Hiç geçmeyen heves, yapacagim sey gereksiz mi

Merhaba canim ne kadar guzel yazmissin aynen öyle o konusanlar butun sene calisirken nerdeydiler. Destegin icin tesekkur ederim. Insallah sende hayallerine kavusursun

[QU"veronika_nika, post: 42148544, member: 638107"]Teralenim yay [/]

Al iste demistim sana ayni ben gezenti yay :)
Seyyahat ederek aldigin haz huzur seni gelecekte sahip olacagin ev icin motive eder.Her firsatta seyyahat etmeni dilerim

Yazınızı okurken aynı ben dedim evliliğimize ve evimize kadar :)
Sizi o kadar net anlıyorum ki... Benim de en büyük tutkum seyahat etmek, çocukluktan beri çok sık seyahat ederdim ta ki evlenene kadar insan geçim derdine düşünce maalesef en zevk aldığı şeyi bile yapamaz hale geliyormuş, eşlerimizinde seyahate bizim kadar düşkün olmamalarının bunda payı var.İnsan isterse bazı ihtiyaçlarını bu uğurda ikinci plana atabilir. Çünkü seyahat etmek bir tutkudur bir tadan bir daha bırakamaz. :) Ben yine de sürekli dua ederim Allah nasip etsin diye. Sizin de seyahatiniz gayet makul bir fiyata geliyormuş ve o seyahatten döndükten sonraki yenilenmenin rahatlamanın yanında bu fiyatın lafı bile olmaz ama işte seyahate çıkmayız şunun için biriktiririz daha iyi olur mantığı var türkiye'de maalesef...

öğretmensin çalıştığın okulda proje yazsan seni göndermezler mi?
özel okullarda durum nedir bilemiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…