• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç flörtü olmamış erkek

Sizin gururunuzu incitecek bir durum goremedim ben ancak bi arkadasin da dedigi gibi hic telefonda konusmadan mi bulustunuz, yani madem kendi gibi birini istiyordu niye size talip oldu, nisan attiginizi basta soylemediniz mi, hani sevgilileri anlatmasaniz bile nisan herkesce bilinir o bakimdan.

Valla dogru mu, yanlis mi yaptigi bilmem ama evlilikte denklik önemli, o zaman kendi gibi bulabilirse onlarla gorusecek sizi hic oyalamayacak, vaktinizi almayacak, kafanizi kurcalamayacak . Onumuze bakalim biz bosverin...

Sizin gururunuzu incitecek bir durum goremedim ben ancak bi arkadasin da dedigi gibi hic telefonda konusmadan mi bulustunuz, yani madem kendi gibi birini istiyordu niye size talip oldu, nisan attiginizi basta soylemediniz mi, hani sevgilileri anlatmasaniz bile nisan herkesce bilinir o bakimdan.

Valla dogru mu, yanlis mi yaptigi bilmem ama evlilikte denklik önemli, o zaman kendi gibi bulabilirse onlarla gorusecek sizi hic oyalamayacak, vaktinizi almayacak, kafanizi kurcalamayacak . Onumuze bakalim biz bosverin...

Bu konuda katılıyorum. O zaman gitsin kendi gibisini bulsun o da.

Aşk başka... Benim de vardı küçükken aşık olduğum adamlar...
Benim kastım, kimse de çıkıp yahu tercih meselesi de olabilir demiyor.
adam da belki evlilik öncesi ilişkiy eve flörte karşıdır. Olamaz mı yani?
Olabilir tabii, ben flört etmek istemiyorum der flört etmez ama yorumların hepsini okuyamadım, yanlış çıkarım yapıyor da olabilirim lakin diğer arkadaşların dikkat çektiği nokta kadın ve erkek doğası gereği flört etmese de platonik bile olsa bir aşk yaşar, 30 yaşına kadar böyle birşey olmadıysa duygusuz olabilir diyorlar, bunun da normal olmadığını söylüyorlar, çünkü insan doğası sevmek sevilmek üzerinedir, bir kadın veya erkeği güzel/yakışıklı bulursunuz, hoşlanırsınız, uzaktan uzağa seversiniz, illa flörtte etmenize gerek yok ama bu duygulardan yoksunsanız ortada bir sorun vardır diyor arkadaşlar, en azından benim anladığım o.

Olabilir tabii, ben flört etmek istemiyorum der flört etmez ama yorumların hepsini okuyamadım, yanlış çıkarım yapıyor da olabilirim lakin diğer arkadaşların dikkat çektiği nokta kadın ve erkek doğası gereği flört etmese de platonik bile olsa bir aşk yaşar, 30 yaşına kadar böyle birşey olmadıysa duygusuz olabilir diyorlar, bunun da normal olmadığını söylüyorlar, çünkü insan doğası sevmek sevilmek üzerinedir, bir kadın veya erkeği güzel/yakışıklı bulursunuz, hoşlanırsınız, uzaktan uzağa seversiniz, illa flörtte etmenize gerek yok ama bu duygulardan yoksunsanız ortada bir sorun vardır diyor arkadaşlar, en azından benim anladığım o.

Aşık daolmadım ya da sevmedim demiş mi adam ben orayı kaçırdım belki...
Öyle bir durum varsa evet değişikmiş:eek:

Kaç kızım benden sana tavsiye. İnsan bu bak bende çok muhazafakarım vs. Eskiden oyle özgüvenim falan da yoktu. 24 25 yasında flört etmeye başladım. Kimse kızmasın ama geç kaldım diyorum. Anlamıyordum çünkü tecrübesizlikten.
Şimdi anlıyorum ki o 24 25 civarı kısmetlerim her yönden iyiymiş. Yine de mutsuz falan degilim ama insan dediğin canlı hormonları olan sevgi isteyen dokunulmak isteyen canlı. Seçici olur anlarım. Bunu başka türlü dese de anlarım ama 30 yasında ol ama kimse ile flört etme görüşme diyen adam full arızalıdır. Herkesin de görüşü farklıdır. Kendini üzmeye de değmez.

Aşık daolmadım ya da sevmedim demiş mi adam ben orayı kaçırdım belki...
Öyle bir durum varsa evet değişikmiş:eek:
Bilmiyorum, dediğim gibi konudaki yorumların hepsini okuma imkanım olmadı, birkaç yorumdan çıkardıklarıma göre yazıyorum, kaldı ki bence tabii bu tümüyle benim çıkardığım bir sonuç, eğer adam bu yaşına kadar birini sevmek nedir bilseydi, aşık olmayı sevmeyi bilen biri olsaydı konu sahibesini daha naif bir dille reddedebilirdi, onun duygularını incitmeden kırmadan reddetmenin bir sürü yolu var.

