• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

Abimin başına geldi. Abim evli olan taraftı. Eşinden ayrıldı 3 yaşındaydı kızı o zaman. Ve babasından uzakta büyüyor 5.5 yaşında suan. Sevdiğini söylediği kızla bizden gizli evlenmiş ama şimdi ondan da bosaniyor.

En yakin arkadaslarimdan biri oldu. Karisini sevmiyordu bosanicaklardi güya sonra olan arkadasima oldu bir sekilde ailesi ogrendi ne kadar olmaz desemde beni dinlemedi ve kendisi yasayip gormeyi tercih etti,ama sonunda uzulen kendisi oldu. Sende hikayenin sonunda uzulen kisi olmak istemiyorsan uzak dur.

Yav he he...
Hepsi de karısını sevmiyordur, hic de sevmemistir çocuklar karisinin ceyizinden cikmistir, zaten ayri yatiyorlardir, bosanma uzerelerdir ama kahrolasica karisi zorluk cikariyordur.

Abimin başına geldi. Abim evli olan taraftı. Eşinden ayrıldı 3 yaşındaydı kızı o zaman. Ve babasından uzakta büyüyor 5.5 yaşında suan. Sevdiğini söylediği kızla bizden gizli evlenmiş ama şimdi ondan da bosaniyor.
bütün karısını aldatanların sonu bu yuva yıkanın yuvası olmaz bunu anlamak istemeyen kişiler var malesef onlarada acıyorum zavalılar:KK12::63:

Nikahını inadından vermedi mutlu olmalarına izin vermiycem.
Ben bu zamandan sonra tekrar evlenmem zaten neden haklarımdan vazgeçeyim diye düşündü.

Tercih meselesi elbette.

Amcamın hiç işine gelmedi açıkçası.
Yengemi sevmiyordu zaten.

Çenesinden, anlayışsızlığından şikayet edermiş hep.
Bu olay üzerine onunla bir karı koca ilişkileri kalmamış zaten.

Çocuk, ev ihtiyaçları diye görüşülmüş..

Amcam boşasın isterdi yani :KK66:
Anladım canım da..
Tüm Boşanmalar anlaşmalı olmak zorunda değl.

Çekişmeli dava açardı rahmetli amcan. Carcabuk olmaz ama evi terkettikten üç sene sonra gibi bi sürede boşardı hakim.

Böyle iki eşli olmak, anneyi Baba'yı üzmek , bilmiyorum mantık işi değil.

Oldum ben ya evli olduğunu bilmiyordum ama bir sene boyunca deli divane gibiydim , evli olduğunu öğrendikten sonra yüzüne bile bakmadım ha bi anda o aşkım bitmedi ama insanca olan sevgimin tümünü kaybettim,bi daha yüzüne bile bakmadım gördüğümde yolumu değiştirdim.insan evli birine aşık olabilir ama sadece orada kalmalı,ne oluyorsa kendi içinde yaşamalı bitirmeli bence

Anladım canım da..
Tüm Boşanmalar anlaşmalı olmak zorunda değl.

Çekişmeli dava açardı rahmetli amcan. Carcabuk olmaz ama evi terkettikten üç sene sonra gibi bi sürede boşardı hakim.

Böyle iki eşli olmak, anneyi Baba'yı üzmek , bilmiyorum mantık işi değil.

Hee pardon anlamadım onu :)
Babaannem ve dedem boşanmasını istemezdi ki.

Onlar aldatmasına, o kadını getirmesine dayanamadılar.

Amcamı dışlayıp yengemin yanında oldular hatta.

Sırf yengem üzülmesin diye diğer kadından olan çocuğu bile uzun yıllar hor gördü babaannem.
Sonra sonra annem ve biz yazık çocuğun suçu ne diye diye yumuşattık.

Çok zor çok. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Dedem o kahırdan ölmüş diyor annem.
Babaannem de ölene dek yengeme karşı hep ezik hissetti.
Evladının yaptığından o suçlu hissetti.

Amcam da sanırım kadın öyle de böyle de razı, yanında diye daha fazla ailemi kızdırmayayım diye
bıraktı öyle.

Şunu mu dememizi bekliyorsun:
Oldum, eşinden boşandı, evlendik ve bir sürü çocuğumuz var çok mutluyuz.

Ben o tür hikayelerde böyle gelişmeler duymadım. Daha çok, gözyaşı, vijdan azabı, kaybedilmiş zaman ve hayal kırıklıkları ile dolup taşar.
Kendine de başka birine de bu kötülüğü yapma.

gözlemlediğim durumlardan biri,evli bir adamın aşkını bırak bakışını yakaladığında uzaklaş çünkü tablo şu ; adam evli seni beğenir, bakar bakar ,hoşlanır karşılık görürse ilerler vs ,eşini seninle aldatan senide başkasıyla aldatır , bu çok büyük bir vebaldir kimse için degmez bir gün şöyle bir hadis okumuştum bakış açımı keskinleştiren paylaşayım sana iyi gelir inşaAllah

(Başkasının karısını, kızını ayartan bizden değildir.) [İ.Ahmed]

Geçmiş olsun.Eşiniz istese şimdi bir devlet ünisinde okuyabilir, ya da 2 yıllık bitiirp memurluğu deneyebilir.peki kv ve karısı düğününüze falan geldi mi?bi takışmanız oldu mu o yuva yıkan kadınla?görüşmüyosunuzdur sanırım.

