• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç erkek arkadaşım olmadi :(

derdine_care

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
27
1
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
27 yasimdayim.Benim hic erkek arkadaşım olmadi ve bu duruma cok uzuluyorum.bircok kisi icin bu durum belki sorun bile denilemeyecek kadar önemsiz bir mesele.biliyorum beterin beteri var.her zaman halimize sukretmeliyiz ama yuvam,ailem,esim,cocuklarim olsun istiyorum.sevilmek istiyorum.karsiliksiz ask yasamaktan, asik oldugum kisilerin baskalariyla mutlu olduklarini gormektem cok yoruldum.kimsenin mutlulugunda gozum yok.ama insanin sevdigini baskasiyla gormesi cok aci veriyor.inanin kac defa karsiliksiz ask yasadigimi hatırlamıyorum bile.artik sevmeye korkar oldum.ne yapacağımi bilmiyorum.yardimlarinizi bekliyorum :43:

Merhaba, birine açılmayı denediniz mi? Nasıl bir yapınız var utangaç, girişken, değişken vs.? Bir de her işte bir hayır vardır, belki ilk erkek arkadaşınızla herkesin imrendiği fırtınalı bir aşk yaşayacaksınız, belli mi olur? İyiyi, istenileni çağırmak lâzım, pozitif bakmak lâzım. Güzel geceler..

Merhaba arkadaşlar
27 yasimdayim.Benim hic erkek arkadaşım olmadi ve bu duruma cok uzuluyorum.bircok kisi icin bu durum belki sorun bile denilemeyecek kadar önemsiz bir mesele.biliyorum beterin beteri var.her zaman halimize sukretmeliyiz ama yuvam,ailem,esim,cocuklarim olsun istiyorum.sevilmek istiyorum.karsiliksiz ask yasamaktan, asik oldugum kisilerin baskalariyla mutlu olduklarini gormektem cok yoruldum.kimsenin mutlulugunda gozum yok.ama insanin sevdigini baskasiyla gormesi cok aci veriyor.inanin kac defa karsiliksiz ask yasadigimi hatırlamıyorum bile.artik sevmeye korkar oldum.ne yapacağımi bilmiyorum.yardimlarinizi bekliyorum :43:

Acaba soğuk bir yapınız mı var? duygularınızı kolay ifade edemiyor yada hissettiremiyor olabilirmisiniz? bence 27 yaş ve 0 erkek arkadaş çokta önemsiz bir mesele değil. Herkes ister sevmek, sevilmek.. Sevdiğim kişileri başkalarıyla görmekten ve tek taraflı aşk yaşamktan yoruldum dediğinize göre azda olsa birşeyler yaşamışsınız. Nasıl gelişti bu ilişkiler ve neden olmadı sizce? çok soru sordum ama anlamaya çalışıyorum k. bakmayın :) Kendinizi aşırı yıpratıcak bir konu değil ama yinede biyerde bir yanlış varsa onu bulalım istedim. Sevgiler..

kafan rahatmis:)

Saka biyana , buyutulucek bi konu degil
belkide , hayirlisi budur!

Bence taktik geliştirmelisin, bu konularda ilk izlenim çok önemlidir.

Erkeklerin çoğu güçlü ve gizemli etki bırakan kadınları çekici bulur, duruşunla tavırlarınla kadınsı yanını ortaya koymalısın. Erkekler başlarda bağlanmaktan korkarlar kendilerini sıkışmış hissederler, daha çıkmadan açılmadan evlilik konularına girmemelisin mesela. Bakımlı ve sade olmalısın, kıyafetlerin spora kaçmamalı.

Benim gözlemlediğim bunlar.

Sanirim hoslandigini pek fazla belli edemiyorsun, ya adimin karsi taraftan gelmesini bekliyorsun ya da yapin boyle...
Flort etmekten korkma, o enerjiyi karsi tarafa verdigin zaman karsiligini alirsin, sonra adim atmalarini beklemeye basla... :34:

Platonik ask kadar kötü birsey var mi ki dunyada.bence şöle birsey var insanlar her ne kadar ic guzellik desede disini begenmedikleri birinin icinide merak etmezler.o yuzden bence bakimini imal etme.pozitif ol.spor yap.ne bileyim arkadaslarinla gez dolaş. Hayat cok kisa.tadini cikarmaya bak.sonrasi gelir zaten

aynı dert bende de var ,tam bişeyler olacak gibi oluyor sonra elde var sıfırr...olmuyor yani neye elimi atsam kurutuyor gibiyim,talihim yok bahtım kara ,kısmetsizim diye düşünmeye başladım artık :( bende artık takmamaya çalışıyorum,olmayınca olmuyor,kader kısmet deyip beklemeye devam edeceğiz,yapacak bişey yok...hakkımızda hayırlısı olur inş

