• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evlenmemek

30 yaşındayım, evlenmedim. Tek başıma yurt içi yurtdışı aklıma neresi eserse orayı geziyorum. Bütün yatırımlarım kendime ait. Arabam var,ev aldım kredisini ödüyorum. Herşey çok güzel ooooh.

2 sene önce ben de birinden ayrılmıştım ve hayat nasıl olacak diye merak ediyordum. Hayatımda biri olmadan nasıl yaşıyacağım diyordum. Hatta birşey söyleyeyim ondan ayrıldığımda tek başıma sinemaya bile gitmemiştim:17: sonra ne oldu kendi kendime sinema, tiyatro söyleşi ne bulursam gidiyordum. Spora başladım hala da düzenli olarak yaparım. Yüzmeye giderim. Sonra ilk yurtiçi tatili kapadokyaya gitmiştim. Sonra trekking grupları ile geziler. Çadır kampı bile yaptım. Paraşütle atladım. Sonra ilk yurtdışı gezim. En çok görmek istediğim ülke finlandiyaya gittim. O zamana kadar hiç yurtdışına da çıkmamıştım. Sonra onun da arkası geldi sanırım gördüğüm ülke sayısı en son 16 oldu. Bu arada araba aldım . Ehliyetim vardı ama araba kullanmamıştım hiç şehiriçinde. Ve gerçekten içimdeki en büyük ukteydi ve şu an istanbul trafiğinde cirit atıyorum.
2 sene önce hayatın bittiğini sanmıştım ama yeni başlıyormuş. Sen sadece kendine odaklan. Çalışıyorsan bu süreç daha kolay ve güzel. Çalışmıyorsan da bir iş bulup çalışmaya bak. Bak nasıl güzel oluyor. Yeni yeni birsürü insan tanıyorsun. illa sevgilin olması veya kadın erkek olması farketmez. Tanıdığın her yeni insandan ilham alırsın.

en guzelini yapıyorsun devam

Çok kötü şekilde evlilikten döndüm Psikolojim çok berbat Nasıl kendimi toplarım hayata tutunurum bilmiyorum 27 yaşındayım Hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor Kimseye güvenim kalmadı Hiç evlenmeyenler hayat nasıl geçiyor Tek başına bi hayat kurulabiliyor mu

29 yaşındayım ve çooooook uzun zamandır yalnızım..
1 hafta önce evlilik yalanı ile birinin oyununa geldim..hala üzgünüm ama şahsen zaten şaşırmadım..
Allah bu zamana kadar yalnızlığı layık görmüş o evlilik olsa korkardım bitecek diye :))

yalnız sinemaya gider,çoğu zaman yalnız yemek yer, internette vakit öldürürüm.
ark'larımın çoğu evli..kırk yılda bi görüşürüm :))
ev iş ..arada spor..kurs..derken ömür geçti.

30+ dıyoruz yaslarımıza,küsüratı karıştırmıyoruz..

50lik kokona gıbı konuşup bızıde rencıde etme..

kılodan gıden 5 ile yaştan -3 gıttı demektır:)) zayıflamaya devam

Güzel arkadaşım benim, hep destek, tam destek. :D Sizler oldukça sırtım yere gelmez benim. Kim demiş erkeksiz olmaz diye, peeehhh :8:

.

Mutlu olmak icin bir erkege uhtiyacin yok.
Simdi sakinles ve aileni ,kendini dusun.
Bunlarda cok guzel seyler
Mesela ben bir erkek yerine aileme sımsıkı sariliyorum onlar benim herseyim.
Hemen cikar onu kafandan hersey bir kocayla olcak diye bisi yok.
Gez toz.Gec yat gec kalk
Kim karisabilirki.
Bekarlik sultanliktir.