Ne var adam dürüst davranmış diyebiliriz, evet dışarıdan bakınca dürüst davranmış ama ben kimseyle flört etmedim, hiç sevgilisi olmayan biriyle beraber olmak istiyorum lafı yeni tanıştığınız birine dan dan söylenince kötü hissettirir, çok başka şekilde kendinizi sorgulamanıza neden olur, ayrıca şu da var belki bu zamana kadar kaç kadınla tanıştırdılar evlensin diye, bir nevi flört edip tanıyıp sonra evlenmek için adımlar attı belki defalarca, belki bir kısmıyla birkaç görüşme sonrası olmayacağına karar verdi, bunları flörtten saymıyor mu?

Yani benim kafamda bir sürü soru işareti oluşuyor konuyu derinlemesine düşününce, flört etmek nedir? Çoğunluğumuz flört ederken en azından kadınlar için söylüyorum o kişiyle gelecek düşünürüz, yine çoğunluğumuz bugün Ahmet, yarın Mehmet, olmadı Hüseyin olsun demeyiz ki, konu sahibesi de gelecek hayal ederek flört etmiş, yine gelecek hayaliyle nişanlanmış ama nasip olmamış nişan atmış, karşınızdaki kadın ciddi bir beraberlik düşünüyorken bu kadar duygusuzca dürüstlük kadın ruhundan anlamadığına işaret bence.

Bilmiyorum, dediğim gibi konudaki yorumların hepsini okuma imkanım olmadı, birkaç yorumdan çıkardıklarıma göre yazıyorum, kaldı ki bence tabii bu tümüyle benim çıkardığım bir sonuç, eğer adam bu yaşına kadar birini sevmek nedir bilseydi, aşık olmayı sevmeyi bilen biri olsaydı konu sahibesini daha naif bir dille reddedebilirdi, onun duygularını incitmeden kırmadan reddetmenin bir sürü yolu var.

Ne var adam dürüst davranmış diyebiliriz, evet dışarıdan bakınca dürüst davranmış ama ben kimseyle flört etmedim, hiç sevgilisi olmayan biriyle beraber olmak istiyorum lafı yeni tanıştığınız birine dan dan söylenince kötü hissettirir, çok başka şekilde kendinizi sorgulamanıza neden olur, ayrıca şu da var belki bu zamana kadar kaç kadınla tanıştırdılar evlensin diye, bir nevi flört edip tanıyıp sonra evlenmek için adımlar attı belki defalarca, belki bir kısmıyla birkaç görüşme sonrası olmayacağına karar verdi, bunları flörtten saymıyor mu?

Yani benim kafamda bir sürü soru işareti oluşuyor konuyu derinlemesine düşününce, flört etmek nedir? Çoğunluğumuz flört ederken en azından kadınlar için söylüyorum o kişiyle gelecek düşünürüz, yine çoğunluğumuz bugün Ahmet, yarın Mehmet, olmadı Hüseyin olsun demeyiz ki, konu sahibesi de gelecek hayal ederek flört etmiş, yine gelecek hayaliyle nişanlanmış ama nasip olmamış nişan atmış, karşınızdaki kadın ciddi bir beraberlik düşünüyorken bu kadar duygusuzca dürüstlük kadın ruhundan anlamadığına işaret bence.

ben red edişini yanlış buluyorum zaten. Yani tarzını.
Benim lafım, adamın kimseyle flört etmemiş olduğunu açık yüreklilikle söylemesine ve buna burada gelen tepkilere.

ben red edişini yanlış buluyorum zaten. Yani tarzını.
Benim lafım, adamın kimseyle flört etmemiş olduğunu açık yüreklilikle söylemesine ve buna burada gelen tepkilere.
Evet tarzı kesinlikle yanlış, ben şahsen böyle duygusuz bir adamla evlenmek istemezdim, kadın ruhundan inceliğinden anlamıyor, dürüstlük güzeldir, iyi bir meziyettir ve insanlar dürüst olmalıdır ama bu dürüstlüğü tatlı dille söylemenin de yolları var, bu adam bence gerçekten nasıl davranacağını bilmeyen duygusuz biri, olmaması daha iyi olmuş bence.

Açıkçası ben gayet karşı tarafı çok makûl buldum böylede olması gerek benim şahsı düşüncem .Böyle bir Adam ile uyum sağlamak sizin için çok zor olurdu olmadığı karşı taraf açısından çok daha hayırlı olmuş sizde kendi denginize göre eş seçin

bu yaşa kadar hiç flörtü bile olmamışsa sizin özelliğiniz neymiş de sizinle flört etmiş? yalan olduğu bariz belli bence sevgililik boyutuna gelmemiş olsa da konuştuğu ettiği kişiler illaki olmuştur. Yaptığı hareket de ayıp bence eşya mı alıyoruz yok ben ikinci el kullanmıyorum der gibi yaşanmışlıklar güzeldir gençliğini heba etmiş eğer doğruysa

Böyle düşünen bir kadın erkekleri tanımıyordur.
Aşk, seks, üreme gibi kavramlar senin normalin benim normalim diye ayrılmaz. İnsan anatomisini ya da iç güdülerini anlatacak değilim, burada tercihlerden ziyade iç güdüler devreye giriyor.O yüzden bir kişiden hoşlanmaması, aşık olmaması flört etmemesi vs. normal değil hatta inandırıcı da değil.
Ayrıca siz o tanıdıklarınızla 7/24 dipdibe yaşamadığınıza göre bence olmuştur ve sizin haberiniz yoktur.olmak zorunda değil ne de olsa, yanılıyorsunuz.

