• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic Erkek Arkadasim Olmadi ...

ela055

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
10
0
86
Almanya
Evet, nedense simdiye kadar hic erkek arkadasim olmadi. Ya o beni yada ben onu bulamadim, kücüklügümde yani cocuklugumda aslinda erkeklerle iyi anlasirdim bana önem verdiklerinide hissederdim. Simdiye kadar kimse teklifde bulunmadi. Yani galiba bana gercek anlamda Asik olan olmadi... Böyle denilince ne kadar aci geliyor dimi kulaga... Cirkin deseniz, cirkin degilim zaten herkesin güzelligi kendine sadece güzelim diyede birinin beni sevmesini istemem cünkü bi zamandan sonra insan sIkIlir ... degerli, onun icin önemli biri olmak isterim. Biliyormusunuz cok merak ediyorlar acaba kiminle evlenecegimi :)) Ben bile bir gün evlenecekmiyim veya sevdigim O kisi yani dogru kisiyle evlene bilecekmiyim bilmezken. Bana acaba kiminle evleneceksin diye soruyorlar :) Insan kendini yalniz hissediyor, tabiki Aile, Arkadaslarim var hepside cok degerli benim icin hatta kimseye degismek istemem, ama... bu yalnizlik baska bi yalnizliktir! Bazen aglamama sebep olur bazende kendime cuval dolusu sorular sormama yol acar !!! Nedenki ??? Hani neden gelipde biri sormuyor, cokmu görünmez birisiyim acaba ben ???

Beni dinlediginiz icin tesekkür ederim

dogru insan gelip seni bulur derler ya hep bazen bende katliyorum buna..
ama cogu zaman insan kendi sansi kendi yaratir bence...
yani belkide gidip senin onu bulman gerekiyor...
ama inan cok sey kacirmis sayilmazsin...
ask, hayatina birinin girmesi bazen acilara gönüllü olmak demektir bence...
allah gönlüne göre versin...
yürek yalnizliginin bitmesi dilegiyle...

22 yaşındasın daha,ne güzel işte,ille birinin mi olması lazım hayatında.Evlenmen için daha erken.Anlamıyorum biriyle çıkana para mı veriyorlar da herkes heves ediyor.

neden direk saldırmacı bi politikayla yaklaşıyorsunuz arkadaşlar bu elbette kimine göre derttir kimine göre değildir bu tutumlarınız o kadar çirkin ki 22 yaşına gelmiş ve hiç sevgilisi olmamış bi insan kendine olan özgüvenini kaybeder bu apaçık insan psikolojisinin sonuçları erkek arkadaşın size göstermiş olduğu sevgi ayrıdır ailenizin arkadaşlarınızın göstermiş olduğu sevgi ayrıdır demekki bu arkadaşımızın bi eksiği var ki bunu kafasında takmış ve sorunlarını çözmeye çalışıyor

Arkadaşım sana gelince acaba kendine bakmıyomusun ya da dışarıdan çok sert mi duruyosun benim aklıma ilk gelenler bunlar oldu biraz makyaj biraz saçbaş en önemlisi gülümsemek olay bitmiştir :):) umarım doğru insanı bulursun yakın zamanda

farbetter... :)) dert kelimesi ne anlama gelir ? senin durumun farkli olabilir evlisin, farklidir senin dertlerin
ama buda bir dert türü... Sevinc felan degil ;))) dertlerin ölcüsü vardir evet... her yasin farkli bir derdi vardir
ama bunu bilmen gerekirdi :SS

neden direk saldırmacı bi politikayla yaklaşıyorsunuz arkadaşlar bu elbette kimine göre derttir kimine göre değildir bu tutumlarınız o kadar çirkin ki 22 yaşına gelmiş ve hiç sevgilisi olmamış bi insan kendine olan özgüvenini kaybeder bu apaçık insan psikolojisinin sonuçları erkek arkadaşın size göstermiş olduğu sevgi ayrıdır ailenizin arkadaşlarınızın göstermiş olduğu sevgi ayrıdır demekki bu arkadaşımızın bi eksiği var ki bunu kafasında takmış ve sorunlarını çözmeye çalışıyor

Arkadaşım sana gelince acaba kendine bakmıyomusun ya da dışarıdan çok sert mi duruyosun benim aklıma ilk gelenler bunlar oldu biraz makyaj biraz saçbaş en önemlisi gülümsemek olay bitmiştir :):) umarım doğru insanı bulursun yakın zamanda

erkek arkadaşı olan insanlar daha özgüvenli oluyor demek..bilmiyordum
bu arada kendine yetebilen insanlar böyle şeyleri dert edinmezler..

İnsan ambalajıyla beğenilsede sevilmesine asıl sebep olan şey; kişiliği, davranışları ve ikili ilişkilerdeki tutumudur. O yüzden bu kısmı sorgularsan belki sana yardımcı olabilir...

bu arada kendine yetebilen insanlar böyle şeyleri dert edinmezler..[/QUOT

Ya senin derdin nedir ??? Kendine yetebilen ?
gülünc duruma düstün resmen !!!!
cocuk bekliyorsun gördügü, kadari kocanmi ilgilenmiyor seninle zorun nedir ?
karnin burnunda cokmu cirkinlestin sende senin dertlerini yaz kardesim :DDD
eger begenmediysen yorumunu kendine sakla ve cirkinlesme...
cocugunu düsün :))) yansitiyorsun... Umarim senin cocugunun hic böyle dertleri olmaz, cünkü ona yol göstericek yardim edicek bir annesi yok...

