Çok haklısınız yane isim olur ya kimsenin hissine guvenip yola girmem
bugun elde edemedi diye sever, gözünde büyütür yarin elde edince sıkılır hevesi kacar. sonra hic sevmediğim adamla bosa gecen ömre yan dur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınız yane isim olur ya kimsenin hissine guvenip yola girmem
bugun elde edemedi diye sever, gözünde büyütür yarin elde edince sıkılır hevesi kacar. sonra hic sevmediğim adamla bosa gecen ömre yan dur
Haklısınız herkes için değişirBunun tek bir cevabı olduğunu düşünmüyorum, karşıdaki kişinin özverisine, insanlardan beklentimize ve hali hazırda aklımızda birinin olup olmadığına göre sonuç değişir. Belki zamanla aranızdaki durum alevlenebilir belki de başta sevmediğiniz için iyice gözünüzden düşebilir biz buna net bir cevap veremeyiz..![]()
Çok güzel açıklamışsınız. Evlilik büyük risk aşık değilsen sevmiyorsan da alınacak bir risk değilAsla olmuyor. Kadinlar bunu yapamıyor bence içi almıyor insanin yani. Farkli yillarda tekrar tekrar denedim ben bunu. Cok da severim hala insani olarak ve özlüyorum da dostlugunu ama cinsel olarak bir sey hissetmiyorsan zamanla da degisen bir sey olmuyor. Hatta yani evlilik icin acayip tutkuyla arzuladigin biriyle evlenmelisin ki yillar gectikce aliskanliga döndükçe gene elinde kalan tutkular sana yetebilsin. Geride baslarsan ilerisi çok daha zor.
Amin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Size de en iyisi nasip olsun.Kesinlikle erkekler daha çok sevmeli özellikle evlilikte. Ben de aşkımdan bitmek falan istemiyorum ama yanıma ve hayatıma yakışsın istiyorum. Biraz da çekim hissedebilmek. Umarım sizin için en iyisi olur karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar
Kadınlarda da zamanla sevgi oluşmuyor. Bazı kadınlar çaresizlikten yada seçeneksizlikten katlanıyor. Buda ilerleyen zamanlarda kadınların metan durumunda kendini gösteriyor. Özetle kadınlar sevmeden olur gibi söylemler doğru değil.Amin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Size de en iyisi nasip olsun.
Zaten çekim özellikle cinsel çekim olmalı. Evlilikte karşı tarafı arzulamak lazım. Eski eşim beni hiç arzulamıyordu o yüzden çok acı çektim. Tek taraflı arzu ile olmaz. Biraz arzu sizde olursa gerisini de karşı taraf tamamlar.
Ama erkekler sevdiği kadın onu aldatmadıktan sonra ondan vazgeçmez. Eski eşim beni sevseydi asla benden vazgeçmezdi. En büyük şanssızlığım beni sevmeyen biriyle evlenmem oldu. Tabi beni sevdiğini sanarak evlendim. Seni sevmeyen erkekle evlenmenin, düşmanımın başına gelmesini bile istemem.
O yüzden az da olsa çekim hissetmeniz gerek. Yoksa diğer türlüsü karşı tarafa haksızlık olur. Düşünsenize eşiniz sizi seviyor, size çok arzu duyuyor ama siz onu hiç arzulamıyorsunuz. Bu çok ciddi haksızlık ve ciddi bir kul hakkı. Bence öyle bir evlilik sürmez. Bizzat yaşadım.
Kadınlarda sevgi zamanla da oluşabilir ama adam ilk başta ya sever ya da sevmez. Seni sevip sevmediğini anlamak gerek.
