hic bu kadar utanmamistim

Komsunuzda art niyet var kesinlikle. Bir kadin olarak nasil ici el vermis sizi bu kadar zor bi duruma sokmaya? Eşiniz desem o ayrı bi şaka başlı başına.

Kendime yapılmış gibi oldum bir çok arkadaş gibi. Bundan sonraki davranışınız çok önemli bence. O komsuyla samimiyeti kesin. Kötü yönlendirmek istemem ama sizde onu rezil edin demek geliyor içimden.

Komsum kardesinin dogumuna gitmis acil daha hic yuzyuze gelmedik napicam nasil yapicam hesap sorsam esim saf sakadan anlamiosun diye üstüme gelcek komsu meraklisi asiri deger veriyor o yuzden elinde oynattilar ya zaten.. Hiç laf etmesem biliyorum herkese anlaticak günlerimiz var orda gülüp gülüp anlatacak

o komşu ile sadece selamlaşın artık gelmeyi gitmeyi kesin mümkünse .
Kendisi gibi aptal insanlarla konuşmaya layık o gibi kişiler .

ay kendime yapılmış kadar sinirlendim herhalde anı şey benim başıma gelse bende çaktırmaz onlarla bir gülerdim filan ama bu yenir yutulur birşey değil eşin ayrı bir vaka ne diyeyim insan eşine böyle bir şaka yapar mı o komşuya diyecek çok şeyim varda neyse gerçekten çok fesatmış ay allahım ama o kadınla daha konuşma ay bu kadar diyebiliyorum

Yerinde olsam o komşuyla daha da görüşmem acayip sinirliyim şu an sen yine iyi idare etmişsin ben olsam çok ağır laf yerdiler benden öyle komşu olmaz olsun

Yuhhh! Lütfen o komşu sandığın düşmanınla ilişkini kes! Eşine de iyi bir ders ver.. Ben olsam gülmeyi bırak direkt terk ederdim orayı defolup giderlerdi..!

ee sonuç olarak bunu yanlarına mı bırakacaksın intikamın acı olsun

Bu eşinizden öte komşunuzun öküzlüğü olmuş bence. Komşunuz çok eğlenmiş mi bari? Eşiniz de bir tuhaf gerçi...

Çok sabırlıymışsın maşallah ben neler yapacağımı söyleyip seni gaza getirmeyeyim ama o komşuyla ilişkisi kes bence

hem eşine hem komşuna haddini bildirmelisin hatta o komşuyla ilişkini kesmelisin rezalet bu ama utanması gereken siz değilsiniz eşiniz!

Ben olsam o komşuya da başkasının aklı ile hareket eden eşime de bir güzel veririm ağzının payını .
Eşiniz de iş şakaya gelince aklını çalıştırıyor da inceliğe gelince niye duruyor .

Çok ayıp. Komşuların yanında böyle şey yapılmaz.

Yuh artık ya şaka değil bu alay etmişler sizle,eğer bu şakadan sonra gerçekten istediğiniz yüzük size verilseydi tamam o zaman komik olurdu ama şu an dalga geçip eğlenmişler,komşunuzla irtibatı kesin,eşinize de buna benzer bir şaka yapın haketmiş anlasın ne hissettiğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…