Hiç bu kadar berbat hissetmemiştim.

Benim kaşlarımda hemen çıkar aslında ama ben takıntı yaptım şuan. Bende yaklaşık iki yıldır yalnız hissediyorum kendimi ailemle aram çok iyi ama bütün arkadaşlarımla bağlantıyı kestim sanırım insan böyle zamanlarda kendine takıyor :)

kesinlikle:KK66:
emin ol senden daha kötü kaşları olan var ama mutlular
git kendini kursa ver arkadaşlarını ara görüşelim bir gün deme ama yarın görüşelim mi de

kesinlikle:KK66:
emin ol senden daha kötü kaşları olan var ama mutlular
git kendini kursa ver arkadaşlarını ara görüşelim bir gün deme ama yarın görüşelim mi de
Kaşlarım çıksın ilk işim kursa başlamak olacak şu uzama süreceni atlatsam kendimi toparlarım hatta bu kadar üzüldüğüm için kendime kızarım biliyorum :)

Biliyorum hayatta daha büyük dertleri olanlar var bunlar ufak tefek şeyler Allah kimseye daha büyük dert vermesin. Başka derdim olmayınca bende buna üzülüyorum hiç bir sorunum yokken kendime bir anlık öfkeyle bunu yaptığım için.
Tamam işte, hayat dersi olsun. Bir daha ki sefere öfken geçmeden haraket etmemeyi hatırlarsın.
Benim demek istediğim, olmuş bitmiş bişey için bu kadar kendinizi yıpratmanıza gerek yok. Öğrenmeniz gereken dersi alın, yolunuza bakın. Kimse mükemmel değil.
Ben de bir sinir anında laptopu yere çarptım. Durduk yere alet mefta oldu. Oluyor, insanız. Geri dönüşü imkansız hatalar yapmayalım, yaptıklarımızdan ders alalım. Hayat bu zaten.

buarada o zamanlar makyaj falan yapıyordum, kendime bakıyordum
şimdi makyaj falan bile yapmıyorum, geçen ay düğünlere giderken kalem çektim... (bir zamanlar eşofmanla markete gitmezdim göz kalemi çekmeden 3 gün geçirmezdim):cool:
hatta kaşlarımın ortasın da kocaman 2 tüy var almayı unuttum dün:KK67:
sabah iğrenç görünüyordu ve unuttum :KK70:

Kaşlarım çıksın ilk işim kursa başlamak olacak şu uzama süreceni atlatsam kendimi toparlarım hatta bu kadar üzüldüğüm için kendime kızarım biliyorum :)
stres tüylerini döker
ya sarımsak sür hızlandır ya da hayatı erteleme bu bir döngü sen erteledikçe olmaz hiçbirşey istediğin gibi gitmez

Tamam işte, hayat dersi olsun. Bir daha ki sefere öfken geçmeden haraket etmemeyi hatırlarsın.
Benim demek istediğim, olmuş bitmiş bişey için bu kadar kendinizi yıpratmanıza gerek yok. Öğrenmeniz gereken dersi alın, yolunuza bakın. Kimse mükemmel değil.
Ben de bir sinir anında laptopu yere çarptım. Durduk yere alet mefta oldu. Oluyor, insanız. Geri dönüşü imkansız hatalar yapmayalım, yaptıklarımızdan ders alalım. Hayat bu zaten.
Çok haklısınız çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için

stres tüylerini döker
ya sarımsak sür hızlandır ya da hayatı erteleme bu bir döngü sen erteledikçe olmaz hiçbirşey istediğin gibi gitmez
Sarımsaklar, yağlar, kremler neler deniyorum sırf uzasın diye. Büyük ders aldım bi daha jiletle falan işim olmaz bu kadar üzüldükten sonra :)

500-750 TL arası bii fiyat biriktirebilirsen yada ailenden isteyebilirsen filan,gidiip kaş kontörü yaptırabillirsin.Kıl tekniği ile yaptıklarıiçin kendi kaşın gibi duruyor zaten.