Merhaba arkadaşlar

mutlaka seninle tanışmak ya da sana aşık olan insanlar olmuştur.olduysa eğer neden onları tanımak için kendine şans vermiyosun karşılıksız aşık olduklarının mutluluklarını yaşayarak hayat mı geçer.bence sen birine aşık oluyosun o seninle olmayınca da kendini bunalıma sokuyosun hep çevrendekilere bişey hissetmiyorum başkasını seviyorum diye şans vermediğin için yalnızsın bence.bu psikolojiden kurtulup seninle ilgilenen insanlara şans ver bence ki muhakkak oluyodur tanıdıkça da sevebilirsin bir insanı bunu unutma.

Niye olmadi ki arkadasim?yoksa sende mi cok secicisin.pek kimseyi begenmiyor musun?eger oyleyse veya hic farketmez oyle degilse bile(kendi yasadiklarimdan yola cikarak soyliyim)
hayatta nasil her sey icin caba sarfediyorsan bunun icinde sarfedeceksin.simdi git en muthis erkegi begen ama onunla tanismak icinde mutlaka girisimde bulunmali muhabbet filan acmalisin.ayrica cok guzel olmalisin bakim yaparak filan amacina ulasabilecegini dus
unuyorum
iyi sanslar unutma emek olmadan yemek olmaz.:)

Merhaba, birine açılmayı denediniz mi? Nasıl bir yapınız var utangaç, girişken, değişken vs.? Bir de her işte bir hayır vardır, belki ilk erkek arkadaşınızla herkesin imrendiği fırtınalı bir aşk yaşayacaksınız, belli mi olur? İyiyi, istenileni çağırmak lâzım, pozitif bakmak lâzım. Güzel geceler..
Evet daha önce birkaç defa hoslandigim kişilere acildim ve reddedildim.hoslanipta acilamadiklarimda oldu.utangac degilim ama giriskende sayilmam.girdigim ortamlarda mümkün oldugunca az konuşurum. Insanlarin gozunde deger kaybetmekten cok korkarim.beni ciddiye almamalarindan, aptal yerine koymalarindan korkarim ve genelde sessiz kalırım.arkadas ortamim yok. Okul hayatimda arkadas sayim 2-3 civarindaydi.bir iki defa arkadaslarimla bir cafede oturdum.arkadas olmaya calistikca ihanete ugradim.uzun zamandir arkadas edinmek istemiyorum.

Acaba soğuk bir yapınız mı var? duygularınızı kolay ifade edemiyor yada hissettiremiyor olabilirmisiniz? bence 27 yaş ve 0 erkek arkadaş çokta önemsiz bir mesele değil. Herkes ister sevmek, sevilmek.. Sevdiğim kişileri başkalarıyla görmekten ve tek taraflı aşk yaşamktan yoruldum dediğinize göre azda olsa birşeyler yaşamışsınız. Nasıl gelişti bu ilişkiler ve neden olmadı sizce? çok soru sordum ama anlamaya çalışıyorum k. bakmayın :) Kendinizi aşırı yıpratıcak bir konu değil ama yinede biyerde bir yanlış varsa onu bulalım istedim. Sevgiler..

Insanlara karsi biraz uzak ve mesafeliyim.gecmisteki aci tecrübelerim nedeniyle bana zarar vermelerinden korkuyorum. Arkadas edinmek istemiyorum çünkü kime arkadaşim desem ihanet ediyor.herkesle konuşuyorum ama mesafeliyim.mesafeli olmamanin cezasini cok cektim zamaninda.ikili iliskiler konusunda lanetli gibiyim. Sanki kimse beni görmüyor. Sanki vebaliyimda kaciyorlar benden.benimle cikmak isteyenlerin % 90 i günlük iliski yasamak isteyen tipler.ya da her önüne gelen kizla sevgili olmak isteyen tipler.beni ben olduğum icin seven yok.kiz olsun yeter diyen tipler :( hoslandigim kişilere acildim reddedildim.sosyal hayatim yok ama okul ve is nedeniyle hayatim boyunca hep disardaydim.lisede herkes birbirine cikma teklifi ederken ben hoslandigim cocuklarin baska kızlarla sevgili olmalarini izlerdim.hayatim boyunca bir kere bana hoslandigin birisi ilgi gösterdi. O da eglenmek icin, günlük ilişki yasamak icin.
Yuva kurmak istiyorum. Ama olmayacak sanırım. Dünya çok kotu bir yer ya da ben lanetliyim :(

Bence taktik geliştirmelisin, bu konularda ilk izlenim çok önemlidir.

