hic evlenmemisim gibi bekar hayatimi cok ozledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
selam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor :(. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef :(. ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok

Evliliğin ilk yılı alışma dönemi zor geçer
Flört dönemi gibi olmuyor iki insan aynı evin içinde birbirini tanıyacak anlayacak alışacak zaman ister
Birde gurbet eklenmiş sizinkine daha zor
Bunlar olağan şeyler ama sizin sıkıntınız evlilikten ziyade eşinizleymiş gibi geldi bana
Çok açık yazmadığınız için yorum yapamıyorum

Ozlemek normal belki yeni oldugunu icin uyum saglayamamis olabilirsiniz bekrliga benzemez tabi ama neden mutsuzsunuz evlilikte?

selam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor :KK43:. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef :KK43:. ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok
her özleyen baba evine geri dönse halimiz ne olur:KK20:
evliliğinle ilgili problemleri çözmeye çalış,
tabiki mutlu olmak için evleniyoruz, kahır çekmeye değil.
baktın olmuyor düzelecek gibi değil, döner hayatını yaşarsın.
ama özledim denerek gidilmez, yeni bir hayat kurarken sorumluluğunu almış olmak gerekirdi özlemin
eğer gerçekten huzuru bulabilirsen evinden ayrı bir gün geçiremezsin:KK68:

Bende annemlere gittim mi evimi özlüyorum eşinle ilgili sorundan kaynaklanıyo olabilir mi?

selam kizlar ben alti aydir evliyim yurtdisindan turkiyeye gelin gittim. suan yurtdisinda annemlerdeyim tatile geldim sanki hic evlenmemisim gibi geliyor :KK43:. cok ozlemisim burayi nasil birakicam ailemi hic bilmiyorum. evliligimde cok mutsuzum ve bir kez daha evlenfigime cok pisman oldum hersey bir anda oldu bi baktim kendimi evli buldum gidemiyorumda kendimi gucsuz hissediyorum. bekar hayatimin degerini bilemedim maalesef :KK43:. ben burda babamlarda cooook mutluyum. keske hic evlenmeseydim cok pismanim cok
Esinle sıkıntın nedir tam olarak?

Her insan ailesini özler,görmek ister.Evliliğe henüz alışamamışsınız herhalde.Aşk evliliği mi yaptınız?

yaşınız küçük bence.Siz daha baba nızın annenizin çocuğu olmalıymışsınız .erken evlendiniz herhalde birde yurt dışını bırakıp türkiye ye gelmişsiniz zor bi durum allah kolaylık versin.Hem evliliğe hemde yeni yaşam standarlarına alışacaksınız.üstesinden gelebilirsiniz umarım

Evlilik hayatina,yeni evine alosmak zaten en az 1 yili falan buluyor bence cunku bende daha alisamadim :( kii masallah esimle hic bir sorunum yok.
5 aylik evliyim anadolu yakasindan avrupa yakasina tasindim, nisanliykende kaliyordum burada ama yinede insan ozluyor.
Haftanin 2 3 gunude giderim anneme ama sanirim evlilik psikolojisi
Bekleyip alismaya calis

23 yasindayim. burda benim iyi isim ve maasim vardi simdi ise issizim cok bunaldim evde is basvurularifa yaptim. cok zor gercekten herkez beni mutlu saniyo ama bi ben bi allah bilir o evde yasadiklarimi esimle anlasamiypruz cok tartisiriz hhep alttan aldim yiprandim eski ben den eser kalmadi oysaki ben mutlu olmak icin evlenmistim suan burda o kadar cok rahatimki..

Evlilik hayatina,yeni evine alosmak zaten en az 1 yili falan buluyor bence cunku bende daha alisamadim :KK43: kii masallah esimle hic bir sorunum yok.
5 aylik evliyim anadolu yakasindan avrupa yakasina tasindim, nisanliykende kaliyordum burada ama yinede insan ozluyor.
Haftanin 2 3 gunude giderim anneme ama sanirim evlilik psikolojisi
Bekleyip alismaya calis
ben evliligi guzel bisey sanmistim :( alismaktan baska caremde yok maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X