hic bu kadar utanmamistim

Bir sakaya en fazla bu kadar alinilabilirdi. Tebrik ediyorum, ben de kendimi alingan bilirdim.
Sozun ozu, bana gore inanilmaz derecede alinip olayi trajediye cevirmissiniz. Bosa aglamissiniz. Tamam hoslanmamis kizmis olabilirsiniz de, kusmalara kadar gunlerce aglamak nedir yahu...
Allah basiniza dert vermesin, ne diyeyim.
Komsumda sizin gibi düşünüyor olabilir mi?? Gercekten abartilmis gibi mi geliyor size..

Konu sahibi lütfen alınmayın ama bence onlarla bu şakaya gülüp sesinizi çıkarmadığınıza göre saf,temiz kalpli ve iyi niyetli olan sizsiniz.bu durumda bile eşinizi kırmamak için sesinizi çıkarmamışsınız.burnundan fitil fitil getirin eşinizin
Haklisin belki ama kutuyu actigim anda ne yapmam gerektiğine karar vermek saniyelikti düşünüp karar versem belki tepki verirdim ama sasirdim iste

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
o komsuyu kovardım evden o anda ben olsam, hadı düşünmüyo kadın kocası napıyo ,uyarsa ya.. kendı karısına yapsaymıslar mutlu olur muymus. bı an dusundum de herkes suratıma karsı katıla katıla gülüyor,çıldırırdım sınırden... sonra da o koca olacak adam a haddının bıldırırdım. kendısıne yapılsa ne hıssederdı acaba..

Hemde kesinlikle eşine cok saygi duyar herkes benimki gibi şaşkın degil

valla kalbını dınle ..kımı kadın der kı ben yata kata pırlantaya layıgım der normal bir tek taşı küçümser ucuzsa..kımı kadın var kocan gıbıdır aynı sekılde karsılık verır uzulmez..kımısı de olgundur hassastır sen gıbı üzülür...

gözün yuksekte değil senın bence..heves etmıssın alyansımın yanı dolsun dıye..
sana kocan en ucuzunu alsa bıle yeterdi..

ama sen ısteseydın şöyle en babasından ve banane işin ne deseydın bak nolurdu..
kırılgan ınsanlar daha mı şanssız oluyor ne..
ayrıca abartmıyorsun !!!
o kadar ınsanın sınırı zıpladı burda..

abartıyorsun dıyenler boyle muamele olsa napardı benı ılgılendırmez ama sen haksız değilsin..bari şuna inan da kendını harap etme...haklısın tamam mı rahat ol yani

çok haklısınız kırılmakta darılmakta.. lütfen üzmeyin kendinizi ama eşiniz ve komşunuz gerçekten çok hadsizmiş. o komşunuzla samimiyetinizi bir an önce kesmelisiniz. komşunuz sizin o yüzüğü istediğinizi öğrendikten sonra gerçekten dostunuz olsaydı size böyle çirkin bir şaka hazırlamakla uğraşacağına eşinize yüzüğü alması için akıl verirdi. en azından bir kadın olarak bu şakanın sizi ne kadar üzeceğini tahmin etmesi gerekirdi o yüzden ben art niyet arıyorum bu durumda. eşinize de tepkinizi gösterin aslında keşke bunu olay anında yapsaydınız daha iyi olurdu.

Bu kadar acımasız olmayin
Yok yau, ne acimasizi...
Tam tersine hemen insanlara dis bilemek yerine bir de baska turlu bakin demek istiyorum.
Ki ben de yeterince alingan bir tipimdir. Buna ragmen sizin abarttiginizi dusundum.
Komsunuzla samimiymissiniz, iyi niyetli insanlar mi, fesat, sinir bozucular mi siz bilirsiniz en nihayetinde. Ben suna cok inanirim, bir insanin yaptigi seye degil, niyetine bakin. Bu insanlar girgir olsun diye saka yapmislar, bu kadar alinacaginizi bilseler yaparlar miydi acaba? Bile bile ocaginiza incir agaci dikmisler, sizi yaralamak istemisler gibi davraniyorsunuz. Bence abarti. Kizdiysaniz hoslanmadiginizi soylersiniz, olur biter. Bu kadar rezil olacak, utanilacak, aglanilacak bir olay degil bence yani. Hayati bu kadar ciddiye almamak lazim. Yarin birgun siz de onlara essek sakasi yaparsiniz, odesirsiniz.

Cok üzüldüm neden böyle bir şey yapmışlar ki eşek şakası resmen.Belki eşin üzüldüğünü anlayıp affettirmeye çalışır kendini üzülme.

Normalde eşinizle aranız nasıl??

Şaka yapmak başka bir şeydir, başkasının yanında sizi rencide etmesi başka...

Normalde olması gereken nedir biliyor musunuz bu durumda, eşiniz o kişileri eve çağıracak size bir hediye alacak, hep birlikte eşşeklik yaptıklarını kabul edecek ve herkes sizden özür dileyecek... Tabi bu olmaz :))

Sizin yapmanız gereken eşinizi ÇOK SERT biçimde uyarmak, o kişilerle münasebeti DERHAL KESMEK ve hayatınıza devam etmek...

Hatta gidin kendinize en güzel yüzüğü alın, eşinizin kredi kartı ile :)))

Eşiniz madem böyle bir şakaya bulaşmış, keşke o komşulardan habersiz gidip size tek taş alsaydı, önce şakayı yapıp ardından asıl hediyeyi verseydi, hem yine şakasını yapmış olurdu hem de sizi o insanların önünde küçük düşürmemiş olurdu. Çok ayıp etmiş şu haliyle, hadi ikiniz arasında olsa o durumda bile ayıp başkalarının yanında asla yapılmayacak bir şaka. Yalnız fikir kimden çıktı acaba ? Komşunuzdan çıkmışsa şayet gerçekten kötü kalpli bir insanmış...

Ne biçim bir komşu bu ya... Eşiniz düşüncesiz olduğu belli ama o komşuya ne demeli yani.. .Mesafe koyma zamanı gelmiş geçiyor..

başta eşiniz, sonra da komşunuz hatalı eşeklik etmişler.
eşinizi ciddi şekilde uyarın, komşunuzla da görüşmeyin ya da samimiyeti kesin anlasın yaptığı şeyin hoş olmadıgını.
komşunuz çok fenaymış gerçekten. en azından bayan oldugunuz için eşiniz bile komşunuza böyle bir fikirle gitse komşunuzun empati kurması lazım. üstüne bir de fikir komsunuzdan çıkmış. ben olsam asla konusmazdım herhalde.

Bence utanmayın, utanacak birileri varsa onlar da eşiniz ve komşunuzdur. Açık sözlü olun ve kırgınlığınızı dile getirin. Eşinizi de affetmeyin uzun bir süre. Siz de onları rencide edin.

Back
X