• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evli birine aşık oldunuz mu?

Benim en yakın eski arkadaşım aşık hatta 2 senedir birlikteler hayatimda gordugum en igrenç şey kızda dunya tatlısı görp görebilecegim en mantıklı kızdı. Ne kazandı diye sorarsanız hiçbişe aksine o kadar şey kaybetti kiiiii....

:KK43: kimse bile bile başını evli birine asik olup yakmaz ki. İkimiz de durumun farkındayız ama ne birbirimizin hayatından cikabiliyoruz ne de normal hayatımızı devam ettirebiliyoruz:KK43:(

Tek kelimeyle "iğrençsiniz"

Daha yaşın 21, kendini evli birine kapatacak kadar düşük müsün? O kadar ucuz musun?

Olmadım olmam da hayatımda bile bile lades oynayıp da ne kendi hayatımı ne de başkalarının hayatını karartacak kadar düşüncesiz değilim çok şükür ki.

Etkilendiğim az erkek oldu.
Hepsi evliydi.
Ama gidip de ilişki yaşamadım.
Sadece çok beğeniyordum; o kadar.
Evli adam karısı varken benimle farklı anlamda ilgilenirse gözümden düşer.
Asla güven duyulmaz öyle birine.
Cidden çok iğrenç bir durum.
Bunu yaşayan da kendini kandırır ancak. Evli adamlar genelde eşlerinden hiç vazgeçmez zaten.
Metres olmaya ve adamın eşini de aptal yerine koymaya lüzum yok.
Büyük bir terbiyesizliktir bu.

Diyelim ki, boş, zayıf anına denk geldi, gönlün evli birine kaydı. Eeee sonra? İnsanda azıcık ahlak anlayışı ve gurur olsa, zaten bu yaşadığı şeyi içinde tutar, karşı tarafa asla belli etmez, ayh duygularımıza engel olamıyoruz, biz de mağduruz muhabbetlerine girmez.

Diyelim kadını düşünmüyorsun... Peki ya çocukları varsa ? herhalde onların günahına girmek istemezsin...

Karşı binamdaki komşu olmuş evli bir adama aşık . Sonra evlenmişler çocukları olmuş . Sonra mı ben anlatmayayım ama mahallde ki herkes onları konuşuyordu .Demek ki neymiş iyi bitmemiş . Hikayenin sonu son derece mutsuz son ...

Herkes olmadık demiş de ilişki yaşamadık demeyi kastetti sanırım..
Kim lisede evli öğretmenine aşık olmadı ki..
Karşınızdakinin yaşını bile bilmiyorsunuz..

Evlı bır kadın olarak esıme bırının asık olmasıyla benım bırının esıne asık olmam arasında bır fark goremıyorum.sonucta baska bır kadın acı cekecek.baskası mutsuzken mutlu olunmaz

Diyelim kadını düşünmüyorsun... Peki ya çocukları varsa ? herhalde onların günahına girmek istemezsin...

Kadini da dusunsun. Kadin gercekten psikolojik bunalima giriyor. Bu da cocuklarina yansiyor. Erkek mi yok anlamiyorum gercekten.:KK12:

Ben olmadım evli öğretmenime aşık . Bekarlara da olmadım yalnız .

Bende sadece Matt Damon var platonik takiliyorum onunla. :KK70:

Kadini da dusunsun. Kadin gercekten psikolojik bunalima giriyor. Bu da cocuklarina yansiyor. Erkek mi yok anlamiyorum gercekten.:KK12:

Tabiki kadını da düşünsün benim demek istediğim empati yapmalı...

Bu durum da çocukların dersteki başarılarını etkiliyor

oldum, evli olduğunu bilmiyordum, öğrenince yol verdim. hep aynı yalanlar zaten anlaşamıyoruz zaten şöyleyiz, boşancam bekle vs vs. yemezler. sonu iyi biten bir iki hikaye var ama genelde hep aynı şey giden aşık olan kızdan gidiyor ha şimdi boşandı ha yarın boşanacak diye yılları gidenleri de çok duydum. sevgilinizin elini tutup özgürce gezmek varken utanıp saklayacağınız bi ilişkiye gerek yok.

oldum, evli olduğunu bilmiyordum, öğrenince yol verdim. hep aynı yalanlar zaten anlaşamıyoruz zaten şöyleyiz, boşancam bekle vs vs. yemezler. sonu iyi biten bir iki hikaye var ama genelde hep aynı şey giden aşık olan kızdan gidiyor ha şimdi boşandı ha yarın boşanacak diye yılları gidenleri de çok duydum. sevgilinizin elini tutup özgürce gezmek varken utanıp saklayacağınız bi ilişkiye gerek yok.

Aynen öyle. Ne diye gizli saklı,olmaması gereken bir ilişki yaşamak?
Ailenin karşısına çıkaramayacağın,arkadaşlarınla tanıştıramayacağın vs. Durumdaki birine neden vaktini,duygularını harcamak? O adam ortamlarda karısını tanıtacak tutup da karısını aldattıgı birini değilki.
Bi de yarın öbür gün bu ilişki bittiğin de(ki sonu muhakakk bu oluyor) hayatına yeni biri girdiğinde bu durumu tesadüfen de olsa ögrense,nasıl acıklama yaparki bi insan?
Ya böyle bi durumun getirisi yok. Götürüsü cok fazla. Örneğin,kendi ailesinin,akrabalarının,arkadaşlarının yüzüne nasıl bakabilir?
İnsan hic değilse bunları bile düşünüp vazgeçer be evli birine aşık olmaktan/ilişki yaşamaktan..

Back
X