Hiç bu kadar kendimi kötü hissetmemiştim !!!

Evet haklısınız,aslında dert bile değil de insan o psikolojiyle çok üzülüyor olayın içindeyken,allah sağlık versin gerisi boş

ah be keşke benimde kuşum geri dönse bizde gelinlik baksak böyle deselerde tek derdim bu olsa

3-5 aya kapanır orası. Ama benim asıl takıldığım nokta bu kadınlar size bunları yaparken erkek arkadaşınız neden 'bu ne saçmalık terbiyesiz insanlar' deyip çekip almadı sizi oradan. Yemin ediyorum benim başıma gelse ben zaten eşime bırakmam ağızlarının payını veririm de, hatta ben bişiy demesem eşim önce bana kızar neden ağzını açıp 2 kelam söyledin şunlara diye...

Of Allah aşkına ya taktığınız şeye bakın. Siz de onlara ne de olsa evlenince doğumdu falan alacaz kilo. Deseydiniz. Sinir olacagınıza siz de onları bozsaydınız. Eşinize mi sinir oldunuz acaba iyi düşünün. Ben onu çok begeniyorum falan mı demesini beklediniz kızlara. İnsan böyle zamanlarda eş adayına toz konduramıyo ama asıl sinir bu olabilir mi yoksa hiç tanımadıgınız ıkı kız manken gibi olan bi kadına tas attı dıye o manken bozulmamalı

Kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor. Kıskanmış bile olabilirler. Ben olsam hiç bozulmaz manken ölçülerindeyim haklısın der geçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…