Hiç eşinizden ve evlilikten sıkıldığıız oluyor mu?

kafkef35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
2
0
36
İzmir
ben evli değilim.ama ne zaman ciddi anlamda birnle uzun süre bi ilişki yaşadığımda hep geleceği düşünüyorum. mesela bi cafe de iken daha evli olsak ve evimize gittiğimzde o kişiden sıkılacağımı,hergün aynı kişiyle hele pazar günleri evde olduğunda ne yapabileceğimizi,konusacak birşeyin artık olmıyacağını bu benide krşımdaki insanıda sıkıntıya sokacağını düşünyorum ve bir süre sonra bu saçma fikirlerim yüzünden herseye son veriyorum..... sizce yanlış mı düşünyorum evli arkadaslar hiç böyle anlarınız oluyormu o an yapacak bişey ve konusacak birşeyin olmadığı bunaltıcı anlarınız.....oluyorsa ne yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
cevabım kısa ve net; hayır

hiç olmadı...üstelik 2 buçuk yıl 7/24 birlikteydik...bir yıl aynı yerde çalıştık...

işinden dolayı şimdi ekimden beri sadece haftasonları görüşebiliyoruz (( (şubatta kavuşacağız umarım)

evlilik ve flört birbirinden çooook farklı dönemler o yüzden bu tür kaygılar taşımana gerek yok....heran eşinle konuşma yada bişeyler yapma gibi bir zorunluluğun yokki....şöyle bitireceğim sözlerimi ki ne demek istediğimi sanırım anlarsın " tek bir ağaç gibi hür ve bir orman gibi bir"....

Son düzenleme:
14 yıllık evliyim,eşimi hala ilk günkü gibi seviyorum,o da hala beni ilk günkü gibi seviyor.iş dönüşüne 5dakika geciksin camdan baka baka bir hal olurum.hiç bu tip bir düşünceye kapılmadım/kapılmadık...zor zamanlarımız oldu,kırıcı olduğumuz zamanlar da,ama bir gülümsemeyle tüm kızgınlık kırgınlık unutuluyor...14yıl içersinde çoook farklı insanlardan ummadık kazıklar da yedik ,arkadaş,anne baba ,akraba veya her kimse herkesin boş olduğunu gördük.dönüp de arkama baktığım zaman tek destek,tek dayanak olarak hep eşimi gördüm...o da aynı şekilde beni.hayatımın en önemli insanıdır o.hayatımın hatta ta kendisi...eğer ki siz bu şekilde bir şey sezinlerseniz evliliğinizde,emin olun ki imzanızı yanlış insanın yanına atmışsınızdır....ki allah yazdıysa bozsun, böyle bir şeyi kimseye temenni etmem.

hayattaki en güzel şeyi yaptım kocacımla evlenmekte
20 yaşımda evlendim keşke keşke daha önce evlenseydim sıkılmakta ne demek işe gittiği anları hiç sevmiyorum çok özlüyorum
mutluluk paylaştıkça çoğalırmış
kesinlikle evlilik süper yeter ki doğru insan çıksın karşına

ben de bazen bu tarz düşünüyorum.henüz nişanlıyım.ileride paylaşacak birşeyimiz kalmazsa ya sıkılırsak diye düşünüyorum ama yanına gidince unutuyorum:) hatta artık evle ilgili uğraşmaktan o kadar çok görüşüyoruz ki bazen saat geç olup da kendi evime dönmem gerekiyor ve inan eve dönmek beni bayağı üşendiriyor keşke biraz daha kalsam diyorum...umarım sadece evlilik öncesi korkularından biridir bu.çünkü konuşacak birşey mutlaka buluyoruz ve Allaha hamdolsun eğlenceli de vakit geçiriyoruz.inşallah sen de bu tarz düşüncelerini unutturacak biriyle karşılaşırsın:)

hayır hiç sıkılmadım allaha şükür
eşim hem kocam hemde en iyi dostumdur
benim eğlendirir keyiflidir her zaman
ama sıkılan insanları tanıyorum
arkadaşım mesela evliliğinden solayı yaşadığı pişmanlığı
sıks sık dile getirir

insan karşılıklı olarak konuşmaktan, vakit geçirmekten zevk aldığı biriyle beraberse tabikide sıkılmaz.ama ters tarafa baktığı biriyle beraberse zevk aldıkları konular başka olacak sıkılmakda kaçınılmaz olacaktır diye düşünüyorum.

