• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç dogru insani bulamiyacak miyim

damlos19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
176
87
98
Manisa
20 yasindayim ama bu yasima kadar bile hep sacma sapan insanlar cikti karsima, bu sanssizlikla yuva kuramiycam gibi geliyor

Bide dis gorunus ve paradan cok karaktere ve zekaya onem veriyorum, sizce yersiz bi kuruntu mu bu

karaktere ve zekaya onem veriyorum,
Hal böyleyken de çok fazla yanlış kişiye rastlaman beni düşündürdü. Yani bir de paraya ve tipe önem versen karşılaşacaklarını düşünmek istemiyorum :kahve:
Bu arada bulursun doğru insanı üzülme yaşın daha küçük ne kadar ciddi bir ilişki düşünebilirsin ki?

20 yasindayim ama bu yasima kadar bile hep sacma sapan insanlar cikti karsima, bu sanssizlikla yuva kuramiycam gibi geliyor

Bide dis gorunus ve paradan cok karaktere ve zekaya onem veriyorum, sizce yersiz bi kuruntu mu bu
Düşünceler zamanla değişiyor, belki önceki ilişkinden ötürü bu saydığın kriterlere takılmışsındır, ayrıca henüz çok erken, önünde uzun bi yol var.

Yazdiklarini sanki ben yazmisim iki uc sene onceler :)
Bende tipki senin gibi dusunurdum. Her gece oturup odamda gizli gizli aglardim. Hep yanlis insanlar cikardi karsima. Boyle Antiek antiek insanlar :)
Sonra nolduu :) bir kac yil sonra ruh ikizimi buldum hemen evlendik suan cocugumuz var :)
24 yasinda evlendim. Suan daha cok gencsin. Cikar o dogru kisi karsina :)

Daha yasın çok küçük sadece iyi Gözlem yap kendine uygun kişileri seç bu dönemde bu hislere kapılman çok normal ama hayatın ne göstereceği bilinmez

29 yasindasin dogru insani dusunme suan.nerelere gitmeli nereleri gormeliyim kendimi nasil daha cok gelistiririm diye düşün. Sen gelistirkce dogru insani bulma sansin artar

bir kaç yıla kadar siz ne aradığınızı daha iyi bileceksiniz. o zaman doğru insanı bulursunuz umarım.

Back
X