Bir komsum var 54 yaşında hic evlenmemis bir kedi bir köpek besliyor dramatik aşk hikayeleri birden fazla ama çoğu evli arkadasimdan iyi psikolojide tek pismanligi çocuk yapmamasi yasanir canim yalniz da bir kerede hayata kusersen keskelerin çok olur o yüzden umutlu ol hayat sana bana ona ne getitir bilinmez

tek eksik çocuk diyorlar ya,o da evlat edinilebiliyor bekar kadınlar da artık..çocuk özlemin olursa ona da sahip olabilrsin..
evlenmek hayattki tek mutluluk kaynağı değil,hatta tam tersi dert kaynağı,yalan mı :ssz::ssz:

Çok kötü şekilde evlilikten döndüm Psikolojim çok berbat Nasıl kendimi toplarım hayata tutunurum bilmiyorum 27 yaşındayım Hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor Kimseye güvenim kalmadı Hiç evlenmeyenler hayat nasıl geçiyor Tek başına bi hayat kurulabiliyor mu
aynı sen gibi bi ilişkim vardı 27 yaşına bastığım gün bıraktı gitti beni.çok kötü günler yaşadım 6 ay sonra biri çıktı karşıma hemen evlendim :1::1:

30 yaşındayım, evlenmedim. Tek başıma yurt içi yurtdışı aklıma neresi eserse orayı geziyorum. Bütün yatırımlarım kendime ait. Arabam var,ev aldım kredisini ödüyorum.

2 sene önce ben de birinden ayrılmıştım ve hayat nasıl olacak diye merak ediyordum. Hayatımda biri olmadan nasıl yaşıyacağım diyordum. Hatta birşey söyleyeyim ondan ayrıldığımda tek başıma sinemaya bile gitmemiştim:17: sonra ne oldu kendi kendime sinema, tiyatro söyleşi ne bulursam gidiyordum. Spora başladım hala da düzenli olarak yaparım. Yüzmeye giderim. Sonra ilk yurtiçi tatili kapadokyaya gitmiştim. Sonra trekking grupları ile geziler. Çadır kampı bile yaptım. Paraşütle atladım. Sonra ilk yurtdışı gezim. En çok görmek istediğim ülke finlandiyaya gittim. O zamana kadar hiç yurtdışına da çıkmamıştım. Sonra onun da arkası geldi sanırım gördüğüm ülke sayısı en son 16 oldu. Bu arada araba aldım . Ehliyetim vardı ama araba kullanmamıştım hiç şehiriçinde. Ve gerçekten içimdeki en büyük ukteydi ve şu an istanbul trafiğinde cirit atıyorum.
2 sene önce hayatın bittiğini sanmıştım ama yeni başlıyormuş. Sen sadece kendine odaklan. Çalışıyorsan bu süreç daha kolay ve güzel. Çalışmıyorsan da bir iş bulup çalışmaya bak. Bak nasıl güzel oluyor. Yeni yeni birsürü insan tanıyorsun. illa sevgilin olması veya kadın erkek olması farketmez. Tanıdığın her yeni insandan ilham alırsın.

Ben şu hayata özenirim işte..
Harikasınız..:42:

30 yaşındayım, evlenmedim. Tek başıma yurt içi yurtdışı aklıma neresi eserse orayı geziyorum. Bütün yatırımlarım kendime ait. Arabam var,ev aldım kredisini ödüyorum.

29 yaşındayım ve çooooook uzun zamandır yalnızım..
1 hafta önce evlilik yalanı ile birinin oyununa geldim..hala üzgünüm ama şahsen zaten şaşırmadım..
Allah bu zamana kadar yalnızlığı layık görmüş o evlilik olsa korkardım bitecek diye :))

yalnız sinemaya gider,çoğu zaman yalnız yemek yer, internette vakit öldürürüm.
ark'larımın çoğu evli..kırk yılda bi görüşürüm :))
ev iş ..arada spor..kurs..derken ömür geçti.

