hic bu kadar utanmamistim

O ortamda bozuntuya vermeyip gülerek en doğrusunu yapmışsınız öncelikle.

Zira IQ su 2 haneli sayılara ulaşmayı başarabilmiş hiçbir kadının böyle bi şakayı planlarken iyi niyetli olması mümkün değil.

Siz kendinizi rezil olmuş, küçük düşmüş hissedin, o ortamda kızarıp bozarın, eşinizle kavga edin hatta belki de ağlayın diye yapılmış çok terbiyesizce bi hareket bu. Bahanesi de hazır nasıl olsa "Aa şakaydı canım sen de amma abarttın"

Bunların hiçbirini yapmayıp prim vermemişsiniz o kadına, istediğini alamamış.

Bundan sonra yapılacak tek bi şey var o da "şaka"

Eşiniz için boşanma avukatı şakası önerisine bayıldım. O anki yüzünü görebilmeniz için benim önerim biraz daha farklı ama. Alın elinize boş bi kağıt. Koyun kapının önüne de bi valiz. Adam gelince de "Avukatla gelsin istemedim, buyur mahkeme celbi gidiyorum ben." deyin. Sonra o karşınızda morarmalardan morarma beğensin siz de seyredin.:KK62:

Komşunuza gelince onu topluluk önünde yerin dibine sokmak farz olmuş. Toplayın birkaç kadını oturmaya eve, onu da çagırın. Sonra koyverin gitsin. Artık gülünç duruma düştüğü her anıyı ortaya mı dökersiniz yoksa yaratıcı bi şaka mı bulursunuz orası size kalmış.:KK53:

Bu kadın girdiğin ortamlarda bu şakayı! anlatırsa sen değil onun hakkında kötü düşünülür. İnan buna.

Bunu ciddi ciddi empati yaparak düşündüm. Kendim ve çevrem adına diyebilirim ki böyle bir şey bana gülerek anlatılsa ne maksatla yapıldığını sorarım. Zaten ondan sonra tepkilerin devamı gelecektir.
Yani senin çekineceğin bir durum yok. O kadınla görüşme kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

Gecenin sonunda bağırmak kavga etmek istedim gelgelelim cift daire uzerine katlarimiz komsuyla karşı karsiyayiz pustum oturdum icimde kaldi hersey

en güzel cevap susmak, tavrını belli et madem..gülümseme ona..göz teması kurma
sana gaz verıyorum sanıyorlar ya o yüzden içimden gelen asıl kötü seylerı demıyorum sana..
ama kocan o kadın gibi seviyesizleşmiş okey ? bu 2+2= 4

kadın milleti ne kadar çirkinleşebiliyor işte komşunda ispatı...

Gecenin sonunda bağırmak kavga etmek istedim gelgelelim cift daire uzerine katlarimiz komsuyla karşı karsiyayiz pustum oturdum icimde kaldi hersey

için de kalmasın. eşin seninle konuşmak isterse oyuncak bebek al koy önüne ya da bir ınsan resmi çiz al bunla konuıs hahaha de..
yemek isterse kagıda yemek resmi çiz al bu da yemeğin de..
bıktırana kadar yap bunu ...

mesela unutmuş gibi yap su isterse git su resmi ciz kagıda getir al suyun de gül sonra...
görsün bakalım şaka nasılmış...

evet kesınlıkle gaz değil..hatta bana dese kı ne dusunuyosun..tanısam daha agır seyler soylerdım..
bu cok kotu sekılde oynamaktır..saf değil..safa yatıyor....
kımseye gaz vermıyorum...kımse de vermıyor..

yapamayacakları sey ne demektir..baştan kabulleniş...kadın her seye susssun der gıbı..
iyi devam edin..ezılsın kadınlar hep...ay saf ama ay evlıyız ay cocuk var ay su var deyıp susalım hep..gerı kalalım boyle
te allam ya

adam saf olsa okey taşını kutuyu koyup karısına vermez adam , bide 0 3 arasında ki nasıl bır muhabettir komusum kocası ve benım kocam oturup bana şaka yapmayı düşünecekler nasıl bır samimiyet pess

o komsunuzla hmn ilişkiyi kesin ve eşinize tepki verin bu nasıl bir eş ya eş dediğin sizi utandırır mı

adam saf olsa okey taşını kutuyu koyup karısına vermez adam , bide 0 3 arasında ki nasıl bır muhabettir komusum kocası ve benım kocam oturup bana şaka yapmayı düşünecekler nasıl bır samimiyet pess

saflık kavramı da hayırseverlik kavramı gibi yanlış anlaşılmış belli
ne kirli insanlar var ya..

