Hiç Flörtüm Olmadı :((( Tavsiyelerinize ihtiyacım var

arkadaşlar konuma cevap verdiğiniz için tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkürler ! yoğun bir haftasonu geçirdim girmeye fırsat bulamadım biraz geç dönebildim kusura bakmayın.

banka kuyruğunda tanıştığım erkeğe tel. vermemem gerektiğini söyleyenler olmuş. belki haklısınız ama ortak tanıdıklarımız çıkmış olması, mezun olduğu okul ve bölüm vs. bende güven uyandırdı. bir de demişler ki sana böyle davranan her kıza böyle yaklaşabilir, aslında itiraf edeyim bu ihtimal benim de aklıma geldi. ama dediğim gibi 25 yaşındayım ve hiç flört yaşamadım, artık duygusal birşeyler yaşamak ve kadın-erkek ilişkileri konusunda tecrübe edinmek istiyorum. sevgilileriyle gezenlere imreniyorum ( bir de yaşıtlarım nişanlanmaya felan başladı, fakat ben üni.de kafamı kitaptan kaldırmadığım için biraz hayatımı yaşayım istiyorum içimde ukde kalmasın diyorum... kendime bir sınır koydum: 30 yaşından önce evlenmeyim diyorum.

tavsiyeleriniz ışığında mesaj atmaya karar verdim ancak sorun şu ki haftasonu anneme yardım etmem gerektiği için geçtiğimiz haftasonunda mesaj atamadım bu iş bu haftasonuna kaldı yani anlayacağınız. ki sanırım da bu iş tavsadı biraz, kendisinden ses seda yok. galiba bu gönül işlerinde araya çok fazla zaman girince soğuma oluyo, demek ki arayı açmamak gerekiyo ((( ben yine de mesaj atacağım ama içimde mesaja geri dönmeyecek diye bir ses var inşallah yanılırım. pek birşey çıkacağını ummasam bile yine de mesaj atacağım, cevap almazsam da burda yazarım bana teselli verirsiniz artık değil mi

Ama sana mesaj at dedigimizden sonra uzun zaman gecti. Hala atmadin mi?
Zaten yeni tanismissiniz, tanisir tanismaz arayi acmak olmus bu. Bu noktadan sonra pek bir etkisi olur mu mesaj atmanin, ben emin degilim sahsen. O kisi belki de unutmustur, ya da umidi kesip isine bakmistir artik. Arayi acmasaydin iyiydi. Ille de gorusecegin hafta sonu atmalisin diye birsey yok ki, gorusene kadar mesajlasirdiniz yine arayi sogutmazdiniz belki. Bence biraz gec kalmissin. :26:

off evet bu durum beni çok üzüyor (( ya yine burca bağlamak saçma olcak belki ama aslan burcunun yapısında amaan sonra yaparımcılık yani tembellik, üşengeçlik var ( yani en iyisi hiç mesaj atmamak mı? eğer atarsam da geri dönmezse gururum çok kırılır.

Valla ben de aslan burcuyum. Bunun burcla ilgisi var mi bilmiyorum ama bende de erteleme huyu var. Ama bu oyle ertelenecek siradan bir is degil ki. Bu gonul isi yani :) Icinden gelir yapiverirsin, yarin yapiyim filan diyorsan icinden gelmemistir.
Valla ben bu noktadan sonra tavsiye veremiyorum. Mesaj atmak belki de bu saatten sonra abes olur. Belki de olmaz. Bilmiyorum yani. Boyle bir durumda olsam uzun uzun dusunurdum herhalde. Ne bileyim, zaten tanismiyorsunuz, olayin sicakligi da gecmis. Bir kere tanismissiniz, sonra 2 hafta haberlesmemissiniz. Herkes yoluna bakmis. Bilmem, belki de artik mesaj atmak sacma olabilir. :26: Sen yine de at istersen, nabzini yokla, birsey kaybetmezsin nasil olsa.

bence mesaj felan atma nıye atıyorsun kı.. zaten tanımadığın ınsana telefon numaranı vermekle hata yapmışsın şimdide o arayıp sormuyorken mesaj atıp kendını kolay lokma pozisyonuna düşürme. yapma bunu. çok beğense istese zaten arayı açmaz ılla kı görüşmek isterdi.
bu arada boşlukta olduğunu anlıyorum bende zamanında yaşadım. yaşıtlarım çoçuk sahıbı olurken benım hayatım ruh gıbı geçiyordu ama herşeyın bı zamanı varmış meğer. yapma derim mesaj atma...

merhaba kızlar. uzun sayılabilecek bir zaman geçti ( sizi son gelişmelerden haberdar etmek istedim. gerçi pek bir gelişme oldu da sayılamaz ya neyse ((

neyse ben buna yaklaşık 1 ay önce görüşelim diye mesaj atmıştım. o da cevap yazdı "canım ben şu an şehir dışında seyahatteyim, seni dönünce arayacağım" diye.. ama 1 ay geçti üstüne yılbaşı geçti aramadı (

olumsuzdur bu değil mi ?? salladı yani beni ( düşündüm bir daha mesaj atmayı ama çok mu yüzsüz bir davranış olur (( of ya yüzüm hiç gülmeyecek mi benim (

yok canım atma artık mesaj bence. adım atma sırası ona gecmiş,atarsa tabi...
seni çok iyi anlıyorum,ama gencsin daha.
ben 28 yaşındayım,kimseyle çıkmadım,hep platonik oldu,ya da imkansız...internetten bir yabancı cocukla görusuyorum şimdi.hayırlısı bakalım.

