Hic evlenmemiş adamla boşanmiş kadin arasinda ne tür zorluklar çikabilir?

Görüstügün kisinin ailesi bu duruma olumsuz bakmadigi sürece neden kusur ve sorun ciksin? Milletin agzi torba degilki büzesin, elbet maydonozluk rölüne girmek isteyecek olan kisiler olabilir. Bu durumda onlarin dediklerine kulak vermemek. Cevremize göre davranmis olsaydik hic birimiz bir düzen kuramaz olurduk.
Evet haklisin teşekkür ederim :)

Aynı konu bizim ailemizde vardı. Halam da sizinle aynı durumdaydı hatta enişte beyimizde kendisinden 2yaş küçüktü.. Damat tarafını bilemiyorum da bizim akrabalara falan bayağı dedikodu konusu çıkmıştı ...

Davul dengi dengine çalıyor..kus dengiyle uçuyor. .
Bir adam 70 yaşına kadar hiç evlenmemiş olsun evlilik cahilidir. .
Gerçi adam gibi bir adamdır ona da bişey diyemem

Ben boşanmiş biriyim ve yeni biriyle taniştim. O daha hic evlenmedi üstelik benden 2 yaş küçük cok ama cok iyi biri. Evlenmek daha söz konusu değil yeni tanişiyoruz ama merak ediyorum ileride sorun olurmu diye cevremdeki insanlar kesin dedikodu yapar bunu biliyorum :KK43:
Kendisi hic sorun yapmiyor üstelik aileside biliyor ve benimle tanismak istiyorlar. Hic aranizde böyle evlenen ve mutlu olan varmi?
Aslında bu tür ilişkiler biraz riskli gibi geliyor bana.Genelde başta her şey güllük gülistanlık iken en ufak bir tatsızlıkta ilk evliliğine dair tatsız konuşmalar geçebilir ya da her şey gerçekten güzel gidebilir.Şans yani.Bu kesinlikle karşındaki insanın olgunluğuna bağlı bence

Erkek kuzenim evlenip bosanmis biriyle evlendi. Baslarda ne kadar guzel bazi seyleri mesele etmemis falan dedik ama hicte oyle olmadi. Evlendikten sonra aklina geldikce gurur yapti, sorun cikardi, is siddete kadar geldi. Hatta evlenmeden once kadinin kucuk ogluyla ilgili artik onun babasi benim derdi. Evlendikten sonra cocuga p.c falan deyip siddet gosterdi, babasinin yanina yolladi.

Biz hic beklemezdik ama boyle oldu. Dikkatli olmak lazim.

O kişiye göre değişir. Benim ailemde tek evlilik yapan oldukça az. Herkes 2-3 hatta 4 bile var. Erkekler de aynı, bayanlarda. Bizim aile biraz atarlı sanırım. Bugüne kadar hiç sorun yaşayan duymadık. Karşı tarafın ilk evliliği de olsa sorun yapılmadı. Umarım sende de öyle olur...

Benim kuzenim evlendi. Kimse laf etmedi. Kiz tarafiydik biz.. erkek tarafi da hiç laf etmedi. kuzenim hem cok genc ayrilmisti hemde minyon tipliydi yasini hic gostermiyordu.
Esi hic evlenmeis dediler. Ancak biriyle birlikte yasamis bir yil kadar.. ailesi o yüzden laf etmemia sanirim. Ancak şimdi o kadar mutlulur o kadar huzurluluar ki. Allah bozmasin. Bir yıl gecmeden coxuklari bile oldu. Ywpyeni huzurlu aile mis.

ki kuzenimin ilk evliligi gercek bir hataydi. Kacmisti kimseye evlenme iatwgini dahi söylemeden.. ailesi destek oldu ayrilirken. Esi bunu basina kalkabilirdi yaomadi. Allah iyilerle karsilastirsin.

Aile , medeni, kendini bilen insanlarsa ve oğullarını da o şekilde yetistirmislerse , mutlu bir evliliğiniz oluyor.

Bu saydığınız durumlar ise çok normal şeyler. Sadece bakış acıları bozuk olanlar sahsilestirip , onemsiyorlar.

