• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi seven ama sizin sevmediğiniz biri

Bunun tek bir cevabı olduğunu düşünmüyorum, karşıdaki kişinin özverisine, insanlardan beklentimize ve hali hazırda aklımızda birinin olup olmadığına göre sonuç değişir. Belki zamanla aranızdaki durum alevlenebilir belki de başta sevmediğiniz için iyice gözünüzden düşebilir biz buna net bir cevap veremeyiz..:eek:
Haklısınız herkes için değişir

Asla olmuyor. Kadinlar bunu yapamıyor bence içi almıyor insanin yani. Farkli yillarda tekrar tekrar denedim ben bunu. Cok da severim hala insani olarak ve özlüyorum da dostlugunu ama cinsel olarak bir sey hissetmiyorsan zamanla da degisen bir sey olmuyor. Hatta yani evlilik icin acayip tutkuyla arzuladigin biriyle evlenmelisin ki yillar gectikce aliskanliga döndükçe gene elinde kalan tutkular sana yetebilsin. Geride baslarsan ilerisi çok daha zor.
Çok güzel açıklamışsınız. Evlilik büyük risk aşık değilsen sevmiyorsan da alınacak bir risk değil

Kesinlikle erkekler daha çok sevmeli özellikle evlilikte. Ben de aşkımdan bitmek falan istemiyorum ama yanıma ve hayatıma yakışsın istiyorum. Biraz da çekim hissedebilmek. Umarım sizin için en iyisi olur karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar
Amin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Size de en iyisi nasip olsun.

Zaten çekim özellikle cinsel çekim olmalı. Evlilikte karşı tarafı arzulamak lazım. Eski eşim beni hiç arzulamıyordu o yüzden çok acı çektim. Tek taraflı arzu ile olmaz. Biraz arzu sizde olursa gerisini de karşı taraf tamamlar.

Ama erkekler sevdiği kadın onu aldatmadıktan sonra ondan vazgeçmez. Eski eşim beni sevseydi asla benden vazgeçmezdi. En büyük şanssızlığım beni sevmeyen biriyle evlenmem oldu. Tabi beni sevdiğini sanarak evlendim. Seni sevmeyen erkekle evlenmenin, düşmanımın başına gelmesini bile istemem.

O yüzden az da olsa çekim hissetmeniz gerek. Yoksa diğer türlüsü karşı tarafa haksızlık olur. Düşünsenize eşiniz sizi seviyor, size çok arzu duyuyor ama siz onu hiç arzulamıyorsunuz. Bu çok ciddi haksızlık ve ciddi bir kul hakkı. Bence öyle bir evlilik sürmez. Bizzat yaşadım.

Kadınlarda sevgi zamanla da oluşabilir ama adam ilk başta ya sever ya da sevmez. Seni sevip sevmediğini anlamak gerek.

Bence ikiside değil. Gerçekten yalnızlık gibisi yok. Boşandım, sonra aşık oldum, ayrıldım, üzüldüm, çok acı çektim vs. Özgürlük gibisi yok. Evlilik, aşk bence esaret bundan eminim. Aşk desen bitiyor, mantık desen.. çook zengin olmalı hayatını istediğin gibi yaşarsan belki. Ama ilerde sevgi istersen ne olacak, birini sevmek istersen.

Zaten çekim özellikle cinsel çekim olmalı. Evlilikte karşı tarafı arzulamak lazım. Eski eşim beni hiç arzulamıyordu o yüzden çok acı çektim. Tek taraflı arzu ile olmaz. Biraz arzu sizde olursa gerisini de karşı taraf tamamlar.

Ama erkekler sevdiği kadın onu aldatmadıktan sonra ondan vazgeçmez. Eski eşim beni sevseydi asla benden vazgeçmezdi. En büyük şanssızlığım beni sevmeyen biriyle evlenmem oldu. Tabi beni sevdiğini sanarak evlendim. Seni sevmeyen erkekle evlenmenin, düşmanımın başına gelmesini bile istemem.

O yüzden az da olsa çekim hissetmeniz gerek. Yoksa diğer türlüsü karşı tarafa haksızlık olur. Düşünsenize eşiniz sizi seviyor, size çok arzu duyuyor ama siz onu hiç arzulamıyorsunuz. Bu çok ciddi haksızlık ve ciddi bir kul hakkı. Bence öyle bir evlilik sürmez. Bizzat yaşadım.

Kadınlarda sevgi zamanla da oluşabilir ama adam ilk başta ya sever ya da sevmez. Seni sevip sevmediğini anlamak gerek.
Kadınlarda da zamanla sevgi oluşmuyor. Bazı kadınlar çaresizlikten yada seçeneksizlikten katlanıyor. Buda ilerleyen zamanlarda kadınların metan durumunda kendini gösteriyor. Özetle kadınlar sevmeden olur gibi söylemler doğru değil.