Bağırarak çağırarak bir yere varamazsiniz. Kırıldığınızı güzelce anlatip tavrınızı koyun eşinize, ne demek efendim sizi bu hale düşürmek, fikirsiz.
Komsunuzla da resmiyeti koruyun artık bi zahmet. Çünkü bu normal bir durum değil. Koruyamıyorsanızda görüşmeyi keseceksiniz.

Bir de şu var yani. Ben gidip de ailece dahi görüşsek komşumun eşine “karına şaka yapalım” diyemem. Yani nasıl cesaret ki bu kadındaki. Hadi eşi ciddi saf olsun ama konu sahibinin gözünde nasıl bir tablo çizeceğini düşünemeyecek kadar salak mı yoksa bir o kadar fesat mı? Hadi kadın düşündü, kadının kocası nasıl izin veriyor buna? Eğer bilmiyorsa da ben o kadından her şey beklerim.

merhaba.
şaka yapıldığı anda gülmen iyi olmuş. kavga etseniz daha fazla rezil olurdunuz.
şimdi pırlanta almak kolay değil bu devirde.
bence şöyle yapın. çok iyi pırlanta görünümlü bi yüzük alın. kocanızı sıkıca tembihleyin söylemesin. komşunuza da "kocam çok düşünceli , çok naif. içine dert olmuş, almış sağolsun." deyin. mutluluk pozları verin. böylece günde falan dalga konusu olmazsınız. ama komşunuzla çok görüşmeyin.
sonra gerçeğini alsın ama eşiniz

Benim babam da saftır, kazmadır hatta, elalemin lafına inanır, ince düşünemez falan ama eşinizin size yaptığı şaka(!) o kadar aptalca ve kazmaca ki böyle bişey benim babam bile yapmadı. Bu saatten sonra da yapma şansı hiç yok zaten.

Komşulara söyleyecek lafım bile yok.

en güzel cevap susmak, tavrını belli et madem..gülümseme ona..göz teması kurma
sana gaz verıyorum sanıyorlar ya o yüzden içimden gelen asıl kötü seylerı demıyorum sana..
ama kocan o kadın gibi seviyesizleşmiş okey ? bu 2+2= 4
Haklisin farkindayim esim bu denli zayif olmasa kim cesaret edebilir

Bu nedir ya boyle sakami olur.. duymasinlar diye pustum oturdum diyorsunuz birde. Ben olsam icimde tutmaz akitirdim dusuncelerimi duyarsa duysun komsular. Komsunlada iliskini kesmelisin zira iyi niyetli biri olmadigini belli etmis..

ben olsam o komşuyu kovardım kocama da git kiminle şaka hazırladıysan onun yanına git der onun yuzune bkmazdm bu nasıl şaka resmen sizinle dalga geçmişler

yüzüğü cok istediğini biliyor neden almamış,şaka yaptı tamam da gece komşuların gittikten sonra yüzüğü çıkartıp vermeliydi o zaman saka olurdu sende ssabah göğsünü gere gere komsuna gösterirdin,bu saatten sonra yüzük alsada takma bence

Hanimlar yorumlariniz cok hakli ama esim densiz ne yapar soyle soyleyeyim ben evden ayrilsam cümle aleme konuyu anlatir bu yuzden terk etti beni der cunku hala anlayamadi sende ne taktin be alcam sana yüzük diyo bide bana
taktıgının yuzuk olmadıgını seni küçük düşürdüğünü syle

Bir de şu var yani. Ben gidip de ailece dahi görüşsek komşumun eşine “karına şaka yapalım” diyemem. Yani nasıl cesaret ki bu kadındaki. Hadi eşi ciddi saf olsun ama konu sahibinin gözünde nasıl bir tablo çizeceğini düşünemeyecek kadar salak mı yoksa bir o kadar fesat mı? Hadi kadın düşündü, kadının kocası nasıl izin veriyor buna? Eğer bilmiyorsa da ben o kadından her şey beklerim.
Kesin komsum bi tanidigim boyle saka yapti demistir bizimki zaten gulmekten kırılmistir sonra plan iste komsum pek hoş konuşur bilmis bilmis.. Esi desen kadin akilli herseyi bilir

Back
X