hic bu kadar utanmamistim

hala gidin yüzük aldırın komşu kadına gösterin ya da çok basit şakalardan bahsediliyor hiçbirisi değmez öyle kocadan bırak yüzük istemeyi gözü gözüme değsin istemem o kadar aşağılayıcı bir durum ki yaptığı saflık değil hinlik onun ki kadın zaten gözüme görünmesin isterim ve günlerde filan anlatır demiş ya o zaman herkezin içinde yaptığını anlatırdım siz üzülmeyin içinde insanlık olan sizin haklılığınızı kırgınlığınızı kızgınlığınızı anlar gizleme telaşına filan girmeyin hatta o anlatmadan siz anlatın o fotoları onun için çekmiştir o bakın işte fotosu diye millete anlatacak aklınca pislik

Terbiyesizler böyle şaka mı olur yahu o komşunuzla görüşmeyin artık kadın kadına bunu nasıl yapar ya ben olsam mutlu olsun diye tek taş al derdim arkadaşımın eşine 150 liraya bile var artık maksat gönül almak değil mi
Eşinizde ayıp etmiş insanların içinde yaptığı harekete bak

Ben yapı olarak şakayı sevmeyen bir insanım çevremdekiler de bilir bunu ona göre davranırlar. Size tavsiyem öncelikle eşinize daha sonra komşunuza ne kadar kırıldığınızı anlatın. Komşunuz gerçekten sizin dostunuz olsaydı bence böyle davranmazdı. Ben sizin yerinizde o komşum benim için bitmişti. Çünkü bu hediyeyi ne kadar istediğimi bildiği halde bana bunu yapıyorsa onun tek amacı iyi vakit geçirebileceği, gülüp eğlenebileceği bir insan bulmaktır. Karşınızdaki insan gerçek dost değilse oturup bir fincan kahve bile içmeye değmez. Sallayın gitsin.

hala yüzük aldırın diyenler olmuş. ben aldırmazdım alsa da takmazdım her baktığımda bu olay gelirdi aklıma. eşine deki "senin için normal bir davranış ama benim bunu önemsediğimi ve kırıldığımı dahi anlayamamışsın." seni anlasın. olay bir hediye vsden çıktı bence

Demek neymİş, herşey öyle konu komşuya, arkadaşa anlatılmazmış. Bunları okudukça iyiki de komşularla mesafeli olmuşum diyorum. Hiç bir komşumla samimi değilim. Gidip gelmem çok nadiren kuran filan okutur çağırırlarsa veya böyle birşey, kimseyi davet etmem, kimse çat kapı gelemez evime. Acaba yanlışmı yapıyorum derken yok yok iyiymiş böyle bak nasıl zaaflarından yararlanıp eğleniyorlar aralarında. Kocana söylenecek söz yok zaten ama ben bu şaka karşısında gülmez öyle bir pişman ederdim ki onları, o anda durumu kurtarmak adına gülmüşsün..Konu açılırsa komşunada söylersin hiç hoşlanmadım bu şakanızdan der uzak durursun artık. Bırak onlar üzülsün..

neden nereye çekilse gidelecek tarzda bir adamla evlendiniz?
benim şahsımca erkeğin en kötüsü budur.
tipsiz parasız olması değil. Kişiliğini bulamamış olması.
karısını döven de,inciten de,annesinin gazına gelende,arkadaşları oynuyor diye iddaa oynayan da, sabah akşam p.rno izleyen de...hepsi bundan kaynaklanıyor.
kişiliğini bulamamıştır. Erkek biraz güçlü olmalıdır.
komşunun gazına gelmiş,dolduruşa gelmiş gibi bir açıklama olamaz.
adam dediğin dolduruşa gelemez.
ben insanların gerizekalılığına maruz kalmamak için kimseyle bu tarz samimiyetlere girmiyorum. kimseye gidip keşke kocam bana tektaş alsa demem. hele komşuma hiç demem.
baştan aşağı tuhaf bi hikaye. baştan aşağı karaktersiz insanlar...
Haklisin elestirinde ancak inan yersiz samimiyet kuran biri degilim kapi komsum kahve iceriz eslerimizde dukkan komsusu herkesin kendi evi kiracı degiliz o yuzden iyi anlasmak istedim sevgililer gunu konusu acilincada bende dedim alyansimin üstüne bi tektas istiyorum esimede alalim demistim belki incelik yapar bana alir dedim sonra beraber çarşıda gezerken vitrinden oylesine bakmistik hepsi bu yani.. Kimseyede demem demissin ama insan arkadaşıyla konuşuyor bu tarz hata bendemi??

