Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklisinya bana sanki komşu konu sahibini bi sebepten kıskanıyo gibi geldi .. arkadaş bunu yapmaz ki
Okudim sinirlerim zipladi ne adi komsuymus.kadinin zaafini bilip onunla dalga gecenle allah gecsin dagalsini:/oku ipekipeqbojuqu
evlendim nerden nereye diye konusu var kendine yeni bi yuva kurmuş çok mutluymuş allahım bozmasın:)Okudim sinirlerim zipladi ne adi komsuymus.kadinin zaafini bilip onunla dalga gecenle allah gecsin dagalsini:/
Umarim kibusahibide o komsuyla bir daha gorusmemistir kocasida odunmus resmen:/
Ayrilmismi kocasindan bu kocasindan iyi yapmis ayrildiysada.allah mutlu etsinevlendim nerden nereye diye konusu var kendine yeni bi yuva kurmuş çok mutluymuş allahım bozmasın:)
Bence de çok isabetli bi karar olmuşAyrilmismi kocasindan bu kocasindan iyi yapmis ayrildiysada.allah mutlu etsin
Evet ya bi hadsiz yüzünden bi evlilik bitmiş.. ama eski eşi de tam bi enayiymiş ki karısını böyle aptalca bi şeyden dolayı boşamış..Ben kocasi olacak dangalaga kiDim daha cok o komsu musvetesine kizdim ne adi kotu yurekli insanlar var allahom sen koru serlerinden
Yaaa peki bu kziin ailesibyokmu komsusu teyze varmis o sahip cikmis.Evet ya bi hadsiz yüzünden bi evlilik bitmiş.. ama eski eşi de tam bi enayiymiş ki karısını böyle aptalca bi şeyden dolayı boşamış..
Konularını okudum da kaç defa evine dönmüş kadın bu terbiyesiz kilidi değiştirmiş.. dükkana gitmiş kadın dükkanda kadına vurmuş.. komşusundan özür bile dilemiş annesi sahip çıkmadığı illa barış dediği için.. kadıncağızın eşyalarını bile dağıtmışlar sanki ölmüş gibi Allah gecinden versin.. adam (!) Da az değil yani.. şimdi çok mutluymuş Allah bozmasın daha iyi etsin inşallah
Annesi bi defa arayıp bi şeye ihtiyacın var mı diye bile sormamış ki.. ne analar var pess.. kardeşinin kvsine bakıyomuş hem çalışıp hem evin yemeğini temizliğini yapıyomuş yoldaşlık etmişler kısaca birbirlerine.. sonra da bi vesileyle şimdiki eşiyle evlenmiş..Yaaa peki bu kziin ailesibyokmu komsusu teyze varmis o sahip cikmis.
Komsu gelip ozur dilemeliymis allahin cazasi kadin.empati yapinca ne kadar onur kirici bir durum.bu sitede birde cansu var onun kobulari beni kanser edecek o daha ayrilamadi gerci
Yalniz gece gece dedikoduya bagladik olayiAnnesi bi defa arayıp bi şeye ihtiyacın var mı diye bile sormamış ki.. ne analar var pess.. kardeşinin kvsine bakıyomuş hem çalışıp hem evin yemeğini temizliğini yapıyomuş yoldaşlık etmişler kısaca birbirlerine.. sonra da bi vesileyle şimdiki eşiyle evlenmiş..
Cansuyu hiç sorma zaten en son konusunda epey üzülüp ağlamıştım hatta eşim de çok kızmıştı kendine dert arıyon bizi de üzüyosun yasaklıycam o siteyi sana demişti.. o kızın da ailesi bi cins hiç ardında durmuyolar ki.. eşi ve ailesi de iyice cozutmuşlar o yüzden.. Allah ıslah etsin
Ama bennilk dwfa gorsm ck dikatimi cektiKızlar kadın evlenmiş etmiş belki bu konunun hortlamasını istemiyor yorum yazmayın bence![]()
Aminn.. çaresizlik çok zor.. çok şükür evliliğim oturdu artık diyebilirim ama ben bile 2. Çocuk için tereddüt ediyorum ara ara.. bazen çok istiyorum bazen bekle diyorum.. deli cesareti bence kötü giden evliliğe çocuk yapmak.. Allah nerde varsa yardımcısı olsun.. kız evlatlara adam gibi sahip çıkıp nolursa olsun ardında durmak lazım kale gibi.. kız evlatlar ana babaya da emanet eşine de emanet.. kıymet bilmek bildirmek lazımYalniz gece gece dedikoduya bagladik olayi
Bazen cansu fakemi die dusundugum oldu bugun dayak yiyo biz delirioz burda iki gun sonra 4. Cocugu dogursami die konu aciyor
Babasida ogretmenmis kizina sahip cikmio tovbe kinamaya korkuom basiniza gelemain inuda kurtarsin
Cansu cocugu garanti gibi goruyor ztn bosanmaya niyeti yok.Aminn.. çaresizlik çok zor.. çok şükür evliliğim oturdu artık diyebilirim ama ben bile 2. Çocuk için tereddüt ediyorum ara ara.. bazen çok istiyorum bazen bekle diyorum.. deli cesareti bence kötü giden evliliğe çocuk yapmak.. Allah nerde varsa yardımcısı olsun.. kız evlatlara adam gibi sahip çıkıp nolursa olsun ardında durmak lazım kale gibi.. kız evlatlar ana babaya da emanet eşine de emanet.. kıymet bilmek bildirmek lazım
Aminnn.. Rabbim hayırlı merhametli kıymet bilcek insanlarla karşılaştırsın cümlesinin evladını.. zorda darda olanlara hayırlı çıkış yolları göstersin inşallah.. hayırlı kandiller herkese..Cansu cocugu garanti gibi goruyor ztn bosanmaya niyeti yok.
Burada ck konu gordum genelde insnaar bosan dediler ben demeye korktum hep yuva yikilmasina sebep olurum diye ama cansuya dusunme bosan dedim can guvenligi bile yok.
Allah sizide mutluvetsin ins. Yuvanizda biz bekarlarada yuva nasip etsin ins.bugun kandil mubarek olsun