Bazıları zamanla ilgiye sevgiye alışıyor karşılık buluyor ve veriyor gönlünde. Bazısında oluşmuyor. Bende oluşmuyor mesela.

Kadınlarda da zamanla sevgi oluşmuyor. Bazı kadınlar çaresizlikten yada seçeneksizlikten katlanıyor. Buda ilerleyen zamanlarda kadınların metan durumunda kendini gösteriyor. Özetle kadınlar sevmeden olur gibi söylemler doğru değil.
Tabi ki kadınlarda da hiç hoşlanmadan, cinsel çekim duymadan, azıcık da olsa duygu olmadan zor. Ama yana yakıla kadınların sevmesine gerek yok diye düşünüyorum. Tabi tüm duyguların yüksek olduğu ( cinsel çekim, tutku, sevgi) bir iliski olsa güzel olur. Ben mesela önceki evliliğimde eski eşime çok aşıktım, duygum, cinsel çekim vs hepsi vardı. Onda hiçbiri bana karşı yoktu o yüzden evliliğim sürmedi.

İleride diyelim bir daha evlenir isem şayet adamda cinsel çekim, tutku, sevgi olsun, bende bunlar az olsa da ben idare ederim. Bir şekilde evliliği sürdürürüm. Tabi sürdüremeyen kadın da olabilir. İlişkiden ne istediğinize bağlı. Ben sevmekten çok sevilmek istiyorum o yüzden böyle düşünüyorum..

Tabi ki kadınlarda da hiç hoşlanmadan, cinsel çekim duymadan, azıcık da olsa duygu olmadan zor. Ama yana yakıla kadınların sevmesine gerek yok diye düşünüyorum. Tabi tüm duyguların yüksek olduğu ( cinsel çekim, tutku, sevgi) bir iliski olsa güzel olur. Ben mesela önceki evliliğimde eski eşime çok aşıktım, duygum, cinsel çekim vs hepsi vardı. Onda hiçbiri bana karşı yoktu o yüzden evliliğim sürmedi.

İleride diyelim bir daha evlenir isem şayet adamda cinsel çekim, tutku, sevgi olsun, bende bunlar az olsa da ben idare ederim. Bir şekilde evliliği sürdürürüm. Tabi sürdüremeyen kadın da olabilir. İlişkiden ne istediğinize bağlı. Ben sevmekten çok sevilmek istiyorum o yüzden böyle düşünüyorum..
Tamam işte sizde hiç sevmediğiniz birini istemiyorsunuz. Azda olsa sevgi olmalı. Yoksa erkek gidiyor, kadında gidebilirse gidiyor, gitmese de psikiyatristen randevu alıp ilaç kullanıyor. Bu şekilde boşa geçen bir hayat yaşıyor.

Son düzenleme:

İnşallah sevdiğiniz sevildiğiniz ama en çok sevildiğiniz ve her şeyin gönlünüzce olduğu bir ilişkide olursunuz doğru bir zamanda 💓

Pii ben de aynı ikilemdeyim şu an. Adamı sevmeye çalışırken de haksızlık yapıyor, oyalıyor gibi hissediyorum. Bir de onun vicdan azabı ekleniyor.

En sonunda yanlışlıkla sevgili olacağım diye korkuyorum :D

Zamanında denemiştim. Annem çok seviyordu kendisini. Hala seviyor iyi bi insan çok mutlu olsun derim aklıma gelince. Ama ben insan olarak sevmenin ötesine gidememiş açıkça söylemiştim. İyi ki de aşık olmayı beklemışım herşeye rağmen. Bence evlılık aşkla yürüyor. İnsan böyle tahammul eder herşeye. Tabıkı saygı da çok önemliymiş. Ama zorla olmaz.. o ınsana da yazık hem.

Gayet de oluyor. Sizi seven ile evlenin yani hem sevip hem mantıklı olmalı. Hem sevip hem sevilmek tabiki güzel ama herkese nasip olan bisey değil

Hayır
Kimse ile birlikte olmak zorunda değilsin
Sevmiyorsan zorlama

Tamam işte sizde hiç sevmediğiniz birini istemiyorsunuz. Azda olsa sevgi olmalı. Yoksa erkek gidiyor, kadında gidebilirse gidiyor, gitmese de psikiyatristen randevu alıp ilaç kullanıyor. Bu şekilde boşa geçen bir hayat yaşıyor.
Evet biraz sevgi lazım. Yoksa karşındaki insanın herşeyi batar. Tahammül edemezsin. Sevgi olmayınca tahammül de olmaz.

Back
X