• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bu kadar utanmamistim

Yorumlar çok şaşırttı beni, kadın 5 ayda kocasıyla dövüştü boşanma kararı aldı boşandı şimdi yeniden hemde ergen bir çocuğu olan 10 yaş büyük bir adamın evlilik teklifini aldı bence çok çok hızlı, ruhunu nadasa bırakmadan olmaz bence

ailenle yarın barışadabilirsin kan girmedi ya araya, kendini muhtaç görüp hele ki ben artık dul kadınım diyip sakın o yola girme

Arkadaslar sizlerle dertlesmeyi ozlemisim geçen zaman içinde bosanma davasi sonuclandi artik bitti gitti.. Üzgün yada kırgın degilim kader böyleymiş.. Hala kardesimin kayınvalidesine bakiyorum onunla kaliyorum calisiyorumda ayni zamanda universitede çalışıyorum kira fatura falan vermeyince birikim yapiyorum. Teyzeninde yemegini temizliğini yapiyorum yoldaslik iste.. Cok şükür.. Annemlede görüşmüyorum beni çok incitti israrala barış evine dön dedi birgun evine çağırmadı bi ihtiyacin var mi demedi.. Simdi sizinle paylasmak istedigim bisey var aslinda fikirlerinize cok ihtiyacim var.. Yanında kaldigim teyzenin bi ahretligi var yillardir komsuluk yapmislar bir oglu varmis benden 10 yas buyuk yillar evvel boşanmış sonrada eşi vefat etmis 14 yasinda bir oglu varmis.. Babanne bakiyormus hep beraber ayni apartmanda oturuyorlarmis.. Teyze soylemis bunun ayibi olmaz sevabi olur bizim niyetimiz hayır demis sen bi fikrini sor demis.. Benimle konuştu bugun ben once hayir dedim cunku hersey cok taze cok yeni insanlar ne der bana yakışır mi diye.. Yaninda kaldigim teyzede üzüldü karsina aldi bak dedi ailen yok bi kardesin var bide ben varim ben sonuna kadar annenim bu ev senin ama bir yuvan olsun bir çocuğun olsun.. Zaman gecer evlenmek istersin hayirli insan cikmaz karsina yasin gecer cocugun olmaz falan dedi..ben uzerime duseni yapayim sana akil vereyim dedi.. Bende ne yapicami sasirdim cok sevilen bir aileymis napayim kızlar goruseyimmi
bu düşünceyi dikkate alırsan eğer eski kocan'ı mumla arayabilirsin.Zamana bırak bence yuvanın olması için evlenme.Daha senelik değil bir kaç ay oldu boşanalı.

Canım konunu okumuştum o zaman çok üzülmüştüm. hep aklımın bir köşesinde ne yaptı acaba diye kalmıştın. Bu şekilde sonuçlanmasına çok üzüldüm ama eşin de tam karaktersizmiş. Ne olursa olsun gönlünü almalıydı. Kaldı ki komşuyu eli günü senden üstün tutmuş. Sonra da diğer söyledikleri vb.
Hayatını kurmana da çok sevindim. Ama bence acele etme. Çünkü hayatın bir anda tepetaklak oldu. yeniden düzeltmeye çalışıyorsun eminim ki Allahım sana en iyilerini nasip edecektir. Görüşebilirsin bence ama iyice kişiliğini anlamadan evet deme bence.
Ben de boşanmış ve çocuklu bir bayanım. Çocuğum olmasaydı evlenmeyi düşünebilirdim ama kızım çok küçük. Kızımla onun arasında kalıp alttan almak istemiyorum. Ama senin çocuğun yokmuş. Üzülme buna. Yeniden yuva kurarsın.
Bence boşanmış olması çocuğu olması 10 yaş büyük olması vb problem değil. Yeter ki değer versin kadına. Annesine nasıl davranıyor ona bak. Hemen sinirlenip parlıyor mu? Yoksa değer verip hoş tutmaya mı çalışıyor. Ben şimdiki aklım olsa inan erkeğin en önce kendi ailesine nasıl davrandığına bakarım. Kendi ailesine soğuk olan karısına da soğuk oluyor. Onların hastalıklarını vb önemsemiyor mu, seninkini de önemsemiyor. evine ailesine düşkün mü? neden şimdiye kadar evlenmemiş. ince ince öğren bunları.
Mesela ben boşandıktan sonra evliliğimdeki bazı hatalar için keşke yapmasaydım diyorum. benim hatalarım eşimin duygusuzluğu bizi bu güne getirdi. evlenmek isteyen kişi de acaba bir öz eleştiri yapmış mı kendine?
yani canım evlenmek için evlenme. daha kimler çıkar karşına. ama bir odundan kurtulup başka oduna düşme.