Artık benim için de öyle olacak

Bende dügüne 3 ay kala nisan attim. Ilk günler cok zordu. Kolay degil ne olursa olsun bi insanla evlilige dogru bir adim atiyorsun ve dogru insan olmadigini görüyorsun. Büyük hayal kirikliklariyla basbasa kaliyorsun daha sonra.

Bende henüz kendimi tamamen toparlamis degilim ama hergün biraz daha alisiyorum ve aklima geldikce hayirlisi buymus diyorum. Bazi günler geliyor onu cok özlüyorum herseye ragmen. O zamanda bana yaptiklarini tüm kötü yönlerini ve neden bittigini yaziyorum ve tekrar tekrar okuyorum. Böylece bitmesinin en dogrusu en hayirlisi oldugunu kendi kendime hatirlatmis oluyorum. En dogru karari verdigimi her gecen gün daha iyi anliyorum. Ah birde su icimdeki öfkeyi kirginliklarimi unutabilsem..

Herseye ragmen sükretmek lazim. Yasamamiz gerekiyormus ve yasadik. Insan birdaha sevemem evlenemem diye düsünüyor ama bunlara fazla kafa yormamak lazim. Herseyin hayirlisi hersey olcagina varir, nasip kismet bu isler. Kendini eve kapatma calisiyorsan isine ver. Bos zamanlarinda arkadaslarinla görüs cikin gezin eglenin. Kendini eve kapatma nolursa olsun.

Yasin daha 27 ve gencsin. Hayat kim bilir daha neler cikarcak karsina. Umudunu hic kaybetme. Birsey olmuyorsa vardir Allahin bir bildigi seni kötü insanlardan korumus demekki.. Bu forumda okumustum bazi arkadaslar "Allah de ötesini birak" isimli bir kitap öneriyorlardi. Okumadiysan sayet okumani tavsiye ederim cok güzel bir kitap :)

Bende dügüne 3 ay kala nisan attim. Ilk günler cok zordu. Kolay degil ne olursa olsun bi insanla evlilige dogru bir adim atiyorsun ve dogru insan olmadigini görüyorsun. Büyük hayal kirikliklariyla basbasa kaliyorsun daha sonra.

Bende henüz kendimi tamamen toparlamis degilim ama hergün biraz daha alisiyorum ve aklima geldikce hayirlisi buymus diyorum. Bazi günler geliyor onu cok özlüyorum herseye ragmen. O zamanda bana yaptiklarini tüm kötü yönlerini ve neden bittigini yaziyorum ve tekrar tekrar okuyorum. Böylece bitmesinin en dogrusu en hayirlisi oldugunu kendi kendime hatirlatmis oluyorum. En dogru karari verdigimi her gecen gün daha iyi anliyorum. Ah birde su icimdeki öfkeyi kirginliklarimi unutabilsem..

Herseye ragmen sükretmek lazim. Yasamamiz gerekiyormus ve yasadik. Insan birdaha sevemem evlenemem diye düsünüyor ama bunlara fazla kafa yormamak lazim. Herseyin hayirlisi hersey olcagina varir, nasip kismet bu isler. Kendini eve kapatma calisiyorsan isine ver. Bos zamanlarinda arkadaslarinla görüs cikin gezin eglenin. Kendini eve kapatma nolursa olsun.

Yasin daha 27 ve gencsin. Hayat kim bilir daha neler cikarcak karsina. Umudunu hic kaybetme. Birsey olmuyorsa vardir Allahin bir bildigi seni kötü insanlardan korumus demekki.. Bu forumda okumustum bazi arkadaslar "Allah de ötesini birak" isimli bir kitap öneriyorlardi. Okumadiysan sayet okumani tavsiye ederim cok güzel bir kitap :)

Teşekkür ederim Okuyacam

Karsinizdaki insan sizi uzmus siz de kendinize duvarlar orerek bunu pekistiriyosunuz. Aksine bunun karsisinda durup beni uzecekse hayatımdan cikmasi daha iyi oldu ben de yeni bir yol cizerim diye kendinizi dusunmeniz lazm. Bunlari dusunmeden hayatiniza devam edin. Zaten o kisi karsiniza cikarsa evlenirsiniz.

