hiç bukadar kararsız olmamıştım :S

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
merhaba arkadaşlar..

2 ay önce işimden ayrıldım.1 ay kadar dinlendim şimdi yaşadığım şehirden 1 saat uzaklıkta biryerde işe başladım.fakat çok mutsuzum ailemi çok özlüyorum 29 yaşımda olmama rağmen onlarda kopamıyorum kopmak istemiyorum ama buraya dönsem burasıda küçük bi şehir olduğu için burda iş imkanı yok bi yandan kendi işimi yapmak istiyorum .evde kıyafet satayım diyorum bide internete satışa başlarım sizce nası olurr en azında kredi ödemem var hem onu öderim hem ailemin yanında kalmış olurum çok kararsızım nolur bana akıl verin

ailen sen ölene dek yanında olucak mı? 1 dk sonrasının garantısı varmı?
yasın 29, bence anne babadan bıraz ayrıl.. 1 saatlik yol cok degil

Günaydın aslında yaşadıgınız şehire pek uzak degilsiniz 1 saat varmış zaman zaman gidip görebilirsiniz sonuçta bu devirde iş kolay kolay bulunmuyor yanlış anlamadıysam evde kıyafet satmak istediginiz söylemissiniz bu işler kolay degildir canım önce geniş bir çevrenin olması gerek net üzerinden web site kurarak yapacaksın galiba net üzerinden bile olsa artık yaptıgınız şatış başına vergi ödüyorsun sonuçta kredi borcun varmış ben olsam işten çıkmazdım ne iş yapıyorsun.

Ailene 1 saat uzaklıktaymışsın ve işin var daha ne istiyosun?? Bence kendine uğraşlar ya da arkadaşlar edinmeye bak nebileyim bi kursa falan git, hepimiz ailemizi özlüyoruz ki senin kadar şanslı olmayanlarda var 1 saat uzaklık bence süper bişiy! keşke benim ailemde 1 saat ötemde olsalardı canın istediğinde çat diye bile gidebilirsin. Kredim var diyosun kolay mı sanıyosun öyle herşey, yeni iş yapsan kendi kendine kazancağın garantisi var mı? Ne sanıyosun ki sen bu işi yılların esnafları kendini parçalıyor 2 parça bişiy satıyım diye, yaşında küçük değil bence daha mantıklı düşünebilirsin.

Hadi bıraktın geldin ailenin yanına kredinde var giriştin istediğin işe ya satışın olmazsa -ki ilk başta çok olcağını sanmıyorum-

Ailenin yanına gelmek istemenin tek nedeni özlemen mi?

Bence kendini kandırmış olursun.
internetden istediğin zaman satış yapa bilirsin ama normal bir işi bulamaya bilirsin.
ailene bağlı olman guzel, belki 1 saat uzakda olman sana verilmiş olan güzel bir fırsatır. 20 olsan seni anliya bilirdim ama 1 sene sonra 30 yaşindasin. Bence kabugundan cikip, denemelisin artık, hayatın boyunca ailene sığınmazsin.

ya çok yorgunum daha önce çalıştığım yerde çok iş yıktılar üstüme yani muhasebeciyim 4 yerin hesabınıkitabını tuttum çok bunladım ve hakkımıda alamadım.burayıda daha az iş yoğunluğu var diye tercih ettim ama patronum biraz uyanık bana işim olmayan işleride yıkmaya çalışıyor bunuda istemiyorum bilmiyorum napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…