Saç Uzatma Yöntemleri Hiç bu kadar üzülmemiştim (saç kesimi)

basketlove

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
12
7
88
Kızlar saçlarım dirseğime kadar gelmiştim 1 sene boyunca uzatmaya çalışmıştım baya da uzamıştı. Cumartesi günü kuaföre gittim sağlıksız uzadığı için yamuk olmuştu kestirmek istedim kuaföre en az kez 3 cm kes dedim inanır mısınız yaklaşım 10 cm kesti şimdi saçlarım omzumun 4 cm altında falan, 4 gündür yastayım resmen psikolojim bozuldu. üzülüyorum diye annem de çok üzüldü. 15 gün sonra okullar da açılıyor.
istediğim biraz hızlı uzatmak carrefour'dan restorex speed long şampuanı aldım ilk defa bugün kullandım memnunum ama uzamaya etkisini daha söyleyemem tabi ki. umarım hızlı uzar. forumda baya şey okudum ama nolur bana önerilerinizi yazın lütfeeen

canım benim yas tutmana falan gerek yok birde şu yönden bak sağlıksız saçların hepsi gitti bundan sonra çok sağlıklı ve güzel saçların olacak .
saçlarını ısıdan koruyarak ve bakım yağlarıyla destekleyerek hem sağlıklı hem parlak saçlara sahip olacaksın üzülecek birşey yok eminim çok hoş olmuştur moralini bozma:)

Aynen ben de kediciğe katılıyorum üzülmene gerek yok bakımlarla çok daha güzeli olur bir de canım kuaföre gittiğide lütfen kırık için deme adamlar engel olamıyo kendine kesiyolar ne kadar kesilcekse onu göster fazlasını asla istemiyorum de ben annemi de götürüyorum yanımda kontrol ediyo,hele katlı kesimse allah ne verdiyse kesiyolar arkada uzun diye iki tel saç bırakıyolar ..

Bende arkadaşlara katiliyorum sagliksiz olan bütün yerler gitti iyi de bakarsan bundan kastim isi kullanmadan istediğinnboyuta getirebilirsin tabi biraz zaman alicak ama saglikli olsun en azindan dimi:)

Kızlara katılıyorum. şampuanın içine 10 tane aspirin at. şampuan bittikçe yenisini yap :) hızlı uzar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…