(Boşanmış erkeğe onyargim hep olmuştur ama kadın ( istisnalar hariç) hep mazlum geliyor bana. )

O kişiye göre değişir. Benim ailemde tek evlilik yapan oldukça az. Herkes 2-3 hatta 4 bile var. Erkekler de aynı, bayanlarda. Bizim aile biraz atarlı sanırım. Bugüne kadar hiç sorun yaşayan duymadık. Karşı tarafın ilk evliliği de olsa sorun yapılmadı. Umarım sende de öyle olur...
Insallah öyle olur tesekkürler

Erkek kuzenim evlenip bosanmis biriyle evlendi. Baslarda ne kadar guzel bazi seyleri mesele etmemis falan dedik ama hicte oyle olmadi. Evlendikten sonra aklina geldikce gurur yapti, sorun cikardi, is siddete kadar geldi. Hatta evlenmeden once kadinin kucuk ogluyla ilgili artik onun babasi benim derdi. Evlendikten sonra cocuga p.c falan deyip siddet gosterdi, babasinin yanina yolladi.

Biz hic beklemezdik ama boyle oldu. Dikkatli olmak lazim.
Cok üzüldüm umarim öyle olmaz

Benim kuzenim evlendi. Kimse laf etmedi. Kiz tarafiydik biz.. erkek tarafi da hiç laf etmedi. kuzenim hem cok genc ayrilmisti hemde minyon tipliydi yasini hic gostermiyordu.
Esi hic evlenmeis dediler. Ancak biriyle birlikte yasamis bir yil kadar.. ailesi o yüzden laf etmemia sanirim. Ancak şimdi o kadar mutlulur o kadar huzurluluar ki. Allah bozmasin. Bir yıl gecmeden coxuklari bile oldu. Ywpyeni huzurlu aile mis.

ki kuzenimin ilk evliligi gercek bir hataydi. Kacmisti kimseye evlenme iatwgini dahi söylemeden.. ailesi destek oldu ayrilirken. Esi bunu basina kalkabilirdi yaomadi. Allah iyilerle karsilastirsin.
Amin insallah cok sevindim kuzenin adina umarim bendede oyle olur tesekkur ederim :)

Aile , medeni, kendini bilen insanlarsa ve oğullarını da o şekilde yetistirmislerse , mutlu bir evliliğiniz oluyor.

Bu saydığınız durumlar ise çok normal şeyler. Sadece bakış acıları bozuk olanlar sahsilestirip , onemsiyorlar.

(Boşanmış erkeğe onyargim hep olmuştur ama kadın ( istisnalar hariç) hep mazlum geliyor bana. )
Tesekkür ederim umarim öyle olur :)

Benimde ikinci evliligim esimin ilk evliligi ama o benden buyuk yas olarak. Bu konuda sorun yasamadik kesinlikle.bide bebeğimiz oldu.Allah esimden razi olsun ben ilk evliligimi hatirlamiyorum gerçekten. 1gunu anlat deseniz anlatamam.

Benimde ikinci evliligim esimin ilk evliligi ama o benden buyuk yas olarak. Bu konuda sorun yasamadik kesinlikle.bide bebeğimiz oldu.Allah esimden razi olsun ben ilk evliligimi hatirlamiyorum gerçekten. 1gunu anlat deseniz anlatamam.
Insallah hep boyle mutlu olursunuz sizin icin cok sevindim :)

Ne güzel. İnşallah mutluluğunuz daim olur.
Çok içten buldum mesajınızı iyi dileklerimi yazmak istedim. .

Benim icin sorun degil aslinda ama korkularim var ilk evliligim cok kötüdü cok korkuyorum hayal kirikligina ugramaktan

İlki kötü oldu diye ikincisi de kötü olacak diye bir şey yok.
İnşallah çok mutlu olacağın bir yuva kurarsin.

Ben çiftlerin daha önce evlenmiş boşanmış olmasını normal karşılıyorum.
Hatta boşanmış kadınlar hep güçlü kadın profili çizer nedense bende. Bir erkek olsam bu karşımdaki kadının artisi bile olabilirdi

İlki kötü oldu diye ikincisi de kötü olacak diye bir şey yok.
İnşallah çok mutlu olacağın bir yuva kurarsin.

Ben çiftlerin daha önce evlenmiş boşanmış olmasını normal karşılıyorum.
Hatta boşanmış kadınlar hep güçlü kadın profili çizer nedense bende. Bir erkek olsam bu karşımdaki kadının artisi bile olabilirdi
Cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin umarim oyle olur :)

Back
X