Tabi ki kadınlarda da hiç hoşlanmadan, cinsel çekim duymadan, azıcık da olsa duygu olmadan zor. Ama yana yakıla kadınların sevmesine gerek yok diye düşünüyorum. Tabi tüm duyguların yüksek olduğu ( cinsel çekim, tutku, sevgi) bir iliski olsa güzel olur. Ben mesela önceki evliliğimde eski eşime çok aşıktım, duygum, cinsel çekim vs hepsi vardı. Onda hiçbiri bana karşı yoktu o yüzden evliliğim sürmedi.Kadınlarda da zamanla sevgi oluşmuyor. Bazı kadınlar çaresizlikten yada seçeneksizlikten katlanıyor. Buda ilerleyen zamanlarda kadınların metan durumunda kendini gösteriyor. Özetle kadınlar sevmeden olur gibi söylemler doğru değil.
Tamam işte sizde hiç sevmediğiniz birini istemiyorsunuz. Azda olsa sevgi olmalı. Yoksa erkek gidiyor, kadında gidebilirse gidiyor, gitmese de psikiyatristen randevu alıp ilaç kullanıyor. Bu şekilde boşa geçen bir hayat yaşıyor.Tabi ki kadınlarda da hiç hoşlanmadan, cinsel çekim duymadan, azıcık da olsa duygu olmadan zor. Ama yana yakıla kadınların sevmesine gerek yok diye düşünüyorum. Tabi tüm duyguların yüksek olduğu ( cinsel çekim, tutku, sevgi) bir iliski olsa güzel olur. Ben mesela önceki evliliğimde eski eşime çok aşıktım, duygum, cinsel çekim vs hepsi vardı. Onda hiçbiri bana karşı yoktu o yüzden evliliğim sürmedi.
İleride diyelim bir daha evlenir isem şayet adamda cinsel çekim, tutku, sevgi olsun, bende bunlar az olsa da ben idare ederim. Bir şekilde evliliği sürdürürüm. Tabi sürdüremeyen kadın da olabilir. İlişkiden ne istediğinize bağlı. Ben sevmekten çok sevilmek istiyorum o yüzden böyle düşünüyorum..
İnşallah sevdiğiniz sevildiğiniz ama en çok sevildiğiniz ve her şeyin gönlünüzce olduğu bir ilişkide olursunuz doğru bir zamandaAmin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Size de en iyisi nasip olsun.
Zaten çekim özellikle cinsel çekim olmalı. Evlilikte karşı tarafı arzulamak lazım. Eski eşim beni hiç arzulamıyordu o yüzden çok acı çektim. Tek taraflı arzu ile olmaz. Biraz arzu sizde olursa gerisini de karşı taraf tamamlar.
Ama erkekler sevdiği kadın onu aldatmadıktan sonra ondan vazgeçmez. Eski eşim beni sevseydi asla benden vazgeçmezdi. En büyük şanssızlığım beni sevmeyen biriyle evlenmem oldu. Tabi beni sevdiğini sanarak evlendim. Seni sevmeyen erkekle evlenmenin, düşmanımın başına gelmesini bile istemem.
O yüzden az da olsa çekim hissetmeniz gerek. Yoksa diğer türlüsü karşı tarafa haksızlık olur. Düşünsenize eşiniz sizi seviyor, size çok arzu duyuyor ama siz onu hiç arzulamıyorsunuz. Bu çok ciddi haksızlık ve ciddi bir kul hakkı. Bence öyle bir evlilik sürmez. Bizzat yaşadım.
Kadınlarda sevgi zamanla da oluşabilir ama adam ilk başta ya sever ya da sevmez. Seni sevip sevmediğini anlamak gerek.
Evet biraz sevgi lazım. Yoksa karşındaki insanın herşeyi batar. Tahammül edemezsin. Sevgi olmayınca tahammül de olmaz.Tamam işte sizde hiç sevmediğiniz birini istemiyorsunuz. Azda olsa sevgi olmalı. Yoksa erkek gidiyor, kadında gidebilirse gidiyor, gitmese de psikiyatristen randevu alıp ilaç kullanıyor. Bu şekilde boşa geçen bir hayat yaşıyor.