• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç flörtü olmamış erkek

Açıkçası ben gayet karşı tarafı çok makûl buldum böylede olması gerek benim şahsı düşüncem .Böyle bir Adam ile uyum sağlamak sizin için çok zor olurdu olmadığı karşı taraf açısından çok daha hayırlı olmuş sizde kendi denginize göre eş seçin
Böyle bir adamla uyum sağlamak neden zor okurdu . Karşı taraf ixin neden hayırlı oluyor ki.

Hanımefendi kendinizi tuttunuz tuttunuz sabah olur olmaz girip yazdıklarımdan alıntı yapıp cevap mı yetiştirdiniz?
Anlamadığınız kısım şuras; insan anatomisine, DNA sına işlenmiş güdüsel davranışlara ters durumları ısrarla hayır bu böyle bu şöyle , böyle insanlar var vs. diye yazmaya devam ediyorsunuz.Size seksüel yaşamınızı sormadım neden yazdınız ki bunu?
burada konuştuğumuz şey de insanların geçmişindeki cinsel aktiviteleri değil! ama sonuçta 34 yaşına geldiyseniz hayatınızda hiç hoşlandığınız, içinizin ısındığı,begendiğiniz sevmek sevilmek istediğiniz bir beyin bir flörtün olmadığını inkar etmeyeceksiniz herhalde?
Bilimsel gerçeklere sığ demek çok daha komik bence.

Var boyle arkadaslar yazacagini yazmaz sizi alintilayip yazar teee Allam yaaa.

yalan söylüyor olma ihitmali çok yüksek tabi günahını almayalaım belki de öyledir aşırı utangaç bir tipse yada kariyere odaklanmışsa ki o da bence mucizedir erkek bu sonuçta bir kaçamağı vardır mutlaka varsa bulsun hiç görüştüğü olmamış birini ama artık onun da bir görüştüğü olmuş yanı o da senle görüşmüş senin gibi konuştuklarını da saymıyor herhalde bu adam ???

Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Benim bir çok sevgilim oldu. 1 kere nişan attım.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .

Ben yorum katmadan kendi yaşadığım durumda ne yaptığımı anlatayım.
20 li yaşlarımdayken 30 lu yaşlarında biriyle tanışmıştım sanırım 34 tü ciddi olduğunu evlenmek istediğini ve kendisini evlenmek istediği kadına sakladığını ilk deneyimini evlendikten sonra yaşamak için beklediğini söylemişti.
İş hayatım vesilesiyle tanışmıştım ve çok efendi düzgün iyi eğitimli maddi durumu iyi ve yakışıklı biriydi oldukça güzel ve dikkat çekici bir yüzü vardı hatta.

Ben ne yaptım?
Teşekkür ettim , onore olduğumu söyledim sonrasında ise kibarca heteroseksüel ise bir psikolog ve bir üroloğa gitmek isterse destek olacağımı ,biseksüel veya gay ise toplum baskısı sebebiyle kendini evlenip çocuk yapmak zorunda hissediyorsa bu sebeple kimsenin hayallerini çalmamasını psikolojik anlamda yine her zaman kendisine destek olabileceğimi söyledim.
Teşekkür etti söylediklerimi düşüneceğini söyledi.Kahvemizi içtik ve görüşmeyi sonlandırdık.

Ben neden böyle davrandım;
Heteroseksüel olup ta psikolojisi hormonları normal çalışan biri için karşı cinsle flörtleşmemek bedenen ruhen beynen tanımayı istememek çok anormal bir durum.Bu benim şahsi fikrim değil, konusunda uzman hekimlerin görüşüdür.
Böyle bir insanın size o şekilde davranması kendi kompleksinden ve psikolojik bozukluğundandır ciddiye almayın yazık kimbilir nasıl ezilmiştir karşınızda boşverin silin anılarınızdan psikolojisi sağlam , sağlıklı tecrübeli kadın rıhundan ve bedeninden anlayan adamlarla dolu bu dünya :)

30 yasına kadar hiç sevgilisi olmaması sosyal olarak çok güçlü ilişkileri olmadığını gösterir.
Belki de uyduruyordur.

Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Benim bir çok sevgilim oldu. 1 kere nişan attım.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .

Ya çok muhafazakar ya da patlamaya hazır bir yanardağ...
Bu hayatta şişman olup zayıflayan erkekten bir de hiç sevgilisi olmamış erkekten korkarım.Çünkü bu iki erkek grubu da yıllar boyunca tercih edilmemiş olabilir ve tercih edilmenin tadına vardıkları anda ,anında gözleri diğer kadınlar da acaba beni tercih eder mi ? düşüncesiyle parlar.

Belkide yüzünde hayatını etkilemeyen, ufak bir kusuru vardır ve bu sebepten önüne gelen kız reddetmiştir. Belkide hoşlanılan kız, diğer arkadaşlarının "onun suratındaki yarada ne?" , "başkasını bulamadın mı?" , "buna mı kaldın?" sorularına muhattap olmamak için ve belkide gerçekten 'buna' kalmadığı için reddetmiştir. Belkide diğer kızlarında aynı şekilde davranmasıyla 30 yaşına kadar hiç kimse onunla flört etmek istememiştir.

Belkide böyle olmuştur, dünyanın bin türlü hali var.

Belkide yüzünde hayatını etkilemeyen, ufak bir kusuru vardır ve bu sebepten önüne gelen kız reddetmiştir. Belkide hoşlanılan kız, diğer arkadaşlarının "onun suratındaki yarada ne?" , "başkasını bulamadın mı?" , "buna mı kaldın?" sorularına muhattap olmamak için ve belkide gerçekten 'buna' kalmadığı için reddetmiştir. Belkide diğer kızlarında aynı şekilde davranmasıyla 30 yaşına kadar hiç kimse onunla flört etmek istememiştir.

Belkide böyle olmuştur, dünyanın bin türlü hali var.
Yeni üye olduğunuz için muhtemelen bilmiyorsunuz ama konu sahibi en son 2 yıl önce giriş yapmış, güncelliği olmayan konuları hortlatmıyoruz bu yüzden 😊

Back
X