- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi seifnkeamn
Offf arsiz bi kadin dahaKızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf arsiz bi kadin dahaKızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti![]()
En yakin arkadaslarimdan biri oldu. Karisini sevmiyordu bosanicaklardi güya sonra olan arkadasima oldu bir sekilde ailesi ogrendi ne kadar olmaz desemde beni dinlemedi ve kendisi yasayip gormeyi tercih etti,ama sonunda uzulen kendisi oldu. Sende hikayenin sonunda uzulen kisi olmak istemiyorsan uzak dur.
bütün karısını aldatanların sonu bu yuva yıkanın yuvası olmaz bunu anlamak istemeyen kişiler var malesef onlarada acıyorum zavalılarAbimin başına geldi. Abim evli olan taraftı. Eşinden ayrıldı 3 yaşındaydı kızı o zaman. Ve babasından uzakta büyüyor 5.5 yaşında suan. Sevdiğini söylediği kızla bizden gizli evlenmiş ama şimdi ondan da bosaniyor.
Anladım canım da..Nikahını inadından vermedi mutlu olmalarına izin vermiycem.
Ben bu zamandan sonra tekrar evlenmem zaten neden haklarımdan vazgeçeyim diye düşündü.
Tercih meselesi elbette.
Amcamın hiç işine gelmedi açıkçası.
Yengemi sevmiyordu zaten.
Çenesinden, anlayışsızlığından şikayet edermiş hep.
Bu olay üzerine onunla bir karı koca ilişkileri kalmamış zaten.
Çocuk, ev ihtiyaçları diye görüşülmüş..
Amcam boşasın isterdi yani![]()
Anladım canım da..
Tüm Boşanmalar anlaşmalı olmak zorunda değl.
Çekişmeli dava açardı rahmetli amcan. Carcabuk olmaz ama evi terkettikten üç sene sonra gibi bi sürede boşardı hakim.
Böyle iki eşli olmak, anneyi Baba'yı üzmek , bilmiyorum mantık işi değil.
Geçmiş olsun.Eşiniz istese şimdi bir devlet ünisinde okuyabilir, ya da 2 yıllık bitiirp memurluğu deneyebilir.peki kv ve karısı düğününüze falan geldi mi?bi takışmanız oldu mu o yuva yıkan kadınla?görüşmüyosunuzdur sanırım.
hayır.Kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti![]()
Yada biri anana aşık olsa babanı düşün? Öyle yada böyle Hoşuna gidermiydi ?Biri senin babana aşık olsa ?
Anneni düşün?
ana babasının yaptığı kötülüğü çocukları ödüyor gibi geldi bir an...of tanıyorum böyle bir çift.
şimdi geldiler 50-60 yaşlarına.
kadın ve erkek ikisi de başkalarıyla evli, birinin 3 diğerinin 5 çocuğu var.
böyle aile dostu gibi bir şeyler. sonra kadın erkek çocukları bırakıp kaçıyorlar ve kedilerine yeni bir hayat kuruyorlar.
birlikte 3-5 çocuk yapıyorlar.
eski eşleri çocukları bir şekilde büyütüyor herhalde bilemiyorum.
ben bir tarafın akrabası sayılırım, o tarafı biliyorum sadece.
Eski eş (kadın) çocuklarını büyütüyor, okutuyor, hepsi üni mezunu.
Yeni kurulan evlilikten olan çocuklar, çok iyiler, çok yardımsever ve kibar insanlar. Ama hayatları bir türlü düzene girmiyor, hep bir sıkıntı çıkıyor. Bir çocukları evlendi boşandı mesela, hem de çocuğu var. Diğer bir çocukları ailenin hiç onaylamadığı bir evlilik yaptı. Diğer bir çocuk evlenmiyor, yaşı da genç değil.
ama inanmazsınız bu yaşlı çift hiç pişman değiller, aşkımızı yaşadık biz diyorlar.
He bu arada bu eski kadın eşe mal bırakmamak için yaptıkları Ali Cengiz oyunları da iğrenç. Akraba diye görüşüyoruz da, görüşmesek mi daha iyi bilemedim.
Çocuklar iyiler ama dediğim gibi![]()