hic bu kadar utanmamistim

daha bir agir saka ile cevap verirdim. keske sizde askim sevgililer gunundeyiz essek sakasi diye bi gun yok deseydiniz. yada bi madalya yaptirin en iyi essek sakasi yapan kisi diye ustune yazdirin komsunuzuda cagirip bu esinize yakisir hediyeyi komsunuzun gozleri onunde esinizin boynuna takin. ayni rahatlikla saka kaldirabiliyormu bakalim. :KK67:

Son düzenleme:
Valla arkadaşım bravo sana,o gece yi rol yaparak tamamladin mi hiçbişey demeden etmeden. Kocan da saf maf değil geç o işi. Biraz aklı olsa o sakayi yapsa bile ardindan çıkartır gerçek hediyesini verirdi. Seni oyle.... ortada birakmazdi. Komşununda masallahi ver derhal kes onla diolgu senin samimi düşüncelerini kendine malzeme yapmış cok eglendin mi die sor bide.tbide.terbiyesiz kadin

bak aklıma ne geldi. bir tanıdığına polis kıyafeti giydir. ya da birinin eline telsiz tutuşturup sivil polis süsü ver. komşunun kapısını çalıp "komşunuzun şikayeti üzerine ifade vermek için bizimle karakola kadar geleceksiniz." desin. sen de tam o sırada kapıyı açıp fotoğraf makinasının düğmesine bas. sonra da kahkahayı bas. üstüne bir de nanik yapıp:p kapıyı kapat. al sana intikam..

neden sürekli eşinin saf, iyi niyetli olduğunu vurgulayıp duruyorsun? hiç de saf değil. saf adam milletin aklına uyup karısına bunu yapmaz. kocanı aklamaya çalışır gibi bir halin var. ama o senin gözünün yaşına bakmıyor.
Yok kesinlikle oyle bir niyetim yok neresini aklayayim en buyuk zayiflik onda adam olan buna izin verirmi

bak aklıma ne geldi. bir tanıdığına polis kıyafeti giydir. ya da birinin eline telsiz tutuşturup sivil polis süsü ver. komşunun kapısını çalıp "komşunuzun şikayeti üzerine ifade vermek için bizimle karakola kadar geleceksiniz." desin. sen de tam o sırada kapıyı açıp fotoğraf makinasının düğmesine bas. sonra da kahkahayı bas. oldu olacak bir de nanik yapıp kapıyı kapat. al sana intikam..

çok fenasın! :D

neden sürekli eşinin saf, iyi niyetli olduğunu vurgulayıp duruyorsun? hiç de saf değil. saf adam milletin aklına uyup karısına bunu yapmaz. kocanı aklamaya çalışır gibi bir halin var. ama o senin gözünün yaşına bakmıyor.

Karısına askerlik arkadası muamelesi edenlerden nefret ederim

Yok kesinlikle oyle bir niyetim yok neresini aklayayim en buyuk zayiflik onda adam olan buna izin verirmi

iyi o zaman sen de onun kocasını arayıp karın eve adam aldı de

baltayla kapıdan girerken şaka yapptıııım dersin

hep beraber yerlere yatarlar

valla ben olsam o komşuyla bidaha görüşmezdim kesin. eşimle de evliliğimi bi sorgulardım.eşiminde bunu hissetmesini sağlardım. aklını başına alsın diye.. ben başkalarının yanında yapılan söylenen sözlerde çok hassasım. kötü bi durum olmuş.

O komşudan arkadaş olmaz bi daha gorusmeyin anlasin hatasını. Erkekler cidden saf olabliyo bazen kadını cidden saka yapacak sanmış ama kadın kotu niyetli belli.

Benim bi planım var belki yazdılar okumadım yorumları.. Bu şaka için komşunun eşiyle iş birliği lazım..kabul etmezse yine sizin lehinize çünkü eşinize gördün mü kimse eşini rezil etmiyor senin gibi dersin... Yok eşi kabul ederse çok eğleneceksıniz..
Komşunun eşi eve çiçek gönderiyor içindeki notta "aşkım seni x restauranta bekliyorum rezervasyon yaptırdım sakın gecikme"
komşu hanım süslenip x restaurantına gider görevliye durumu anlatır ama öyle bi rezervasyon yoktur.. Kapıdan çıkarken 3 ünüz karşılar gülmekten yerlere yatarsınız...

çok çirkin ya inanamıyorum,
isteğinizle alay etmişler,
kocanızda onlarla bir olmuş, Allahım kendimi aptal gibi hissederdim..
görüşmeyin o kadınla,
ama basın ziline ağzınıza ne geliyosa söyleyin, içinizde kalmasın

Benim bi planım var belki yazdılar okumadım yorumları.. Bu şaka için komşunun eşiyle iş birliği lazım..kabul etmezse yine sizin lehinize çünkü eşinize gördün mü kimse eşini rezil etmiyor senin gibi dersin... Yok eşi kabul ederse çok eğleneceksıniz..
Komşunun eşi eve çiçek gönderiyor içindeki notta "aşkım seni x restauranta bekliyorum rezervasyon yaptırdım sakın gecikme"
komşu hanım süslenip x restaurantına gider görevliye durumu anlatır ama öyle bi rezervasyon yoktur.. Kapıdan çıkarken 3 ünüz karşılar gülmekten yerlere yatarsınız...
Süper bence yaa :KK9:
Biraz acımasızca ama :KK48:
Eşi kabul etmez bence. Büyük ihtimalle "başkasına yapıldığı sürece gülerim" tarzında insanlar bunlar.

Onun eşi kabul etmez bence kadın da kocasını arar şuphelenir konu sahibinden

Kocada komşuda ayrı bir vaka sinir oldum ikisinede.Sizi gerçekten kutluyorum ben olsam çıngar çıkarır geceyi orda noktalardım.İnsan karısını böyle bir duruma nasıl düşürür aklım almıyor.okey taşını paketleyip sizi rezil etme planı yapmak için beynini yoracağına eşiniz,size ne olursa olsun tek bir Gül olsa dahi gönlünüzü hoş tutma planı yapsaymış.

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
Senin en büyük hatan ne biliyor musun?O an onlarla o çirkinliğe gülmek.

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...

Keşke bu konuyu okumasaydım. O kadar sinirlendim, o kadar üzüldüm ki. Eşinizin biyolojik olarak bir zeka geriliği yoksa bu durumun açıklanacak bir tarafı yok. O komşu ile arkadaşlığımı bitirirdim büyük ihtimalle. Ama hadi onunla arkadaşlığımı bitiririm sıkıntı yok da bir ömrü paylaşacağım adamı nereye atıcam? Bu şakayı sakın alttan almayın, alttan alınacak tarafı yok. Ben burda sizin yerinize inanılmaz üzüldüm, yerinizde olsam ne hissederdim bilemiyorum.

valla biraz daha kurcalansa boşanma sebebi çıkar bu şakadan.
İnanılmaz sinirlendim.
insan eşini hep övmeli, yüceltmeli başkalarının yanında.
böyle zor durumda bırakmamalı! alay etmemeli!
ben olsam komşu karısıyla bu kadar samimiyetini de sorgulardım eşimin.
ne cesaret ya ikisi bir olup kafa bulmak!

Back
X