Hiç bu kadar berbat hissetmemiştim.

Kaşların eski şeklini alacaktır biraz badem yağı ile bakım yapabilirsin. Yüzündeki lekeler nasıllar? Bunun için LR da ürün mevcut. Güneş lekeleri, sivilce izleri gözenekler için düzenli kullanıldığında işe yarıyor. Benimde yüzümde lekeler mevcuttu, birde küçükken geçirdiğim su çiçeğinden birkaç iz kalmıştı. 2 aylık kullanım ile çok iyi sonuç aldım.

benim kaşlarım çoktur ama bazen öyle ince alıyorlar ki nefret ediyorum kendimden araları boş oluyor çıkmıyor ben kaşlarımı küçük diş fırçasıyla hep düzeltirim o kıl köklerinin çıkmasını sağlıyormuş diye duydum ben faydasını görmüştüm ayrıyeten sarımsağında

Disardan bakan herkesin bin masallah dedigi bi fizige sahibim..gelgelelim kimse boyle kusursuz fizige sahip kizin etek giyemedigini bilmiyor.. bacaklarim.batik yuzunden yara bere icinde,denize gidemiyorum utancimdan dusun.. velhasil kelam o kusursuz sandigin tipler sadece kusurlarini cok iyi kamufle ediyor,sen de kas fariyla idare edebilir,15 gune kalmaz eski haline donebilirsin. Sacmalama,bunda aglayacak bisey yok
Biliyorum ağlamak çok saçma normalde güler yüzlü bir insanım espiriler komiklikler falan aile üyelerini bile hep ben güldürürüm ama aylarca uğraşıp sonuç elde edemeyince sinirlendim kazıdım işte pişman oldum ama iş işten geçti umarım dediğiniz gibi 15 güne düzelir

Bu kpss nicelerinin ömrünü yedi. Biraz sosyalleşin kaş farı ile doldururabilirsiniz evden çıkarken eve gelince de hemen temizleyip bakım yapın. Cilt doktoruna da görünün bi tedaviye başlayın. Kpss çalışıyorsunuz diye hayatla bağınızı kesmeyin, biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Evden durmaktan psikolojiniz bozulmuş gibi geldi bana.
Aslinda kpssye keyifle calisiyodum bir anlik sinirle kazidim aylardir ugrasmama ragmen kaslarim duzelmiyodu cunku :/

Rica etsem sadece kaşlarının resmini cekermisin.gözün ve kaşının resmini cek sadece .Sana cizip atacağım .

Daha önce iki üç kez üstlerini kazımıştım güzel çıkmıştı ama bu sefer komple kazıdım :KK43: Birazını kazısam bu kadar üzülmezdim umarım düzelir

Keşke kazımasaydın. kalınlaşana kadar kalemle şekil verirdin.
ama olan olmuş. sarımsak yağı badem yağı ve vazelin kullanmayı dene.
moralini bozma bu kadar kimse kusursuz değildir. onlar sadece kendileriyle barışık.
kendini üzdükce vücut daha çok belirti verir canım.

Kaşların eski şeklini alacaktır biraz badem yağı ile bakım yapabilirsin. Yüzündeki lekeler nasıllar? Bunun için LR da ürün mevcut. Güneş lekeleri, sivilce izleri gözenekler için düzenli kullanıldığında işe yarıyor. Benimde yüzümde lekeler mevcuttu, birde küçükken geçirdiğim su çiçeğinden birkaç iz kalmıştı. 2 aylık kullanım ile çok iyi sonuç aldım.
Yüzümdeki lekeler için doktorum acnelyse verdi hala kullanıyorum ama biri gecse baska bi sivilce cikiyor gecmiyor bide leke oluyor ustelik

Keşke kazımasaydın. kalınlaşana kadar kalemle şekil verirdin.
ama olan olmuş. sarımsak yağı badem yağı ve vazelin kullanmayı dene.
moralini bozma bu kadar kimse kusursuz değildir. onlar sadece kendileriyle barışık.
kendini üzdükce vücut daha çok belirti verir canım.
Kalısana kadar cok sey denedim kalınlastı ama sekli düzelmedi o yuzden dert ettim kendime. Pisman oldum ama is isten gecti bi kere

neden jiletledin anlamadım
ne gerek vardı
kaş farı denen bişey var

neden jiletledin anlamadım
ne gerek vardı
kaş farı denen bişey var
Kaş farı kaş kalemi denedim güzel durmuyodu gerçekten seyrekliğini fazla önemsemiyodum ama şekli oturmuyodu bi türlü bi yeri uzuyodu bi yerde kaş çıkmıyodu

Hint yağı badem yağı vazelin vs sürüyorum. Bu şekilde kaç ayda düzelir acaba? 11 gün oldu bazı yerler uzadı bazı yerler duruyor :KK43:
canım ben de kaşlarımdan yana dertliyim bi arkadaşıma bi kaş uzmanı terramycin önermiş sür diye kaş uzamasına yardımcıymış bikaç gündür sürüyorum bakalım ne olacak sonuç sende bi dene istersen

Kaşları kazımak mı? o_O
Bir anlık sinirle,öfkeyle her şey yapılabilir evet.. Büyükte konuşmak istemem ama hiç bu kadar kontrolsüz olmam heralde..

Önceki yorumlarda fikir verilmiş.. Ben bir ara birebir uygulamış biri olarak,kesinlikle sarımsağı öneriyorum.. Kaşımı ilk aldığım zaman üst kısmı dümdüz alıp hata yapmıştım.. Çıksın diyede her akşam sarımsak sürdüm.. İnan 1 ay içinde baya yoğun çıktı.. Gerçi kıl köklerine,kişiden kişiye de değişir ama dene mutlaka :KK66:

bu arada hani demişsin ya bütün arkadaşlarım kusursuz diye
hani dedim ya kaşımla ilgili sıkıntım var diye makyaj yapıp işe gelirim her zaman ve iş yerindeki arkadaşlarım kaşlarıma hayrandır :D
çünkü epey solmuş kaş konturum var ve ben onun üzerinden çizim yapıyorum
bi makyajsız görseler ama şok olurlar eminim :D:D:D

Başlık baya eski ama kaşlarınız ne kadar sürede düzeldi bende aynı hataya düştüm bazı yerlerde çıkıyor bazı yerlerde çıkmıyor

Back
X