hic bu kadar utanmamistim

Komsunuzda art niyet var kesinlikle. Bir kadin olarak nasil ici el vermis sizi bu kadar zor bi duruma sokmaya? Eşiniz desem o ayrı bi şaka başlı başına.

Kendime yapılmış gibi oldum bir çok arkadaş gibi. Bundan sonraki davranışınız çok önemli bence. O komsuyla samimiyeti kesin. Kötü yönlendirmek istemem ama sizde onu rezil edin demek geliyor içimden.

Komsum kardesinin dogumuna gitmis acil daha hic yuzyuze gelmedik napicam nasil yapicam hesap sorsam esim saf sakadan anlamiosun diye üstüme gelcek komsu meraklisi asiri deger veriyor o yuzden elinde oynattilar ya zaten.. Hiç laf etmesem biliyorum herkese anlaticak günlerimiz var orda gülüp gülüp anlatacak

o komşu ile sadece selamlaşın artık gelmeyi gitmeyi kesin mümkünse .
Kendisi gibi aptal insanlarla konuşmaya layık o gibi kişiler .

ay kendime yapılmış kadar sinirlendim herhalde anı şey benim başıma gelse bende çaktırmaz onlarla bir gülerdim filan ama bu yenir yutulur birşey değil eşin ayrı bir vaka ne diyeyim insan eşine böyle bir şaka yapar mı o komşuya diyecek çok şeyim varda neyse gerçekten çok fesatmış ay allahım ama o kadınla daha konuşma ay bu kadar diyebiliyorum

Yerinde olsam o komşuyla daha da görüşmem acayip sinirliyim şu an sen yine iyi idare etmişsin ben olsam çok ağır laf yerdiler benden öyle komşu olmaz olsun :KK11:

Yuhhh! Lütfen o komşu sandığın düşmanınla ilişkini kes! Eşine de iyi bir ders ver.. Ben olsam gülmeyi bırak direkt terk ederdim orayı defolup giderlerdi..!

ee sonuç olarak bunu yanlarına mı bırakacaksın intikamın acı olsun :KK62:

Bu eşinizden öte komşunuzun öküzlüğü olmuş bence. Komşunuz çok eğlenmiş mi bari? Eşiniz de bir tuhaf gerçi...

Çok sabırlıymışsın maşallah ben neler yapacağımı söyleyip seni gaza getirmeyeyim ama o komşuyla ilişkisi kes bence

hem eşine hem komşuna haddini bildirmelisin hatta o komşuyla ilişkini kesmelisin rezalet bu ama utanması gereken siz değilsiniz eşiniz!

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...

Ben olsam o komşuya da başkasının aklı ile hareket eden eşime de bir güzel veririm ağzının payını .
Eşiniz de iş şakaya gelince aklını çalıştırıyor da inceliğe gelince niye duruyor .

Çok ayıp. Komşuların yanında böyle şey yapılmaz.

Yuh artık ya şaka değil bu alay etmişler sizle,eğer bu şakadan sonra gerçekten istediğiniz yüzük size verilseydi tamam o zaman komik olurdu ama şu an dalga geçip eğlenmişler,komşunuzla irtibatı kesin,eşinize de buna benzer bir şaka yapın haketmiş anlasın ne hissettiğinizi.

Back
X