Aynen katiliyorum yahu. Evrimin binlerce yillik DNAmiza kazidigi ureme icgudusunu, asik olma-begenme duygusunu, sevilme-sevme ihtiyacini yani insan dogasini inkar edemez kimse ne ruhsal ne fizikse olarak. Tibben mumkun degil yani.

Aynen katiliyorum yahu. Evrimin binlerce yillik DNAmiza kazidigi ureme icgudusunu, asik olma-begenme duygusunu, sevilme-sevme ihtiyacini yani insan dogasini inkar edemez kimse ne ruhsal ne fizikse olarak. Tibben mumkun degil yani.

yani insan anatomisine ters diyoruz 2x2=4..
ama muhalefet olmak için yok efendim sizin karşınıza böylesi çıkmadığı için garip geliyor var böyle tercih eden insanlar falan demezler mi.. :D

Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Benim bir çok sevgilim oldu. 1 kere nişan attım.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .
Valla iyi ki bu is olmamis. 30 yasina kadar sevgisiz yasamis adama fazla gelirsin sen. Birak ugrasma. Kimbilir ne sorunları var

yani insan anatomisine ters diyoruz 2x2=4..
ama muhalefet olmak için yok efendim sizin karşınıza böylesi çıkmadığı için garip geliyor var böyle tercih eden insanlar falan demezler mi.. :KK70:

Bu benim dusuncemse ve cok yakinimdaki 2 ornegi baz alarak bu dusuncemi ortaya koymussam bunu muhalefet olmakla suclamak yakismadi hic. Cok degil, biraz saygi hani.

Ben de 34 yasindayim. Sevismeyi birakin, opusmeyi bile bilmem. Bu yasa kadar bunlari yasamamis biri olarak ben de bu beylerin girdigi o anormaller sinifina giriyor muyum Hanimefendi?

Sig oldugu kadar trajikomik de.

Bu benim dusuncemse ve cok yakinimdaki 2 ornegi baz alarak bu dusuncemi ortaya koymussam bunu muhalefet olmakla suclamak yakismadi hic. Cok degil, biraz saygi hani.

Ben de 34 yasindayim. Sevismeyi birakin, opusmeyi bile bilmem. Bu yasa kadar bunlari yasamamis biri olarak ben de bu beylerin girdigi o anormaller sinifina giriyor muyum Hanimefendi?

Sig oldugu kadar trajikomik de.

Hanımefendi kendinizi tuttunuz tuttunuz sabah olur olmaz girip yazdıklarımdan alıntı yapıp cevap mı yetiştirdiniz?
Anlamadığınız kısım şuras; insan anatomisine, DNA sına işlenmiş güdüsel davranışlara ters durumları ısrarla hayır bu böyle bu şöyle , böyle insanlar var vs. diye yazmaya devam ediyorsunuz.Size seksüel yaşamınızı sormadım neden yazdınız ki bunu?
burada konuştuğumuz şey de insanların geçmişindeki cinsel aktiviteleri değil! ama sonuçta 34 yaşına geldiyseniz hayatınızda hiç hoşlandığınız, içinizin ısındığı,begendiğiniz sevmek sevilmek istediğiniz bir beyin bir flörtün olmadığını inkar etmeyeceksiniz herhalde?
Bilimsel gerçeklere sığ demek çok daha komik bence.

Hanımefendi kendinizi tuttunuz tuttunuz sabah olur olmaz girip yazdıklarımdan alıntı yapıp cevap mı yetiştirdiniz?
Anlamadığınız kısım şuras; insan anatomisine, DNA sına işlenmiş güdüsel davranışlara ters durumları ısrarla hayır bu böyle bu şöyle , böyle insanlar var vs. diye yazmaya devam ediyorsunuz.Size seksüel yaşamınızı sormadım neden yazdınız ki bunu?
burada konuştuğumuz şey de insanların geçmişindeki cinsel aktiviteleri değil! ama sonuçta 34 yaşına geldiyseniz hayatınızda hiç hoşlandığınız, içinizin ısındığı,begendiğiniz sevmek sevilmek istediğiniz bir beyin bir flörtün olmadığını inkar etmeyeceksiniz herhalde?
Bilimsel gerçeklere sığ demek çok daha komik bence.

Oki doki.

Back
X