çok güzel yaşıyorsun canım valla.:46::46:bayıldım:16:

insanın mutluluk içinde olacak aslında. bir kişiden bir yerden bağımsız.

ben bulunduğum yerden uzaklaşınca kafamı dağıtabiliyorum sadece. şehir dışı özellikle yurtdışında. evdeyse hep karamsarım. insan kendinden hiçbir yerde kaçamıyor da evde yalnız kalınca bütün kötü düşünceler insanın beynine üşüşüyor.

ben de bekarım şuan. aday aday adayı bile yok. hiçbir zaman evlilik meraklısı olmadım hatta küçükken ben evlenmicem derdim. şimdi de doğru bir insanla evlenmek istiyorum ama olmayacaksa ya da kötü olacaksa illaki olmalı diye de insan kendini yıpratmamalı.

sadece eş değil insan her istediğine sahip olamaz. bundan dolayı insan elindekilerle yetinmeyi bilmeli. konu sahibi evlenmesen bile mutlu olabilirsin ama daha yaşın genç bu kadar karamsar olma derim. gün doğmadan neler doğar.:31:

Cok guzel bi hayat yasiyosunuz daha yasim 20 ilerde yapmak istediklerimi sira sira gerceklestirmissiniz tebrik ederim.

Valla suan çok özendim ah su okul, aileye baglilik olmasa kendi ayaklarimin ustunde durmayi basardigimda insallah bende hayallerimi gerceklestirebilirim :)

Son düzenleme:
Bence sizin derdiniz sevgiliden ayrilmak degil siz sevgiliye, aileye, abinize herkese karsi cephe almissiniz. Yok yillarca ikna ettim, yok onu yaptim, yok şunu yaptim vs vs... Ev almak bile anlamsizmis kocan yoksa?? Kendine acimayi birak once. Hayat kocadan ibaret degil nedir bu koca meraki anlamadım gotti?? Tek sen degilsin ayrilan. Icim daraldi karamsar yazilarini okurken. Kendine gwl once mesela senin iliskin yurumemis abinin iloskisine destek ol herkesle zitlasarak sadece yalniz kalirsin. Kendini tedavi et once birak koca derdini. Ayrica bekar ve guzel bir hayat kurmus kizlar okudukca gurur duydum tebrik ederim... Hayatta sagligimiz, isimiz, ailemiz vs vs sukredecek cok seyimiz varken bir erkek olmadan nefes alamayanlara deli oluyorum.

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç sıkma canını tatlım annemin bi arkadaşı vardı 5 yıllık nişanlılığı bitti kadın 47 yaşında halada bekar tek başına çokta mutlu o yaşım geçti düşüncesi evlenmek istemiyo ama senin yaşın daha çok çok genç hiç canını sıkıp da boş yere kendini derde sürükleme her koşulda mutlu olmaya bak senin yaşında millet daha üni okuyo

evlenmek istemezsen evlenmezsin. bunda bişi yok. ama kötü bir tecrübe yüzünden karalar bağlamaya da gerek yok. insanoğlu şu hayatta neler yaşıyor neler???

yaşın 40 a 45 e geldiğinde aynı şeyleri düşünecek misin merak ediyorum. bence hayır :34:

kendine zaman ver. hayatı bu kadar planlama. akışına bırak az biraz :12:

Hiç evlenmemek: tüm toplumsal baskılara rağmen bazen acaba daha mı iyi olurdu , diye düşünmeden edemediğim durum.

Yaşları 35 - 40 aralığında olup evlenmemiş arkadaşlarım öyle mutlu ki , :35: kendimi bir girdabın içinde gibi hissediyorum onları görünce. :4::4:

Back
X