Kendini rahat birak, hiçbirseyi kontrol etme, bunlari dusunme bile :) kendiliginden gelir beklenen sevgili birde bakarsin asik olmussun...

Bence seninle ilgilendigini hissettigin biri olursa ilk adimi atabilirsin, hem cesaretin onun hosuna gider hem de gururunu oksamis olursun... Malum toplumumuzda bayanlar bazi davranislarda bulununca çevre olsun erkek olsun bazen ........ etiket yapistirabiliyor o yuzden ilk adimi at gorusunce gozlerine bak hoslandigini hissettir yeterli dogal ol, neseli ol, iltifat et (gerçekten dusunuyorsan) ah su erkekler ne çok severler iltifati (bayanlardan bile çokkk emin ol), iltifat edince gulerek yanlis anlama bak dostca soyluyorum bunu falan de çok hosuna gider (iltifat ediyorsun, sevgili olma ihtimalini imha ve gulerek de o ihtimali guçlendiriyorsun ayni zamanda sirin gorunuyorsun) 1, 2 boyle konustun mu zaten kendiliginden ikinize ozel bir konusma sekliniz olur, sakalasmalar falan... birde erkekler surekli ay tirnagim, ay kasim diye konusan bayanlardan hiç hoslanmazlar, çok bakimli ve guzel ol ama çok dogal, samimi ve sirin gorun...
Son olarak çekingensen ilk asamada sms veya facebook araciligiyla yakinlasabilirsin sonra gorusunce daha rahat olursun

Bunu geç canim NEXT ! biliyor musun bir erkek iliskinin en basinda heyecan yasamiyosa çok kotu çunku birgun o benzeri olmayan baslardaki heyecani yasatack kisiyle karsilasirsa seni birakir... Bu arada onceki mesajimda belirtmemisim çocuksu gorunucem diye olgun davranayim deme bence seni sıkıcı bulabilir (ciddi goruneni bile...)
Eger mutlaka bir erkek arkadasim olsun diyorsan çalismadigin zamanlar bir iki arkadasinla yasitlariin takildigi mekanlara git, facebook tan yakin arkadaslarinin yakisikli ve bekar arkadaslarinin seni gormelerini sagla, face'de bazi sayfalar oluyor ya herkes paylasiyor yorum birakiyor (karikatur tarzi) ordan insanlarla sohbet et, isyerinde vardir belki birileri... bol sans canim...

ya zamanında ilgi gösterceksin ve karşılıklı bişeyler yaşıcaksınız.
ya da sonradan peşinden koşmucaksın. artık bence bu çocuğu aklından çıkar.
önüne yeni insanlar çıkarsa şimdikine davrandığın gibi davranma yeter. işte bak bu senin için bi tecrübe oldu.

içinde bulunduğun durum itibariye insan ister tabi.. hayatını da kurmuşsun...ama bir de olaya şu açıdan bak.. benim okul yıllarında erkek arkadaşım oldu. ama eşimle tanışıp onunla evleneceğimi bilseydim asla çıkmazdım biriyle..
sen de doğal davran.. tecrübe diye bir şey var mıdır? evet belki vardır ama ikili ilişkilerde doğallık vardır hayatın akışına göre davranırsın yani Mesela ilk kez anne olan biri bile kaç çocuk doğurmuş gibidir değil mi çocuğunu kucağına alırken. Bu da ona benzer bir şey..
Bir de bir şeyi çok irdeleme. Aramak istiyorsan ara ama o insandan beklentin ne onu tespit et önce..
1.) Hoşlandın mı?
2.) Beğendin mi?
3.) Arkadaş mı olmak istiyorsun?
Hem özel hem de sosyal arkadaş olarak sana uygun mu?

Gurur değil de, bayanların her zaman biraz geri de durması taraftarıyım, ben öyleydim hala da öyleyim.
Evet karşıdan bekledim her zaman, zaten duygularımı dışa vurmayı da pek beceremem bildiğiniz kapalı kutu.

Ben bir ara mümkün değil olmaz, o çekingen, utangaç, bende öyle. Birine asla açılamayacak biriydim. Artık böyle kaçamak göz süzüşleriyle gittiği yere kadar diyordum :)

Naber diyene bile kafasıyla iyiyim mesajı verirdi. Konuşamazdı bile o derece :)

Bu arada aslan dedin de benimki de aslan burcu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…