Hayır o kadın düğüne gelmedi.Kv ile bir araya yüzyüze asla gelmiyorlar.Eşimin yaşı olmuş 38 artık ite kaka açıköğretim okuyo işte bi hevesi kalmamış.

Bi takışmamız olmadı ama kp yi bize karşı çok doldurdu düğün zamanı ev alınırken falan.Her şeyin en ucuzu ve adisi alınsın diye çok uğraştı sağolsun.Ama arkadan arkadan tabi.Yüzyüze benle bir şeye girmedi asla. Arkadan iş çevirme konusunda ustalaşmış zaten malum.Gerek duymadı.

Kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti:KK43:
hayır.
bıle bıle evlı adama asık olmak onla bırseylerın hayalını kurmak ıgrenc bence
kendı kusmuğuma gulumsemeyı tercıh ederım

evli adamlardan uzak durun :KK62:
nasıl mideniz kaldırıyor anlamıyorum o adamlar her gece karısının yanında uyuyor ister sevsinler karılarını ister sevmesinler ama gerçek bu , onların yıkayıp ütülediği kıyafetlerle sizin yanınıza geliyor onlar şerefsiz bari siz yapmayın..

of tanıyorum böyle bir çift.

şimdi geldiler 50-60 yaşlarına.

kadın ve erkek ikisi de başkalarıyla evli, birinin 3 diğerinin 5 çocuğu var.
böyle aile dostu gibi bir şeyler. sonra kadın erkek çocukları bırakıp kaçıyorlar ve kedilerine yeni bir hayat kuruyorlar.
birlikte 3-5 çocuk yapıyorlar.

eski eşleri çocukları bir şekilde büyütüyor herhalde bilemiyorum.
ben bir tarafın akrabası sayılırım, o tarafı biliyorum sadece.
Eski eş (kadın) çocuklarını büyütüyor, okutuyor, hepsi üni mezunu.

Yeni kurulan evlilikten olan çocuklar, çok iyiler, çok yardımsever ve kibar insanlar. Ama hayatları bir türlü düzene girmiyor, hep bir sıkıntı çıkıyor. Bir çocukları evlendi boşandı mesela, hem de çocuğu var. Diğer bir çocukları ailenin hiç onaylamadığı bir evlilik yaptı. Diğer bir çocuk evlenmiyor, yaşı da genç değil.

ama inanmazsınız bu yaşlı çift hiç pişman değiller, aşkımızı yaşadık biz diyorlar.

He bu arada bu eski kadın eşe mal bırakmamak için yaptıkları Ali Cengiz oyunları da iğrenç. Akraba diye görüşüyoruz da, görüşmesek mi daha iyi bilemedim.
Çocuklar iyiler ama dediğim gibi :(

of tanıyorum böyle bir çift.

şimdi geldiler 50-60 yaşlarına.

kadın ve erkek ikisi de başkalarıyla evli, birinin 3 diğerinin 5 çocuğu var.
böyle aile dostu gibi bir şeyler. sonra kadın erkek çocukları bırakıp kaçıyorlar ve kedilerine yeni bir hayat kuruyorlar.
birlikte 3-5 çocuk yapıyorlar.

eski eşleri çocukları bir şekilde büyütüyor herhalde bilemiyorum.
ben bir tarafın akrabası sayılırım, o tarafı biliyorum sadece.
Eski eş (kadın) çocuklarını büyütüyor, okutuyor, hepsi üni mezunu.

Yeni kurulan evlilikten olan çocuklar, çok iyiler, çok yardımsever ve kibar insanlar. Ama hayatları bir türlü düzene girmiyor, hep bir sıkıntı çıkıyor. Bir çocukları evlendi boşandı mesela, hem de çocuğu var. Diğer bir çocukları ailenin hiç onaylamadığı bir evlilik yaptı. Diğer bir çocuk evlenmiyor, yaşı da genç değil.

ama inanmazsınız bu yaşlı çift hiç pişman değiller, aşkımızı yaşadık biz diyorlar.

He bu arada bu eski kadın eşe mal bırakmamak için yaptıkları Ali Cengiz oyunları da iğrenç. Akraba diye görüşüyoruz da, görüşmesek mi daha iyi bilemedim.
Çocuklar iyiler ama dediğim gibi :KK43:
ana babasının yaptığı kötülüğü çocukları ödüyor gibi geldi bir an...

Back
X