- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi derdine_care
Tarzınızı değiştirin bence her anlamda. Giyim tarzınızı, saçınızı, makyajınızı, konuşmanızı, yürüyüşünüzü her anlamda değişin. Kendiniz gibi olmayın, yapmacık olun demiyorum. Yine siz siz olun. Ama biraz değişiklik her zaman iyidir. Girişken olun, arkadaş edinin, sohbet edin. İlgi alanlarınızdan bahsedin insanlara. Sosyal aktivitlere katılın. Ve şöyle bir şey demişsiniz ''insanların yanında olabildiğince az konuşurum'' . Az konuşmayın, sohbetlere katılın. Sizi farketmelerini sağlayın. Hayatta silik bir insan olmayın. Bireyliğinizi ortaya koyun.
Şu lanetliyim gibi düşüncelerden vazgeçin. Nietzsche okur musunuz sever misiniz bilmiyorum ama onun bir şiiri var :
Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin,
Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.
İnsanlarla olan ilişkilerinizde korkarak bir yere varamazsınız. Kazık da yesek, ihanete de uğrasak her şey insanlar için sonuçta. Böyle böyle doğruyu bulmayacak mıyız? Bir şeyler yaşayabilmek için önce cesarete ihtiyacınız var bence. Yazdığım şiir hayat felsefeniz olsun. Sevgiler.
Şu lanetliyim gibi düşüncelerden vazgeçin. Nietzsche okur musunuz sever misiniz bilmiyorum ama onun bir şiiri var :
Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin,
Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.
İnsanlarla olan ilişkilerinizde korkarak bir yere varamazsınız. Kazık da yesek, ihanete de uğrasak her şey insanlar için sonuçta. Böyle böyle doğruyu bulmayacak mıyız? Bir şeyler yaşayabilmek için önce cesarete ihtiyacınız var bence. Yazdığım şiir hayat felsefeniz olsun. Sevgiler.