• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç derdim bitmiyo kiiii

yenibirbendaha

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
33
10
288
İstanbul
Hayat benim için hep bir dert kutusu oldu.
Ama gene de Allah'a çok şükür.

Burda hayatımın romanını yazıcam gün gün size... :)

Kısaca özet geçim...

Hep takıntılıydım herşeye kafaya takan bir halim var öncelikle onu söyliym...

Babam çok baskıcıydı bi dindar olup bi içki de kumarda çok dengesiz büyüdüm. Namaz kılmıyorum diye çok kızardı bana. Bu işler içinden gelerek olur.
Neyse sonra annemi defalarca aldattı. Şimdi boşandılar en sonuncusu baya etkili çıktı demekki.. :) Ben dertlerime gülen biriyim aslında. Böyle olmasa temelli yaşayamam...

Şimdi mi? 2 tane minik kardeşim var bi tane de üvey. Evliyim 5 yıldır. Evliliğim yüzümü güldürdü Allah'tan.

Şu 5 yıl içinde kuzenim öldü. Abim kanser oldu ama atlattı çok şükür. Abim tam bi kumar hastası. Babamın servetinin yarısını götürdü. Şimdi psikolojik problemleri var. Ne zaman beni görse para istiyo :)

Ben bipolar atlattım. Bilenler bilir çok zor psikolojik hastalık. Sonra şimdi obsesif ellerinizden öper :1:

Bu rahatsızlıklar obez yaptı beni. Gerçi şimdi 20 kilo verdim ama daha çok var...

Şimdilik bukadar anacım devamı sonra :)

Yazan deli manyak :)

Bir yerden sonra hakikaten manyağa bağlıyor insan. Üzüzlüyorsun üzülüyorsun bir şey elde edemiyorsun. Öyle bi nokta geliyor ki vay arkadaş teheyeee peheyyy diyr geziniyorsun. Ben de şu an o durumdayım. Teheyyty peheyyy devam.

Bir yerden sonra hakikaten manyağa bağlıyor insan. Üzüzlüyorsun üzülüyorsun bir şey elde edemiyorsun. Öyle bi nokta geliyor ki vay arkadaş teheyeee peheyyy diyr geziniyorsun. Ben de şu an o durumdayım. Teheyyty peheyyy devam.

En güzeli yoksa huniyi takıp gezcez :)
Tak tak tak artık öle bi duruma geldim ki dışarı çıkıyoruz yan masadakiler bana mı güldü diye bi takmaya başladım :D
sonra bi anksiyete off yok dedim artık dur sen orda yoksa cennette hapishaneyi yaşıcaksın

Ne kadar guzel siz acılarınıza gulmeyi, kafanizda buyutmemeyi ogrenmissiniz ben basima gelen hicbir derdi hazmedemedim boyle olunca da insan kendini yiyip bitiriyor suan sorsaniz 80 yasinda gibiyim artik
Esinizden yana sansli oldugunuza cok sevimdim darisi benim başıma artik:)

bu dertler bitmiyoo .. herşey mükemmel olsaydı hayat çekilir olur muydu bi amaç kalır mıydı oda muamma gerçi :26:

Back
X