30 yaşındayım, evlenmedim. Tek başıma yurt içi yurtdışı aklıma neresi eserse orayı geziyorum. Bütün yatırımlarım kendime ait. Arabam var,ev aldım kredisini ödüyorum. Herşey çok güzel ooooh.
2 sene önce ben de birinden ayrılmıştım ve hayat nasıl olacak diye merak ediyordum. Hayatımda biri olmadan nasıl yaşıyacağım diyordum. Hatta birşey söyleyeyim ondan ayrıldığımda tek başıma sinemaya bile gitmemiştimsonra ne oldu kendi kendime sinema, tiyatro söyleşi ne bulursam gidiyordum. Spora başladım hala da düzenli olarak yaparım. Yüzmeye giderim. Sonra ilk yurtiçi tatili kapadokyaya gitmiştim. Sonra trekking grupları ile geziler. Çadır kampı bile yaptım. Paraşütle atladım. Sonra ilk yurtdışı gezim. En çok görmek istediğim ülke finlandiyaya gittim. O zamana kadar hiç yurtdışına da çıkmamıştım. Sonra onun da arkası geldi sanırım gördüğüm ülke sayısı en son 16 oldu. Bu arada araba aldım . Ehliyetim vardı ama araba kullanmamıştım hiç şehiriçinde. Ve gerçekten içimdeki en büyük ukteydi ve şu an istanbul trafiğinde cirit atıyorum.
2 sene önce hayatın bittiğini sanmıştım ama yeni başlıyormuş. Sen sadece kendine odaklan. Çalışıyorsan bu süreç daha kolay ve güzel. Çalışmıyorsan da bir iş bulup çalışmaya bak. Bak nasıl güzel oluyor. Yeni yeni birsürü insan tanıyorsun. illa sevgilin olması veya kadın erkek olması farketmez. Tanıdığın her yeni insandan ilham alırsın.
en guzelini yapıyorsun devam