Üzülme doğru insan gelir seni bulur. Benim de eşim ilk erkek arkadaşımdı ve benim yaşım 24 tü tanıştığımızda.

bu arada kendine yetebilen insanlar böyle şeyleri dert edinmezler..[/QUOT

Ya senin derdin nedir ??? Kendine yetebilen ?
gülünc duruma düstün resmen !!!!
cocuk bekliyorsun gördügü, kadari kocanmi ilgilenmiyor seninle zorun nedir ?
karnin burnunda cokmu cirkinlestin sende senin dertlerini yaz kardesim :DDD
eger begenmediysen yorumunu kendine sakla ve cirkinlesme...
cocugunu düsün :))) yansitiyorsun... Umarim senin cocugunun hic böyle dertleri olmaz, cünkü ona yol göstericek yardim edicek bir annesi yok...

bebek beklemiyorum kızım dogdu
çirkinleşme demişsin ama yazdıklarına bakarsan kimin çirkinleştigini net görebilirsin..
anneliğim hakkında yorum yapmışsın cevap verecek nitelikte degil..
bu arada karnım burnumda cok güzeldim yerimseniben

her genç kız mutlaka sevgilisinin olmasını ister...
sende istemekle ve neden yok demekle sonuna kadar haklısın canım.
umarım karşına sevebileceğin biri çıkar...

Acca
cok tesekkür ederim sana cnm...
bakimsiz hayir bakimsiz degilim tam tersi... en cok sevdigim seylerden biridir resmen hobby bile diyebilirim :)) en önem verdigim seylerden biridir bakim.
Ama evt soguk davraniyormusum cevrem öyle der, yani daha dogrusu tanimadigim vede karsi cinse... sert bakiyormusum... ama farkinda bile degilim veya eger karsi cinsle göz göze gelirsem veya baktiklarini fark edersim hemen baska yere bakarim... göz temasina gelmek istemem...

bebek beklemiyorum kızım dogdu
çirkinleşme demişsin ama yazdıklarına bakarsan kimin çirkinleştigini net görebilirsin..
anneliğim hakkında yorum yapmışsın cevap verecek nitelikte degil..
bu arada karnım burnumda cok güzeldim yerimseniben

:)) Allah kizina sabir versin ozaman.

sorunlarin neyse lütfen onlari cözmenin yönetlerini ara, cünkü etrafina yansitiyor ve
insanlari RAHATSIZ ediyorsun :kahve:

Acca
cok tesekkür ederim sana cnm...
bakimsiz hayir bakimsiz degilim tam tersi... en cok sevdigim seylerden biridir resmen hobby bile diyebilirim :)) en önem verdigim seylerden biridir bakim.
Ama evt soguk davraniyormusum cevrem öyle der, yani daha dogrusu tanimadigim vede karsi cinse... sert bakiyormusum... ama farkinda bile degilim veya eger karsi cinsle göz göze gelirsem veya baktiklarini fark edersim hemen baska yere bakarim... göz temasina gelmek istemem...

ela055 bende 23 yasindayim ve benimde hic erkek arkadasim olmadi..
bende aynen seni gibi oldugumu düsünüyorum.. kendime bakmadigimi sanmiyorum..
bende avusturyada yasiyorum.. ben sana bisey diyim mi, biz erkeklere ümit
vermedigimiz icin kimse yanasmiyor bize.. bakan varsada bir süre sonra uzak duruyor..
sert ve soguk oldugumuz icin yanasmiyorlar..
derdin bumu diyenler bunu dert olarak görmemeleri gayet normal cünkü baslarina
böyle bisey gelmemis anlayamazlar..
disardan amaaaan bumu yani denilen bir olay gibi gözükür ama yasayan alan ne
oldugunu ne düsündügünü heleki kendini nasil hissettigini..
ben seni cok iyi anliyorum.. ve ben artik neden diye sormuyorum.. biraktim..

Üzülme doğru insan gelir seni bulur. Benim de eşim ilk erkek arkadaşımdı ve benim yaşım 24 tü tanıştığımızda.

Cok sagol canim Insallah
Hem cok güzel birsey hem ilk hemde son Olmus. Saygilar.
umarim Ömür Boyu Mutlu ve Mesut olursunuz :)))

Dogru insani bulamamaktansa hala beklemeyi tercih ederim :)))
Hayat cekilmez olur yoksa.

ela sözlerine dikkat et..
eleştiriye acık degilsen baslık açma..
kızına sabır versin..kocan senle ilgilenmiyormu..vs..???? nedir bunlar?
bu cümleleri kendine yakıştırabildigine göre kimseyle beraber olamamanda normal..

Back
X