• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

Bir kadin istenedigi surece istemedigi bir laf soyletmez. Senden hoslandigini soyleyebilmisse senin acik kapi biraktigin anlamina gelir bu.umarim en yakin zamanda bu yanlistan donersin.

Ben 3.5 yıl çıktım sonra sessizce ayrıldı benim hayatımda 1 yıl kimse olmadı ailesi onu zorla evlendirmişti sonra benimle irtibata geçti çok istediğim halde cevap bile yazmadım yeni sevgilime verdim teli o cevap yazdı bende onunla olan her şeyi anlattım bana bir kez daha aşık oldu 6 yıldır da benim gibi birini çekiyor :) Evli adı üstünde onun bir evi var sen kendi denginle kendi zevkine göre daya döşe sonu yok bekar hatta sevgilisi dahi olmayan birini bul benceo_O

Canın yansa da iletişimi kesersin görüşmezsin. Kimsenin gururuyla oynamaya, yuvasını yıkmaya hakkın yok. Yazık o kadına evinde kocasını bekliyordur kendini kandırıyordur beni seviyor diye. Artık kocalarımıza da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz anlamadım ki.
Sonu iyi biten tek bir tane bile görmedim, boşanıp evlenenlerin yuvası da dağıldı, heyecanları söndü. Kimi iflas etmiş, kimi intihar etmiş kimi cehennem azabı gibi ilişki yaşıyor.
Konu fake'tir o yüzden banlanmıştır herhalde.

Onceden ona karşı duyguları yokmuş, ama açılınca kendisi de aşık olmuş. Yine de bile isteye olmamış. He yavrum he.

Ssrtlar ne olursa olsun kimsenin yuvasini bizmasina vesile olmak istemez asil ve onurlu kadinlar..bi kadin icin vicdan onur haysiyet insaniyet asktan daha once gelmeli evli oldugunu bilipte ama biz asigiz deyip devam ettiren kadinda erkekte hasiyetsizdir vicdan yoksunudur ve allah islerini rast getirmez getirmesinde zaten!

Kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti:(
Evet kk da çoğumuz boş zamanlarımızı evli erkeklerle birlikte olarak dolduruyoruz..neyi merak ediyorsun sen sor biz anlatırız.

Kardesim; bekar erkeklerde kitlik mi basladi?
Sen ve o; bizlerden ne istiyorsunuz?
Sizin gunahinizi, nefsininizi, cirkinliginizi
Es ve cocuklara neden odetiyorsunuz?
Biriniz gonlunu, digeriniz uckurunu tatmin edecek diye,
Kac kisinin ahini aliyorsunuz??
Nikahli karisina, cocuguna sahip olmayip size gelen,
Sizden de baskasina gitmeyecek mi saniyorsunuz?
Yuva yikanin yuvasi olmaz!
Sahsim adina ben, o diger bayana hakkimi helal etmem!
Ben su halimle bile evli erkekle birakin iliski kurmayi, samimi bir muhabbete girmeyecek kadar aklim basimda.
Siz?
Boyle bir cirkinlige dahil olurken, beyniniz ve vicdaninizi hangi batakliga ipotek ediyorsunuz?
Yaziklar olsun!

Genelde böyle erkekler karısını kötüler. Karşısındaki kıza evinde mutsuz olduğunu söyler. Onlar her türlü taktiği bilirler. Amaçlarına ulaştıktan sonra çeker gider. Bence hiç kanma. O tip bir tanıdık vardı. Önüne gelen tüm kadınlara sarkardı. Karısını aldatan seni de aldatır.

Kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu ya da evli biri size aşık oldu mu? Bir de anlatabiliyorsaniz sonu nasıl bitti:KK43:
sonu nasıl bitti diye sorduğuna göre gözünü iyice karartmissin belli.

Evli birine aşık olmak sorun değil bekar sanırsın aşık olursun buraya kadar normal ama evli olduğunu öğrendikten sonra hala devam ediyorsun başına gelecek hersey sana müstehak demektir.

Evli biri mi ....sonu başından belli her halukarda kadının kullanıldığı! ; Duygu olarak, emek olarak ,beden olarak ...bir erkek arzusu. ..evim devam etsin Ohhh dışarda da macera arayayim tipik Avcı ruhları!
Bir de şunu bilin mutlaka, bu halti karistiriyorlar diye eve de ekstra iyi olurlar ...

Olmadım.Olmayın sakın.Olunmasın.
Aynen arkadaşımmıza yazdıklarına katılıyorum , evli adamlardan uzak dur ! elin adamını ayartıpda hiç mutlu olanı görmedim. Rabbimde evli adamı baştan çıkartan kadınların hiçbirini dünya ve ahitlerinde mutlu mesud etmesin inşallah amin

Bir kadının düşebileceği en kötü durumlardan biridir.
Bilmiyorsundur aşık olursun tamam. Ancak evli olduğunu öğrendikten sonra hisler ne kadar kuvvetli olursa olsun hayır demek lazım.
Sonu ucu bucağı yok çünkü...
Şimdiye kadar bu tarz ilişkilerin 3. Kişi için mutlu bittiğine hiç şahit olmadım.
Zamanınıza yazık
Canınıza yazık
Gençliğinize yazık
Aklı uçkurunda bir erkek için onurunuzdan vazgeçmeyin.

bana evli biri asik oldu..hatta asik olan adam o zamanki nisanlimin kuzeniydi :KK43:
hicbir zaman cok samimi olmamistim da nasil oyle kendi kendine gelin guvey oldu ben anlayamiyorum.
bir gun otobus beklerken arabasiyla onumden geciyormus,farketmedim bile..durdu,gidecegin yere gotureyim dedi,tamam dedim..aklimin ucuna gelmiyor ama,bu yoldayken dokulmeye basladi..
seni ilk gordugumde vuruldum,kuzenimden nefret ettim nasil olur da senin gibi bi kizla birlikte olur kiskancliktan kudurdum filan..dedim alkol mu aldin saka misin nesin?
hayir dedi..
tamam aklin basindayken bunlari soylemen bana yeter dedim ve indim arabadan..
nisani attim,butun iletisimimi kestim eski nisanlim ve butun ailesiyle.
yalvardi bi sekilde ulasti..karimi bosarim nolur benimle ol diye..
o sira yurtdisina bi projeyle gonderildim ve izimi kaybettirdim diyebilirim..:KK43:
cok cirkin bi durum,aglamaktan helak olmustum ama gecti gitti cok sukur..
bebekleri olmus karisiyla hala evli cok sukur bi yuvanin dagilmasi soz konusu olmadi,kahrimdan olurdum sanirim.
eski nisanlima hicbir sey soylemedim olay buyumesin diye..zaten sorunlarimiz vardi olmuyorun arkasina sigindim ve ayrildik..
iyiki bitmis,iyi ki o aileye gelin gitmemisim..iyi ki o manyak bana evlenmeden once acilmis..
rezil rusva olabilirdim..cok cirkinlik cok..Allah kimseye gostermesin

Back
X