herkes diyo ya 27 yasinda cok cok genc, kafana takma vs..
Allah askina.. biriyle tanis, yani tanimaya Calis, isteme-söz, kina-dügün, ev bulma-döseme vs bunlar zaman Alan seyler...
yani en az 1 sene sürüyor.. oldun 28/29.. evliligine adapte ol, tadini cikar vs. 30.. tamam 30 gec bir Yas degil tabiki ama cocuk istiyorsan ki oda ha diyince olmuyor degilmi? cocuk yap.. hamilelik..dogur et .. derken yine zaman geciyor..
yani 27 cok cok genc bir Yas degil.. ben kendim 27 olcam bu yaz.. yanlis anlasilmasn ve bende ailemi, yuvami kurmak anne olmak istiyorum.. suan görüstügüm biri var, 2 aydir görüsüyoruz, karsilikli olumlu oldugu icin ..2-3 ay daha bu sekilde görüsüp, ciddiyete dökmek istedigimizi konustuk.. oda benim gibi aile kurmka isteyen birisi oldugu icin sansliyim.. ama olumsuz olsaydi sirf evlenmek icin yinede onunla görüsmek istemezdim..
yani evlenmek icinde evlenilmez.. sahsen ben istemem... ömür gecmez be sevmediginle.. icinin de isinmasi, almasi lazim adami..
tabi ben 30uma gelmeden evlenmek istiyorum bir kac cocugum olmasini istedigim icin.. ama belki kaderim de 35 yasinda evlenmek vardir.. 1 cocuk sahibi olmak vardir.. bilemezsin.. kader iste..