Erkeklerin çoğu güçlü ve gizemli etki bırakan kadınları çekici bulur, duruşunla tavırlarınla kadınsı yanını ortaya koymalısın. Erkekler başlarda bağlanmaktan korkarlar kendilerini sıkışmış hissederler, daha çıkmadan açılmadan evlilik konularına girmemelisin mesela. Bakımlı ve sade olmalısın, kıyafetlerin spora kaçmamalı.

Benim gözlemlediğim bunlar.

Taktik gelistirebilecek bir yapim yok ne yazik ki.spor giyinmem ama kadinsi bir yapimda yok :(

Sanirim hoslandigini pek fazla belli edemiyorsun, ya adimin karsi taraftan gelmesini bekliyorsun ya da yapin boyle...
Flort etmekten korkma, o enerjiyi karsi tarafa verdigin zaman karsiligini alirsin, sonra adim atmalarini beklemeye basla... :34:

Flort etmek beni cok korkutuyor.hic bilmediğim yasamadim bir duygu.terkedildigim zaman nasil toparlanirim diye düşünüyorum surekli.cok seversem baglanirsam ne yaparim? Hicbir sey yasamadigim platonik asklar bile bu kadar aci veriyorsa kim bilir gercek ask nasil aci verir? Bu düşünceler beni cok korkutuyor :(

Kader kısmet meselesi bunlar
Sen lanetliyim vb gibi cümleler kurma yinede
Yarının neler getireceğini bilemezsin, kalbini temiz tut
Hem sevgilin olup ayrılmaktan, terkedilmekten iyidir belki
Alnında yazan kişi karşına çıktığında tertemiz bir geçmişin olacak..

Evet daha önce birkaç defa hoslandigim kişilere acildim ve reddedildim.hoslanipta acilamadiklarimda oldu.utangac degilim ama giriskende sayilmam.girdigim ortamlarda mümkün oldugunca az konuşurum. Insanlarin gozunde deger kaybetmekten cok korkarim.beni ciddiye almamalarindan, aptal yerine koymalarindan korkarim ve genelde sessiz kalırım.arkadas ortamim yok. Okul hayatimda arkadas sayim 2-3 civarindaydi.bir iki defa arkadaslarimla bir cafede oturdum.arkadas olmaya calistikca ihanete ugradim.uzun zamandir arkadas edinmek istemiyorum.

Tamamen aynıyız ya okuyunca kendim sandım .Bende hayatta girişimde bulunamam hatta utangaçlıkta cabası bir yenemedim şunu hele sessiz kalmalarım yokmu nefret ederim bu huyumdan ,Dünyanın kitabını okumuşluğum vardır bende bir işe yaramadı bir açılsa dilim konuşucam,birde şu güler yüzlülük fazlaca olsa ,espiri falan ozaman sanırım tamam bu iş...

Ne güzel ışte tertemizsiniz esiniz olacak kisiye karşı. Bu erkeklerin kadını bir daha bir daha sevmesi için bir sebep. Bu sebebi alalade bir bakisma askim canim cicim lafları için bozmayin. Sevgili odakli degilde evlilik odakli düşünün,esiniz ilk sevgiliniz olsun.

Erkeklerin güzelliğe çok önem verdiğini belirtmek isterim :)

Ben de 30 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Ben de hep platonik yaşadım.

Genelde forumlarda çok araştırırım, yaşı ileri olup da hiç sevgilisi olmayan var mı diye. Kendim gibisini ararım hep. İnsanlar genelde sebep olarak sessizlik, çekingenlik, soğukluk gibi sudan sebepler sıralıyorlar. Ama bence bu işler tamamen güzellikle alakalı. Erkeklerin en önem verdiği şey bu. Biz kadınlar daha duygusalız, o yüzden erkeklerde tip önemli değil. Ama onlar için kadının güzelliği çok önemli. İlk etkileyen şey bu. Daha sonra huyuna suyuna bakıyorlar. Bunun tersine de beni kimse ikna edemez. :)

Bu şekilde yaşamayı öğrenmek lazım. Zor oluyor ama yönetebileceğimiz bir durum değil.

Back
X