O kocan olacak salak da yalnız kaldığıyla yansın. El lafına yuvasını dağıtmış.

Son birşey söylemek istiyorum. Komşularından başka görüştüğün yok mu? Ben o komşuya haddini bildirecek birinin olmasını isterdim. Şimdi kına yaksın bi taraflarına. Sebep olmuşlar resmen.

İşler bu aşamaya geldiğinde bile ne olursa olsun insan kocasını yanına alıp gelmez mi? Özür dileriz biz bu aşamaya gelmesini istemedik. Kalbinin nasıl kırıldığını farkedememdik demez mi? Demediklerinden belli fesatlıkları. allah bildiği gibi yapsın.

İnna yazarken bile boğazıma bir yumru oturdu.
Birikim yapmakla çok iyi yapıyorsun. masrafın yok. Biriktir.
Allah sana en güzel kapıları açsın inşallah.

Dilin yandı,yoğurdu üflemelisin..
Yeniden bir yuva kurmak için erken bir süreç..
Boşandın yaş geçer evlenemezsin düşüncesi yanlış bir düşünce..Nasibi Allah'tan başkası bilemez.
Birde ailenle kanlı bıçaklı değilsiniz ya.
Zamanla onlarlada düzelirsiniz..

En azından görüşebilirsiniz belki.
bi tanirsin cocuguyla da tanisip tanirsin ondan sonra olup olmayacaginin kararını verirsin.
cocukla aranizda yas farki nedir

Ya sanki hemen evlenecek.
Aceleyle ne alakası var bunun.
Karşına doğru kişi çıktığına inanırsan evliliği düşünebilirsin. İstersen 1 ay önce ayrılmış ol ne önemi var.
Tanımakla hiçbir şey kaybedilmez.
Acizlikten evlilik yapacak hali yok.
İçine sinerse, adam çok iyiyse, çok iyi anlaşıp aşık olurlarsa neden olmasın.
Tanıma aşamasında kararını verirsin.

Haklisiniz cok erken zaten benimde tereddüt ettigim konu bu.. Ancak korkuyorum gelecek günlerden korkuyorum büyük görmüş gecirmis insanlarin yorumlari iyi aile iyi adam cok efendi diyorlar.. Bana kalsa hic evlenmem ama bu teyzem cok yaşlı ne olur bilmem beni zor gunler bekliyor gibi geliyor.. Asgari ucret alıyorum hic esyam yok nerdeyse nasil duzen kurarim nasil kira oderim bilmiyorum.. Ailemi anlatmistim annemin ikinci evliliği tek emekli maasi adam da cok aksi bizi eve koymaz kardesimle annem gariban zaten.. Kendime bir yol cizemiyorum hic umudum yok

Haklisiniz cok erken zaten benimde tereddüt ettigim konu bu.. Ancak korkuyorum gelecek günlerden korkuyorum büyük görmüş gecirmis insanlarin yorumlari iyi aile iyi adam cok efendi diyorlar.. Bana kalsa hic evlenmem ama bu teyzem cok yaşlı ne olur bilmem beni zor gunler bekliyor gibi geliyor.. Asgari ucret alıyorum hic esyam yok nerdeyse nasil duzen kurarim nasil kira oderim bilmiyorum.. Ailemi anlatmistim annemin ikinci evliliği tek emekli maasi adam da cok aksi bizi eve koymaz kardesimle annem gariban zaten.. Kendime bir yol cizemiyorum hic umudum yok

Siz bu konunun ilk konularında "Mevla'm var." diyen güçlü kadınsınız. Nasıl umudunuz olmaz?

Allah güzel insanlar, güzel fırsatlar çıkarsın karşınıza.