ne kadar güzel şeyler yazmışsınız ya harikasınız gerçektenn:81:
maşallah allah bozmasın,umarım bizlerde doğru insanları bulur ve mutluluğa yelken açarızz

üüüf gerçekten sıkıcı oluyor.Monotonlaşıyor belli bir süre için.Evliliği 14 yıl geçipte hala aşkı olan arkadaşım wallahi tebrik ediyorm sizi.Allah nazardan krusun sizi.darısıda bizlerin başına.Bekarlık başka bir şey ya.Evli olmakta başka ama.Yinede sultanlık kısmı bekarlara ait işte.Karşılıklı bu işte.erkeklerin bir kısmı anlayışı noksan olduğu için bizde böle konuşuyoruz işteaaah aaah aklım aklım.

eşimi çok seviyorum sürekli beraberiz ve hiç sıkılmıyorum. evcimen olduğum içinde sürekli evde dursam sıkılmam ki çalıştığım için evimi özlüyorum. birde eşlerin anlaşmasına bakar bu biz evde çok mutluyuz huzurluyuz.

Valla 2,5 yıllık evliyim ama sıklımaya fırsat olmadı çünkü hala kavuşamadık.Sıkılır mıyım? her an yan yana olmak sıkar derdim ama bundan sonra asla.Elimden gelse kocama kavuşsan, adamı nerdeyse wc ye bile beraberimde götürcem o derece :)

Ama evlilikle bağlantılı olarak kayınvalidemden felaket sıkılıyorum ! Kıskandığı ve kuyumu kazmaya çalıştığı için ! Ama kocacım için fedakarlık etmekte boynumun borcu, gereğini ve hakettiğinden fazlasını yapmıyorum.Herşey kararında ....

canim evet dogru kisi olmazi gerek sizide omu boyu mutluluklar dilerim...

4 Senedir beraberiz, sanırım ilk günki aşk kalmadı maalesef daha doğrusu evlendikten sonra tılsımı kaçtı , gerçi ben koç burcu sıkılgan bir yapım var, nekadar sevsemde bazen ondan bunalıyorum, annemle ve kız kardeşlerimle vakit geçirmeyi çok özlüyorum.

kocamdan değilde evlilikten sıkıldığım zamanlar oluyor tabiki.bazen sorumsuzca yaşamak istiyorum

eşimden yana hiç sıkıntı nedir bilmedim..
zaetn zar zor görüşüyoruz işi nedeniyle ya görevde ya evde uyuyo
geride kalan vakitler bizim ondada acayip eğlenceli geçiririz vakti
heee ama arada evliliğin verdiği sorumluluklardan kaçasım gelmiyomu evet geliyooo

eşimle kavga ettiğimde çok sıkılıyorum evlilikten. çeksem gitsem çok uzaklara diye düşünüyorum ta ki aşkım gelip gönlümü alıncaya kadar. 8 aylık evliyim ama hiç sıkılmadım ondan. yarın izinliyim dediği zaman uçuyorum resmen. bi yere çıkmıyoruz ama yanımda ya günüm çok güzel geçiyor

şükürler olsun hiç sıkılmadım evlilikten zaten sevgili gibi olunca pek evliliğin ağırlığı olmuyor ...herşeyi beraber yaparız zaten ..yemek ,temizlik dahil senin görevin benim görevim olmaz bizde ......yine olsa yine evlenirim eşimle 4 yıl oluyor evlilik güzel şey benim için

Özellikle bir yere gezmeye gittiğimizde, eşimle birlikte eve dönecek olacağımızı bilmek çok hoşuma gidiyor. Her ne kadar arada didişmelerimiz sıklıkla yaşansa da, gene de onu görmemeye dayanabileceğimi hiç sanmıyorum.

7 sene oldu evleneli, ama sıkıldığımı söyleyemem.
Bana da ara ara (hele 2.bebeden sonra) "ya ona bişey olursa, yalnız kalırsam" korkusu çöküyor aksine.
Çok alıştım, belki böylesi de tehlikeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…