Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hic kimse.....
bence herkesn bi deri vardir kendi mutlu olsa bile ya ailesinden yada yakinindan mutsuz oluyor bende mesela öyle cokk mutluyum ama kendi ailemin problemleri var ailem mutsuzken nasil mutlu oloabilirim illaki bi yerden bi sorun cikiyor
pürüzsüz düz yolar olamadığı gibi inişli çıkışlı ufak tefek dertlerle doludur hayatımız.
iç çekişlerimiz ahlarımız vahlarımız keşkelerimiz vardır.
ailem le mutluyum her iki ailede sağlıklı ve mutlu iyi geçiniyoruz. eşimlwe aram çok iyi.. köpeklerimde sağlıklıve mutlu ama herşey süper gibi görünsede. ailelerimiz tansiyon şeker gibi hastalıkları... köpeklerimizin biri yaşlı. onu kaybetme korkusu.. eşimin saatlerce çalışıp yorulması...
gündem de ki kötü haberler.. ister istemez sıkıntılarımız var.
öyle biri varmıdır bılmyorum ama ama bende var dertler derya denız olmus bende yuzuyorum ıcınde hep bır arkadasım olsun ıstıyorum dertlerımı anlatayım goruselım ama yok
genel anlamda çok Büyük Bir derdim yok şükürler olsun.. çok mutluyum aşk hayatımda ama iş hayatımda tam anlamıyla mutlu değilim. Bi de atanırsam çok iyi olacak..
21-22 yasina kadar hic yoktu kizlar.
Hayatim o kadar güzeldiki anlatamam, Rabbim herkese o yasima kadar yasadigim hayatimi yasatsin.
Cocuklugumdan o zamanima kadar müthis gecti. Ama sonra yokuslar asagi dogru cekmeye basladi beni, simdi bi cikiyoruz bi iniyoruz, bunada sükür.
ufak tefek sıkıntılar hep vardır.. dert edincek büyük sorunlar vermesin Rabbim. dermansız hastalığımız , ölümüz kaybımız yoksa derdimiz de yoktur ., hayatın tuzu biberi ufak sıkıntılar günü birlik anlık hep oluaktır. büyükleri dertler bize uzak olsunn yerimseniben