Malesef çalışmıyorum evde kpssye hazırlanıyorum kontür yaptırma imkanım yok. Sarımsağı deneyeceğim teşekkür ederim
evde çok yalnız kalmışsın
o baktığın arkadaşlarının da kimbilir ne kusurları var kafaya taktığı
herkesin var ya
ben mükemmelim diyen de zaten hastadır narsisttir yani

evde çok yalnız kalmışsın
o baktığın arkadaşlarının da kimbilir ne kusurları var kafaya taktığı
herkesin var ya
ben mükemmelim diyen de zaten hastadır narsisttir yani
İlla ki onlarında kendinde kusurlu buldukları bişey vardır ama bende kusurlu buldugum şey onlarda olmayınca ben niye böyleyim diye ister istemez soruyorum kendime

İlla ki onlarında kendinde kusurlu buldukları bişey vardır ama bende kusurlu buldugum şey onlarda olmayınca ben niye böyleyim diye ister istemez soruyorum kendime
haklısın ama boşuna üzülme
çok yalnız kalmışsın gerçekten kpss dışında dinlendirici bir aktivite bulsan

Yalnızlığı dert eden biride değilim aslında kaşlarım azda olsa düzelene kadar eve kapanmaya devam edicem gibi görünüyor:KK43:
yalnızlığı dert ettiğinden değil canım
yalnız kaldığından kendine sarmışsın farkında olmadan

Kaşlarım benimde inanılmaz az ve kötü.yarısını kazıttıö baya kötü oldu.Aman allahım ne yaptım dedim.Devamını hep kalemle cizdim.cok güzel oldu.Muhtesem ciziyorum.Arkadaşlar cok beğeniyorlar ne yaptın kaşın cok güzel oldu dediler.Gecen gün ine yarısını aldım.Kaxıtınca iyi cıktı bana iyi geldi acıkcası.Ve bakım yapları sür cok iyi olur.Kaş kalemleri cok iyi şimdi.Kalıcıları da var.Sabahtan sür yatana kadar.Git bir kuaförden yardım al cizim konusunda.İnternetten video izle.Bence kendin de cok iyi cizebilirsin yeterki iste.
Ben hiç ağlamam kaş için.az cok da cıkmadı neyapayım boşver be.Kaşı cok güzel olanlar bir hafta almayınca onlarında berbat oluyor.Demek istediğim herhalükarda bakım şart;)
Şimdiki devirde makyajla ilgili hiç sorun olmamalı bence.her bişeyin en iysi var ayol

Disardan bakan herkesin bin masallah dedigi bi fizige sahibim..gelgelelim kimse boyle kusursuz fizige sahip kizin etek giyemedigini bilmiyor.. bacaklarim.batik yuzunden yara bere icinde,denize gidemiyorum utancimdan dusun.. velhasil kelam o kusursuz sandigin tipler sadece kusurlarini cok iyi kamufle ediyor,sen de kas fariyla idare edebilir,15 gune kalmaz eski haline donebilirsin. Sacmalama,bunda aglayacak bisey yok

Bu kpss nicelerinin ömrünü yedi. Biraz sosyalleşin kaş farı ile doldururabilirsiniz evden çıkarken eve gelince de hemen temizleyip bakım yapın. Cilt doktoruna da görünün bi tedaviye başlayın. Kpss çalışıyorsunuz diye hayatla bağınızı kesmeyin, biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Evden durmaktan psikolojiniz bozulmuş gibi geldi bana.

Kaşlarım benimde inanılmaz az ve kötü.yarısını kazıttıö baya kötü oldu.Aman allahım ne yaptım dedim.Devamını hep kalemle cizdim.cok güzel oldu.Muhtesem ciziyorum.Arkadaşlar cok beğeniyorlar ne yaptın kaşın cok güzel oldu dediler.Gecen gün ine yarısını aldım.Kaxıtınca iyi cıktı bana iyi geldi acıkcası.Ve bakım yapları sür cok iyi olur.Kaş kalemleri cok iyi şimdi.Kalıcıları da var.Sabahtan sür yatana kadar.Git bir kuaförden yardım al cizim konusunda.İnternetten video izle.Bence kendin de cok iyi cizebilirsin yeterki iste.
Ben hiç ağlamam kaş için.az cok da cıkmadı neyapayım boşver be.Kaşı cok güzel olanlar bir hafta almayınca onlarında berbat oluyor.Demek istediğim herhalükarda bakım şart;)
Şimdiki devirde makyajla ilgili hiç sorun olmamalı bence.her bişeyin en iysi var ayol

Daha önce iki üç kez üstlerini kazımıştım güzel çıkmıştı ama bu sefer komple kazıdım :( Birazını kazısam bu kadar üzülmezdim umarım düzelir

Back
X