Evet, nedense simdiye kadar hic erkek arkadasim olmadi. Ya o beni yada ben onu bulamadim, kücüklügümde yani cocuklugumda aslinda erkeklerle iyi anlasirdim bana önem verdiklerinide hissederdim. Simdiye kadar kimse teklifde bulunmadi. Yani galiba bana gercek anlamda Asik olan olmadi... Böyle denilince ne kadar aci geliyor dimi kulaga... Cirkin deseniz, cirkin degilim zaten herkesin güzelligi kendine sadece güzelim diyede birinin beni sevmesini istemem cünkü bi zamandan sonra insan sIkIlir ... degerli, onun icin önemli biri olmak isterim. Biliyormusunuz cok merak ediyorlar acaba kiminle evlenecegimi :)) Ben bile bir gün evlenecekmiyim veya sevdigim O kisi yani dogru kisiyle evlene bilecekmiyim bilmezken. Bana acaba kiminle evleneceksin diye soruyorlar :) Insan kendini yalniz hissediyor, tabiki Aile, Arkadaslarim var hepside cok degerli benim icin hatta kimseye degismek istemem, ama... bu yalnizlik baska bi yalnizliktir! Bazen aglamama sebep olur bazende kendime cuval dolusu sorular sormama yol acar !!! Nedenki ??? Hani neden gelipde biri sormuyor, cokmu görünmez birisiyim acaba ben ???
Beni dinlediginiz icin tesekkür ederim
Beni dinlediginiz icin tesekkür ederim