Kızlar ben niye beğenmedim. Çocuk çirkin değil ama bayağı yaşındanda büyük görünüyor. Tam olarak ne öğrenmem gerekiyor. Birde benim erkek arkalım falan olmadı hiç . Böyle buluşmalar bana ters geliyor.
şekil özü belirlemez sen başka hallerine bak canım
zaman verirsen anlarsın güvenilirmi akıllımı incemi hoyratmı seni anlayabiliyormu sabırlımı vs
huzur buluyorsan güvenebiliyosan boşver senden daha yaşlı dursun kız ne güzel
Teşekkür ederimşekil özü belirlemez sen başka hallerine bak canım
zaman verirsen anlarsın güvenilirmi akıllımı incemi hoyratmı seni anlayabiliyormu sabırlımı vs
huzur buluyorsan güvenebiliyosan boşver senden daha yaşlı dursun kız ne güzel
Sağ olun arkadaşlar.İlk görüşmede tanımadığın biri için böyle şeyler hissetmen normal çünkü tanımadığın biri hakkında her şey düşünebilirsin. Öngörülerine sabret benim önerim. Bu tarz hisler bazen ha deyince olmaz. Zaman gerekebilir zamanla gerçekten belki ısınıcaksın hatta çok seviceksin. Zaten hemen karar vermeni gerektiren bi durumun yok anladığım kadarıyla. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah..
Kasını ??? Derken orayı anlamadım.İlk buluşmada alışverişe gidip yanındaki kasını sürükleyen erkek dünya ahiret bacımızdır
Ama benden yaş olarak bayağı büyük 8 yaş . Ondan mı sevemedim. Yaşını fazlasıyla gösteriyor.
sağ ol canmYaşa takma kesinlikle benimde karşıma biri çıkmıştı benden 9 yaş büyüktü sonradan sevmiştim şimdi bunun sıkıntısını çekiyorum gönlümden silmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?