple kazıdım bugün 11 gün oldu kaşlarım çıkıyor tabi ki ama moralim çok bozuk o günden beri her gün odamda sessiz sessiz ağlıyorum çok üzgünüm hatta o kadar üzgünüm ki vücudumda kırmızı kırmızı yaralar oluştu kaşınıp duruyorum bide buna üzülüyorum. Aylardır yüzümdeki lekelerle uğrasıyorum biri geçse biri çıkıyor. Bir yıldır evden doğru düzgün çıkmadım bu yüzden, arkadaşlarıma bakıyorum hiç bir kusurları yok. Çok üzgünüm gerçekten tarif edemem. Anneme belli etmiyorum üzülmesin diye o yüzden buraya yazdım biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Kaşların cıkana kadar kontur işlemlerinden yaptırabilirsin.Sarmısakta baya işe yarıyor.

sarımsak sür kaşlarına iyi gelir, ne kadar kafaya takarsa o kadar bozarsın, akışına bırak uzayınca normal aldır ama takılma azlığına çokluğuna, kalemle hafifde boyarsın, çaresi olan çok basit bir şey

Kaşların cıkana kadar kontur işlemlerinden yaptırabilirsin.Sarmısakta baya işe yarıyor.
Malesef çalışmıyorum evde kpssye hazırlanıyorum kontür yaptırma imkanım yok. Sarımsağı deneyeceğim teşekkür ederim

sarımsak sür kaşlarına iyi gelir, ne kadar kafaya takarsa o kadar bozarsın, akışına bırak uzayınca normal aldır ama takılma azlığına çokluğuna, kalemle hafifde boyarsın, çaresi olan çok basit bir şey
Pişman oldum zaten kazıdığıma. Keşke yapmasayd belki sonucu çok güzel olacak ama ben kafama takıyorum işte. Teşekkür ederim

Ortaokulda bir arkadaşım vardı. Psikolojik sorunları vardı ve devamlı kaşlarını,kirpiklerini jiletle kazırdı o_O

Bunu Alışkanlık haline getirmeyin sakın. Kıl tekniğiyle kaşları düzeltiyorlar artık. Araştırdınız mı hiç?​

Kaşları kazımak çok sağlıklı bir davranış degil, mutlaka tıbbi destek almalısın.
Biliyorum sağlıklı değil ama normalde hiç bir sıkıntısı olmayan bir insanım o gün canıma tak etti yaptım böyle bir hata o yüzden üzülüyorum zaten

Ortaokulda bir arkadaşım vardı. Psikolojik sorunları vardı ve devamlı kaşlarını,kirpiklerini jiletle kazırdı o_O

Bunu Alışkanlık haline getirmeyin sakın. Kıl tekniğiyle kaşları düzeltiyorlar artık. Araştırdınız mı hiç?​
Çok pişman oldum zaten alışkanlık haline getirecek bir durumda değilim kazımadan öncede kıl tekniğini araştırdım bir kaç yerle görüştüm ama yaptırmadım açıkcası çalışmıyorum yaptıracak imkanım yok şuan

Çok pişman oldum zaten alışkanlık haline getirecek bir durumda değilim kazımadan öncede kıl tekniğini araştırdım bir kaç yerle görüştüm ama yaptırmadım açıkcası çalışmıyorum yaptıracak imkanım yok şuan
Kalemle çizmeyi Öğren canım o zaman. Benim kardeşim bir kaş çizer aklın durur :) profesyonel oldu artık. Videoları izleyip öğrenebilirsin ;)

ben de kendimi yanlız hissettiğim bir dönem de kaşlarıma takmıştım... :KK61: o yıllarım geldi aklıma sonra tırnaklarıma sardım şimdi herşeyimle barışığım kaşım da tırnağımda berbat
kaşım küstü uzamıyor, tırnaklırımı yemeyi bırakamadım

Biliyorum sağlıklı değil ama normalde hiç bir sıkıntısı olmayan bir insanım o gün canıma tak etti yaptım böyle bir hata o yüzden üzülüyorum zaten

ama bak arkadasların için hiç bir kusurları yok diye üzülüyorsun, kaşların ne kadar kusurlu olabilir ki.
uzatırsın, şekil degişikligine gidersin, seyrekse hafif bir boyama ile doldurursun boş olan yerleri.
Yüzünde ki lekeler için de maskeler var, kremler var ne bileyim, hiç olmadı fondoten var kapat gitsin :)

Çıkar mı acaba? Anneme göre 11 günde baya uzamış ama bana hiç düzelmeyecek gibi geliyor. Umarım uzarda boyarım :)
Çıkar çıkar merak etme. Sıkıntı yapma kendine. En büyük derdin bu olsun ;)

Herkes hata yapıyor.
Ne hatalar yaptık, takılıp kalma canım ya. Benim kafamı erkek traşı yapmışlığım var. Aksiyon olsun...
Kaş altı üstü, dışarı çıkmanı engelleyecek kadar kötü görünüyorsa, kalemle çizersin. Ben bunu nasıl yaptım diye kaşıntılar tutacak kadar kendini üzecek bir durum değil.
Bak bizim bir arkadaş babasıyla çok pis kavga etmiş, aynı gün barışmadan babası vefat etmiş...böyle şeyler takılacak durumdur, kaş kiprik değil.

ben de kendimi yanlız hissettiğim bir dönem de kaşlarıma takmıştım... :KK61: o yıllarım geldi aklıma sonra tırnaklarıma sardım şimdi herşeyimle barışığım kaşım da tırnağımda berbat
kaşım küstü uzamıyor, tırnaklırımı yemeyi bırakamadım
Benim kaşlarımda hemen çıkar aslında ama ben takıntı yaptım şuan. Bende yaklaşık iki yıldır yalnız hissediyorum kendimi ailemle aram çok iyi ama bütün arkadaşlarımla bağlantıyı kestim sanırım insan böyle zamanlarda kendine takıyor :)

Herkes hata yapıyor.
Ne hatalar yaptık, takılıp kalma canım ya. Benim kafamı erkek traşı yapmışlığım var. Aksiyon olsun...
Kaş altı üstü, dışarı çıkmanı engelleyecek kadar kötü görünüyorsa, kalemle çizersin. Ben bunu nasıl yaptım diye kaşıntılar tutacak kadar kendini üzecek bir durum değil.
Bak bizim bir arkadaş babasıyla çok pis kavga etmiş, aynı gün barışmadan babası vefat etmiş...böyle şeyler takılacak durumdur, kaş kiprik değil.

Biliyorum hayatta daha büyük dertleri olanlar var bunlar ufak tefek şeyler Allah kimseye daha büyük dert vermesin. Başka derdim olmayınca bende buna üzülüyorum hiç bir sorunum yokken kendime bir anlık öfkeyle bunu yaptığım için.

Back
X