- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
Boşanması gerekiyor. O konuda hak veriyorum babam çekilmez bir insanE boşanmasın o zaman madem... allah allah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanması gerekiyor. O konuda hak veriyorum babam çekilmez bir insanE boşanmasın o zaman madem... allah allah![]()
neden böyle yapıyorlar yaBenim annem de evlenince başın göğe mi erdi dedi? Esime de muhasebecimi (evin alinacaklarini falan ben organize ederdim )elimden aldın demiş.
Boşanması gerekiyorsa da hayatını ona göre kuracak, çocuklarını kendisine stepne diye mi yapmış o zaman... bilmiyorum bana ters geldi, hem boşanacak hem de kendini baktiracak, büyük sözüme tövbe de... ona birşey olsa siz yalnız ne yapacakmışsınız bunu bir sorsaydınızBoşanması gerekiyor. O konuda hak veriyorum babam çekilmez bir insan
Çünkü seni birey olarak değil evin kölesi, hizmetçisi olarak görüyorlar. Doğrusu bu. Sorumluluk almak istemedikleri için senin üstüne, vicdanına oynuyorlarneden böyle yapıyorlar ya
Yalnızlık korkusu. Benim annem şuan evde tek kalıyor tüm çocuklar şehir dışında babam öleli 20 yıl oldu. Elinin altında bir tek ben vardım o yüzden bazen hâlâ duygu sömürüsü yapar olmazsa bir kız üniv ogrencisi bulup yanıma alayım, bir nefes olsun bana der. Ölsem kimse yok yanımda kokarim der anne gel yanımızda kal derim yok der.neden böyle yapıyorlar ya
Ben size vicdansız olun demiyorum, yarfım edersin imkanın oldukça ama annen yıllarca katlanmış babana şimdi senin üstüne basıp düze çıkmak istiyor.Çok üzüldüm o ablanız için. Haklısınız katılıyorum size ama şu kalbim vicdanım beni yiyip bitiriyor. Sürekli huzursuz hissettiriyor bana. Bunu önleyemiyorum.
sizin durumda benle aynıymış yaYalnızlık korkusu. Benim annem şuan evde tek kalıyor tüm çocuklar şehir dışında babam öleli 20 yıl oldu. Elinin altında bir tek ben vardım o yüzden bazen hâlâ duygu sömürüsü yapar olmazsa bir kız üniv ogrencisi bulup yanıma alayım, bir nefes olsun bana der. Ölsem kimse yok yanımda kokarim der anne gel yanımızda kal derim yok der.
Anneniz cok bencil.Ailevi problemlerimiz var. Annem çocuklarına çok düşkün bir kadındır. Hayattan yana yüzü hiç gülmemiş. Babamla da boşanacaklar. Sorumsuz bencil bir babam var. Sevgisi konusunda en ufak şüphem yok ancak evleneceğim için sürekli sitemkar şekilde konuşuyor. Sen evlenip gidersin boşanınca olan bize olacak deyip duruyor. Niye ben uine varım anne diyorum evlenince öyle olmaz herkesin kapısı evi ayrı. Olan benle kardeşlerine olacak sen kurtulursun diyor. Kendimi sürekli kötü hissediyorum evlenmek bencillikmiş gibi
Bencil değil. Bizim için çok fedakarlık yaptı. Bizi o okuttu. Sadece yalnız kalmaktan korkuyorAnneniz cok bencil.
Kizim evlenip kurtulacak diye sevineceğine onlarla zorluk cekmeyeceksiniz diye uzuluyor.
Bu konuya asiri uzuldum.
yok onu kabul etmez işte annem gurur yapar sadece evlenme isteğimi kabul etmek istemiyor yalnız kalmaktan korktuğu için. Çok yoruldu mücadeledenOnu yanınıza alın istiyor herhalde
Bu da bencillik degil mi?Bencil değil. Bizim için çok fedakarlık yaptı. Bizi o okuttu. Sadece yalnız kalmaktan korkuyor
Haklısınız bir daha vurgularsa nazikçe bu şekilde konuşmasının beni üzdüğünü söylemeliyim. Çeyizimle bile en ufak ilgilenmiyor hani merak da etmiyor maddi yardımı istemiyorum zaten ama heyecanı filan yok hiç. Her şeyi gidip ben tek başıma seçiyorumAnneniz birazda alacağınız maaşınızın sefasını sürmek istiyor gibi geldi.siz tabiki yuva kuracaksınız sizin hakkiniza giriyor lütfen annenizin sözlerinden etkilenmeyin.saglikli bir ruh sözleri değil bunlar.kendisine yanlış düşündüğünü söyleyin hatta ve bu konuyu sürekli gündeme getirmesin.
Nişanlı mısınız peki? Düğününüz nezaman? Birazda anneler kızları nisanlaninca farklı bir ruh haline burunuyorlar biliomusunuz:) sonra geciyor alışıyorlar ve evinize gelince mutlu oluyorlar.gececk bu günler emin olun.Haklısınız bir daha vurgularsa nazikçe bu şekilde konuşmasının beni üzdüğünü söylemeliyim. Çeyizimle bile en ufak ilgilenmiyor hani merak da etmiyor maddi yardımı istemiyorum zaten ama heyecanı filan yok hiç. Her şeyi gidip ben tek başıma seçiyorum
Sözlüyüm nişan henüz olmadı. Çok teşekkür ederim bu yorumunuz nedense beni çok rahatlattı. Annem ben üniversite için başka şehire gittiğimde de ilk zamanlar böyle tuhaf bir ruh haline bürünmüştü sonra düzelmişti.Nişanlı mısınız peki? Düğününüz nezaman? Birazda anneler kızları nisanlaninca farklı bir ruh haline burunuyorlar biliomusunuz:) sonra geciyor alışıyorlar ve evinize gelince mutlu oluyorlar.gececk bu günler emin olun.