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
öküzler işte öküz!!! ya almayacaksan alma şakasını neden yapıosun!! benimkinin getirdiği paketten de yakı çıktı komik mi bu yaaa??? biz tektik hiç değilse seninki benimkini de aşmış!

ben de yapı olarak şaka kaldıramayan bi insanımdır... sevmem yani... böyle birşey başıma gelseydi eşimle uzun süre konuşmazdım... ben de ağlardım çok kötü... ya bilmiyorum çok sinirlendim... komşunuz resmen sizi saf yerine koyarak kendini eğlendirmiş... mesafeeeee kooyy

öküzler işte öküz!!! ya almayacaksan alma şakasını neden yapıosun!! benimkinin getirdiği paketten de yakı çıktı komik mi bu yaaa??? biz tektik hiç değilse seninki benimkini de aşmış!
Kusura bakmayın cidden merak ettiğim için soruyorum bir esprisi var mıydı nerden akla gelir yakı koymak o_O

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...

hadi şakayı yaptın şakayı yapacak kadar kafanız basıo insan sonra da gerçeğini çıkarır!! sevgililer günü aklına geliyo üşenmeyip tezgahı hazırlayıp şaka için okey taşı alıyosun bi tane de gerçek bi hediye al koy cebine güldükten sonra çıkar onu ver de şakanın da anlamı olsun komik deyip de gülelim! sinirlendim eşine benimki aklıma geldi:KK62:

Haklisin elestirinde ancak inan yersiz samimiyet kuran biri degilim kapi komsum kahve iceriz eslerimizde dukkan komsusu herkesin kendi evi kiracı degiliz o yuzden iyi anlasmak istedim sevgililer gunu konusu acilincada bende dedim alyansimin üstüne bi tektas istiyorum esimede alalim demistim belki incelik yapar bana alir dedim sonra beraber çarşıda gezerken vitrinden oylesine bakmistik hepsi bu yani.. Kimseyede demem demissin ama insan arkadaşıyla konuşuyor bu tarz hata bendemi??
Ben sizin hatalı olduğunuzu düşünmüyorum. İnsan çok mahremiyete girmeden de eşi hakkında konuşabilir samimi bulduğu arkadaşıyla. Önemli olan karşıdaki insanın bunu suistimal etmemesi. Sizinki etmiş maalesef. Yakınlık kurmayı hak etmeyen bir insan.

hala gidin yüzük aldırın komşu kadına gösterin ya da çok basit şakalardan bahsediliyor hiçbirisi değmez öyle kocadan bırak yüzük istemeyi gözü gözüme değsin istemem o kadar aşağılayıcı bir durum ki yaptığı saflık değil hinlik onun ki kadın zaten gözüme görünmesin isterim ve günlerde filan anlatır demiş ya o zaman herkezin içinde yaptığını anlatırdım siz üzülmeyin içinde insanlık olan sizin haklılığınızı kırgınlığınızı kızgınlığınızı anlar gizleme telaşına filan girmeyin hatta o anlatmadan siz anlatın o fotoları onun için çekmiştir o bakın işte fotosu diye millete anlatacak aklınca pislik

aynen ya yuzuk alıp caka satacak hali mi kalmış kızın ,,bu ne zihniyet..
kadın kadını en ıyı bılendır...sevgılıme sırıtırken melek kız melek arkadas rolü yaparken benımle ılgılı aklından ne gecırdıgını kıtap gıbı okurum ben karsıdakının..

iyi nıyet te gozlerdedır kotu nıyet te..bu saatten sonra yuzuk almak ne tenezzül edıp parmagıma takmam
al sayende tek taşım oldu hem de pahalısından nedir ya...kırılmış vazoyu yapıştırmak gıbı
adamın suratına patlatıp ardından acıdı mı öpeyim der gıbı
telafisi yok bence bunun
zaten aklından bile gecırmemiştir adam yüzükle gönül almayı

Kusura bakmayın cidden merak ettiğim için soruyorum bir esprisi var mıydı nerden akla gelir yakı koymak o_O
yok canım espri falan yok çocuğumuz olmasında sıkıntı var yakıyı duyup söylemiştim eczaneden al diye biakç hafta öncesinden. o gün aklına gelmiş eczanenin önünden geçerken almış. içeri girer girmez uzattı sevgililer günün kutlu olsun bak hediye aldım diye

Neden komşunuza tutup da tek taş istiyorum filan diyorsunuz ki, almadığı zaman ay ümitlendin ama almamış der dedikodunu yapar aldığı zaman gösterirdin almış diye. Ayrıca oldukça mantıksız geldi bu şaka bana eşine diyecek tek taş istiyor gel oyun yapalım diye, eşin de kabul edecek peki komşunuzun eşi nerede bu esnada ayrıca ne arada yalnız görmüş eşinize de bu planı yapmışlar? Eşinden önce komşuna kız o anda hemen demen gerekirdi çok mu komik diye yani ve ben olsam kapı dışarı ederdin ne demek yahu bir de daha da istediğiniz hediyelerle ilgili 3. şahıslarla konuşmayın.

Back
X