hic bu kadar utanmamistim

İnanamıyorum bu yaptıklarına.Hadi komşun kötü art niyetli dost değil diyelim.Eşin bunu nasıl yapar.Çok kötü bi durum

Tamam şaka yapılır agır olmayacak şekilde .Ona EyvAllah da Ama bu zaafınızın üstüne şaka yapınca gerçekten aşağılık bir şaka olmuş.Yapıyosun bari komşuların içinde yapma onlara da rezil olmuş oldun.Üstelik tek taş almamış bile.Hani onu yapsa sonra tek taş alsa bir nevi hafifletir . Bilmiyorum ama ben olsam Komik bir tarafını göremedim .İstediğimi biliyosunuz. Bunun şakasımı olur ayıp derdim Kalkardım biraz cadı rolünde gözükür olsam da sonuçta onlarda sni düşünselermiş .

kocayı zaten bi didiklerim de o komşun olacak kadını orda hemen nasıl yırtmadın ben ona şaşırıyorum nasıl sabır... ( bu kaba üslubumdan dolayı özür dilerim. Ama bu kadına uygulayabileceğim yöntem bulamadım)

Whatsaptan fotoğraf atmis az önce yegeni dogdu ya isin kötüsü kizkardeside arkadasim tebrik etmem lazim off offfff

ben olsam sanırım o komşunun kalbini iyice kırardım gerçekten çok büyük ayıp etmiş bence o kişiyle konuşmak gereksiz..

Whatsaptan fotoğraf atmis az önce yegeni dogdu ya isin kötüsü kizkardeside arkadasim tebrik etmem lazim off offfff
kızkardeşi arkadasın kalsın yıne..sen onunla
konusma ozur dıledı mı ?

Yuh dıyorum,pes dıyorum o derece
Bu ne ya o kadın kımkı benım kocamla anlascak benı hayal kırıklıgına ugratcak
Resmen hayal kırıklıgı boyle sakamı olur

Ayy cok komik ..
Ne igrenc bir daka boyle , esimi mahf ederdim valla ..
O komsuylada birdaha konusmazdim , onami kalmis boyle bir saka duzenlemek terbiyesiz.

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
aman ne kadar komik :KK51:

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
Komik miymiş bu şimdi üstlerine su dövseydiniz sen de bi öyle kahkaha atsaydın.Adam da üzülecek durumuna Saçma sapan hareketler yapıyor Kocanız kendisini de rezil etmiş.Komşularınız da nasıl komşuymuş ama ya kocanıza bunu söyleyin o da şakaya kurban gitmiş bakalım yine ne komik şaka diyebilecek mi çocuklar bile yapmaz böyle bi şakayı

Buna saka denmez salak yerine konmak denir affedersin. Aynı sey basıma gelse hiçbiriyle konuşmam ve en kısa sürede intikamımı alırım ne demek ya beni milletin icinde rezil edicek Allah'm ben bile sinirlendim seni düşünemiyorum. Komşunla da bir daha konuşma bence o ne oyle arkamdan is çeviren adam benle arkadas olamaz. Bir de şakadan anlamiyon deyip sen ağlarken gülmeye devam etmiş söyle ciddiyetsiz adamlar beni delirtiyor:KK62:

Ben olsam o komşunun yüzüne bile bakmazdım bir daha. Hatta orda gülmezdim bile.
Ne sorunlu insanlar var ya, onaneyse artık senin tek taş istemenden anlayamadım.

Haklisin belki ama kutuyu actigim anda ne yapmam gerektiğine karar vermek saniyelikti düşünüp karar versem belki tepki verirdim ama sasirdim iste

Çok sinirlendim ben olsam ne yapardım diye de düşündüm. İçimdeki kötü tarafım iyi ki var diye sevindim,
çünkü sakin sakin ettiğim hakaretlerden sonra o 3 kişi 3 gün uyuyamazdı, ben değil.

Şaşkınlığınıza gelmiş olabilir, iş işten geçtikten sonra tepki versem ne olur diye düşünüyor olabilirsiniz ama bundan sonra aşırı olmasa bile tepki vermeyi anlık kararlara bağlamayın, ona kırıldığınızı anlatın gibi görüş bildirecek naif bir insan da değilim kusura bakmayın. Görüşmeme sebebimi sorarsa mallığı olduğu söyleyip bırakırım, akılsız dosta kimsenin ihtiyacı yoktur. Eşinize tepkinizi de kendiniz belirleyin ama bu durumlarda ağlamak yani kendinizi acındırmak çözüm değil. Ağlayan insan karşıdan bakana öyle gözüküyor. Bu şimdiden sonra en azından ders olsun.

Back
X