Ya sanki hemen evlenecek.
Aceleyle ne alakası var bunun.
Karşına doğru kişi çıktığına inanırsan evliliği düşünebilirsin. İstersen 1 ay önce ayrılmış ol ne önemi var.
Tanımakla hiçbir şey kaybedilmez.
Acizlikten evlilik yapacak hali yok.
İçine sinerse, adam çok iyiyse, çok iyi anlaşıp aşık olurlarsa neden olmasın.
Tanıma aşamasında kararını verirsin.

aceleyle şöyle alakası var, yeni boşandı daha bekar hayatına alışamadı, kafası karışık e korkutmuşlarda kızı, ailen yok şu bu diye, bu ruh haliyle en kötü ihtimal hadi evlenelim diyebilir, ikinci bir ihtimal ise dediğin gibi sadece görüşür kafasına yatmak olmaz der, tanıdık vasıtası ile olduğu için laf çok olur vay niye yok dedi daha iyisini mi bulacak diye

Sakin sakin acele etme. Yasin cok genc. Ikincide daha cok yikilirsin. Cok ince eleyip sik dokuman lazim. Baska kismetlerin de cikabilir. Gorusmek istiyorsan gorus ama tanimak icin. Artik insanlar uzun uzun gorusup ince eleyip sik dokuyup iyice tanidiktan sonra evleniyorlar. Evlenmis olmak icin evlenme. Allah hayirli ise nadip etsin hayirli degilse nasip etmesin sana. Yuregin cok guzel. Rabbimyuregine gore versin.
Lutfen umitsizlige dusme. Rabbim hepimizin rizkini biz dogmadan yazmis. Ne yaparim ne ederim diye umitsizlige dusup ikinci bir hata yapma.

• Acele etme sakın, biraz nefes al. Kafanı topla. Evet maddi anlamda zorlanırsın biraz ama, daha kötü olursan o zaman hiç toplanamazsın.

Benim de tek endisem sen adami tanimak icin gorusmeye basladin diyelim. Teyze bu isi oldu gozuyle gorup sana baski yaparsa. Sen de adamla bir iki gorusmeden sonra olmadi diyemezsen.

eşin kusura bakmasın da,bana hiç komik gelmedi. şaka anlayışları çok farklıymış!
ama şunu diyeyim:senin utanacak birşeyin yok. ayıbı onlar etmiş.senden özür dileyecek eşin.o komşuyla da görüşmeyeceksiniz.
(ben sağlam arıza çıkarırdım)

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...

eee yuh! komşuya bak.ev alma komşu al diye boşuna dememişler. kusura bakmayın ama bu şaka da,eşek şakasından beter.komşunuzla da görüşmeyin bence.üzülmeyin ve utanmayında.

Kullanılmıs süsü verdigin prezervatifi hediye et bi sonraki sevgililer gününde.

4 ayda boşanma mı olmuş hemen, ne kolay olmuş. 18 şubatta açılmış konu. Boşanma bu kadar hızlı olmuş, üstüne yeni talipler çıkmış bile, ben buna şok derim.
Tanıyın, kafa yapıları ve kalp uygunsa neden olmasın. bitenin arkasından yas tutacak kadar değerli değilmiş zaten.

Canım eski eşin hiç mi pişmanlık göstermedi?
Tamam etrafa attı tuttu ama ne bileyim seni sinir etmek için de olsa bir mesaj, bir telefon?
Ya da ailesinden biri, siz ne yapıyorsunuz da mı demedi?
Bu kadar çabuk birisi ile görüşüp evlenmeye kalktığını duyunca bu sefer de namus iftirası atacaktır bence.
Hiç önemli değil ama ne bileyim eşin senin burnun sürtsün istemiş, istediği olmayınca da erkeklikten vazgeçememiş, tükürdüğünü yalayamamış gibi geldi.
Evet çok terbiyesizlik etmiş, aşırı ama belki burnu iyice sürter, senin asla taviz vermeyeceğini kırıldığını anlar, öküzlüğünü anlar ve senin dizlerine kapanır ve barışırsınız. Erkeklerin aklına genelde kaybettikten sonra dank eder de ondan diyorum.

Bu arada acele etme. olumlu da birşey söyleme. olumsuz da. zamana ihtriyacım var teyze de. Daha yaralarım taze. Bunun üstüne bir bina kuramam kursam da sağlıklı olmaz. Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum, yuva kurmayı ben de istiyorum ama bir süre zamana ihtiyacım var. Ondan sonra kısmetse gene olur, değilse nasip değilmiş derim gibi birşey söylersin.

Back
X