hic bu kadar utanmamistim

ayarla bir arkadaşını, arasın eşini. ben avukat Ahmet eşinizin boşanma avukatıyım mahkeme celbi elinize geçti mi desin.. bak bakalım kalp kırmak nasıl oluyormuş.. empati özürlü eşinize empati yaptırmış olurusnuz..

Bende bunun komşu versiyonunu düşünmüştüm. Bi arkadaşına aratıp hakkınızda şikayet var vs gibi bişey.

Tutussun ikiside.

Konu sahibi hediyelik Oscar heykelleri var ya "yılın öküzü" diye yazdırıp paket yaptır o komşularının yanında ver kendisine
ah işte bu.
ben de bu densiz adam için bişey yapmalı diyordum.
doğumgünü güzel olabilir mesela.konu sahibi bak içini soğutacak bir öneri.
düşün bence.

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
Komşu değil karabatak, eşinin saflığını bildikleri için emin ol o şakayı da onlar planlamıştır, eşine atabildiğin kadar trip at arkandayız En Büyük KK

ayarla bir arkadaşını, arasın eşini. ben avukat Ahmet eşinizin boşanma avukatıyım mahkeme celbi elinize geçti mi desin.. bak bakalım kalp kırmak nasıl oluyormuş.. empati özürlü eşinize empati yaptırmış olurusnuz..
WUUHUUUU !!!
Süperr süperrrr ancaa bu adam eder onuu :KK53:

eşinizin ve komşunuzun eğlence, şaka anlayışlarına çok şaşırdımm doğrusu

sizin üstünüzden eğlenmeye çalışmışlar tepkinizi sonuna kadar belli edin

o hemcinsiniz olacak kadından da uzak durun hep derler zaten kadının düşmanı yine kadındır

bu eşek şakası hakkında sizi uyarmak yerine onlarla ortak olup iş birliği yapmış

Hanimlar yorumlariniz cok hakli ama esim densiz ne yapar soyle soyleyeyim ben evden ayrilsam cümle aleme konuyu anlatir bu yuzden terk etti beni der cunku hala anlayamadi sende ne taktin be alcam sana yüzük diyo bide bana

Şu saatten sonra alacağı yüzüğü kafasında paralardım herhalde. Yüzük için değil, elin kadınıyla nasıl iş birliği yapıp benimle dalga geçersin diye burnundan getir.

ooooo süper intikam, şapkamı çıkarıp önünüzde eğiliyorum efenim :KK9:

çok çirkin bir davranış olmuş, böyle bir durum yaşasam eşimi affetmem çok zor olurdu, komşumla da samimiyeti keserdim.

Hanimlar yorumlariniz cok hakli ama esim densiz ne yapar soyle soyleyeyim ben evden ayrilsam cümle aleme konuyu anlatir bu yuzden terk etti beni der cunku hala anlayamadi sende ne taktin be alcam sana yüzük diyo bide bana

O zaman çıkıp beraber alalım deyin gidiin alsin bugün. Cocuk kandırıyor sanki. Valla ben olsam o an orda o okey taşını kafasina firlatmistim

Nasıl bir eşin var öyle ya... Gururunun ne kadar kırılacağını tahmin etmemiş mi? Elin karısına uyup nasıl böyle bir şaka yapmış sana. Ben olsam ikisini de silerdim diyeceğim ama bir tanesi kocan. Görüşme bir daha o terbiyesiz kadınla, eşine de iyi bir ders ver. Ben bile ne kadar sinirlendim. En sinir bozucusu da sen ağlarken eşinin hala şaka diye savunması. Onlarla gülmekle iyi etmişsin. Ama resmen komşunuz kıskancın teki. Asla görüşme.

Evet komşu haset fesat bir tip, kocası da akılsızın biri. Komşu karısının lafına uyup eşini incitmiş. Kafası çalışsaydı arkasından diğer başka bir kadınla iş çeviren bir tip. Ama kendisi de söylemiş eşi biraz saf karakterliymiş.

çok özür dileyerek yazıyorum ama ben olsam....dokunmam o adama bir daha

Komşunuza "kısır yaptım gel. çay da var." deyin. Bir kağıda saçma sapan bir kısır ve çay resmi çizin. Kapı çalındığında açıp kağıdı eline tutuşturun "Al yersin şaka anlayışın gibi bu da kısır." deyin. Daha da görüşmeye gerek yok zaten.
Eşiniz için de iki arkadaşın önerisini beğendim "Yılın Öküzü" Oscar'ı ve avukat şakası.

bir de eşiniz için saf filan diyorsunuz

bence son derece lakayıt ve laubali hareketlerde bulunmuş

evden ayrılmayı filan düşünmeyin de istediğinizi mutlaka yaptırın mesela şöyle en yüksek karatlısından içinize gönlünüze sinen bir tektaşı aldırın ona belki içiniz bir nebze soğur..

eşine okut burayı..... madem sen abartıyorsun bu kadar hanım da mı abartıyor?
kendi hissiz ve düşüncesiz diye sen de onun gibi olmak zorunda değilsin.... insan eşini bir gram düşünmez mi?...

hadi yüzüğü de almış olsa neyse ya da yalnız olsanız yine neyse ama sırf gülmek için bu kadar bencil olmasına bir de kendisini savunmasına gerek yok..

ne önemi var ki artık yüzüğü alsa... içine etmiş hevesiniz.. bu kadar gözyasından sonra alsın kendi taksın yuzugunu ödül yapsın kendine. sinir!!!

Senin komşu kadın çok kötü bir kadın kusura bakma..ben en çok şuna takıldım kocanla konuşuyor mu senden gizli de gitmiş senin böyle isteğini ona şaka olarak planlatmış....kocana da yuh bence o kadınla asla gorusme o kadının niyeti farklı olabilir

Canım bence sen ceza olarak eşine en kocamanından bir yüzük aldır.
Sonra komşunun kapısını çalıp teşekkür ederim şekerim,sayende sonunda yüzüğü kaptım de...

bide fotomu cekti komsum Cep telefonuyla tam kutuyu acarken okeytasida gozuktuyse suratimin hali düşünmek bile istemiyorum

Back
X