Estagfrullah ne dalgasi ne yapacgimj sasirmis durumdayim. Annem adet oldugumu zannediyo birde destekli sutyen ler kullaniyorm. Dis görüşünüs olarak normal gözüküyorm. Mesela ayda bi kac gun adetim diyorum . Orkid bile aliyorum . 3 tane kiz kardesjm oldugu icin anlasilmiyo iste bi seklde bu yasa ka da r idare ettim simdi evlenmek istiyorum cocuk sahibi olmak istiyorum yuva kurmak istiyorum.bu yuzden internetde arastirma yapiyodum ve burdaki yazilari okuyodun bazen umidimi kesiyodum hep erteliyodum . Bazen göğsümde sanki biyle büyüyecekmjs gibi kucuk şişlik oluyo mesela soguktada buzusuyo. Gogsumun uclarinda boyle 3 4 tane killarda var . Yani nedenini bilmiyorum ama görseniz gercekten disaridan bakilinca kimse anlamaz bu durumu soyle bi sey varki ben cok uzuluyorum intihari bile dusundum ama sizlerin yazdıklarındab sonra hastabeye gideem . Ilk once adet olmuyorum dte gidecem goguslerim icinde ayni doktoramami gitmem gerekio birde silikon yaptirirsam goguslerim kendi kebdine ciktigi zaman bi problem olurmu