Hiç elektrik alamadım

Lazdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
28
8
36
35
kızlar biri ile buluştum benden 5 6 yaş büyük kariyerli bir mesleği var ki ben de çalışıyorum. Bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık.Ama çocuğun gözünün içine bakamadım. Hiç etkilenemedim. Konuşmaları hep geciktirdim. Buluşmaya gittik öyle genel şeylerden falan bahsettik.
Birşeyler içtikten sonra alışveriş yapalım mı dedi ,kendine üstbaş aldı . Buluşmadan sonra benimle ilgilenmeye başladı. Mesajlar atıyor ama bana hep yalan dolan geliyor ya hiç inanamıyorum. Bu durumu bir açıklayın bana

Zaten ha deyince olmaz ki birlikte vakit geçirip ortak noktalarınızı bulup bu şekilde vakit geçirmekten zevk alıp almadığınıza bakmanız gerekir diye düşünüyorum. Ama itici geliyorsa madem çok da zorlamanın manası yok. Yalanını yakaladıysanız guvensizliginizin nedeni buysa o zaman hiç boşa kürek çekmeyin dedim.

Yalan falan söylemedi ama sözde güzel olduğumu söyledi hatta resimlerden daha güzelsin dedi ama bana. göre bu hiç inandırıcı değil. Tekrar görüşmek istiyor hatta anlamadım ben

Niye çok mu cirkinsiniz? Iltifat etmiş işte ne kadar güzel birşey neden hemen olumsuz düşünüyorsunuz? Hemen nikah kıyalım demiyor adam tanıyalım diyor.

nesine inanmadın güzelsin demesinin?
adam begenmiş demekki
az biraz daha görüşün fırsat ver bence olmazsa zorla değil ya

Kızlar ben niye beğenmedim. Çocuk çirkin değil ama bayağı yaşındanda büyük görünüyor. Tam olarak ne öğrenmem gerekiyor. Birde benim erkek arkalım falan olmadı hiç . Böyle buluşmalar bana ters geliyor.

şekil özü belirlemez sen başka hallerine bak canım

zaman verirsen anlarsın güvenilirmi akıllımı incemi hoyratmı seni anlayabiliyormu sabırlımı vs

huzur buluyorsan güvenebiliyosan boşver senden daha yaşlı dursun kız ne güzel

Teşekkür ederim

İlk görüşmede tanımadığın biri için böyle şeyler hissetmen normal çünkü tanımadığın biri hakkında her şey düşünebilirsin. Öngörülerine sabret benim önerim. Bu tarz hisler bazen ha deyince olmaz. Zaman gerekebilir zamanla gerçekten belki ısınıcaksın hatta çok seviceksin. Zaten hemen karar vermeni gerektiren bi durumun yok anladığım kadarıyla. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah..

Son düzenleme:
Sağ olun arkadaşlar.

Ama benden yaş olarak bayağı büyük 8 yaş . Ondan mı sevemedim. Yaşını fazlasıyla gösteriyor.

buluşma aşamasına geldiyseniz bir şeyleri etkilemiştir sizi ,o yanınızda değilken ilk aklınıza gelen özelliğini düşünün ,işte o özellik sizi çeken şey...

İlk buluşmada alışverişe gidip yanındaki kasını sürükleyen erkek dünya ahiret bacımızdır

Ama benden yaş olarak bayağı büyük 8 yaş . Ondan mı sevemedim. Yaşını fazlasıyla gösteriyor.

Yaşa takma kesinlikle benimde karşıma biri çıkmıştı benden 9 yaş büyüktü sonradan sevmiştim şimdi bunun sıkıntısını çekiyorum gönlümden silmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…