• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç geri gelmeyecek olan...Sevdiğimi özledim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
seviyordum mutluydum hla gözümde tütüyor onun o güzelliği lüle saçları
askere gıderken ayrıldık ayrılalım der gıbıydı ben de ıstedım evlılık dedım o dedım bu dedım, o da bana yaşımı öne sürdü buyuk gorunuyormuşum sonra karıyerım param pulum yokmus, vs vs askere gıttı gıderken ayrıldık ben onu bekledım
döndu geldı konusmuyor benımle ne acı onunla bır daha yanyana olaamayacak olmak sevgısını bılemeyecek duyamayacak olmak , onu oyle sevıyorum kı hala kopamıyorum
öyle baglanmısım oyle sevmısım tapmısım yolda bıle bır defa görsem yetecek bana dıyorum özluyorum işte...
ne acı gerı gelmeyecewgını bılmek :(
ayrılıktan beter bır sey bu ayrılınca bılırsın kı ayrıldın ama askerden sonra görusuruz deyıp gıtmıstı ve arıyorum acmıyor konusmuyor sevıyorum ask gurur tanımaz mı onu sevıyorum hala. :çok üzgünüm:

çok klasik belki de çok duyduğun bişey ama yüzde yüz doğru bişey var ki'zaman herşeyin ilacı' arayıp sorma da bence arayacağı varsa o arar zaten doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama askere giderken ayrılmak istediğine göre zaten ayrılmak istiyormuşş ama söyleyememiş nasılsa ben gidince o da unutur ben de unuturum diye düşünmüş olabilir.... lütfen canını sıkma unutulmayan hiçbişey yok dünyada sadece ZAMAN...

evet şekerım zaman da zaman ,
askere gıttı geldı hep sevdım zaman dıyorum ama resmıne bakıorm onu cırkın bıle goremıyorum hala o kadar tatlı ve dogru gelıyor kı bana, sankı benı ıstemeyen arayınca açmayan o degılmıs gıbı hala sevıyor gıbı... umarım unuturum baska carem de yok ama zor olacak bılıyorum neden boyle olur kı..

kaçan kovalanıo da ondan cnm ayrılmak isteyen sen olsan böyle olmazdı ben de senin durumundaydım biliyorum gerçi benim olay biraz daha farklı ama... unutmak istiosan resmine de bakmaman gerek mesela onunla ilgili her dateyı atlaman gerek istemeden onu anman bile unutmadığını gösterir çünkü... çivi çiviyi söker ayrıca bu durumda başka birine yönelmen doğru olmaz ancak seni hakeden birileri vardır mutlaka çıkacaktır karşına bi yerlerde geçmişe mazi derlerr ileriyi düşün başka eylerle uğraşş... hayatında değişiklikler yap..

Aşk neden hep zor u seçer bilmiyorum..İiçinde bulunduğun durum çok zor çok ağır zaman merhem olucaktır yaralarına ama eğer sen istersen şifa bulursun eğer istemiyorsan içinden gitmesine izin vermiyorsan belli bir zaman sonra sana zarar verdiğini düşünüp vazgeçeceksindir ya da başka biriyle olduğunu gördüğünde.. Ama unutmasan bile kendi iyliğin için daha az hatırla..Askere gidip gelmiş aradan zaman geçmiş ve hala bişeler yoksa üzme kendini arkadaşım..

benneyaptımki ben onu ozledım ettım dusunuyorum hala böle benı ıma eden cagrıstıran seyler yapıyor ama arıyorum acmıor msj atıyorum cvp vermıyor, hatta yenı bırıyle olucam dedım onu bıle soyle dımona da ses etmedı kenarda durayım hosuna gıdıyor
karıyer yap cıkarızdemıstı yapıcam ama bı baskasıyla cıkıo olucam gorucek bakalım kenarda duran pasta ne ıse yarıycak bu defa, :delphin:
şakkıdı terbıyesız pıs ahlaksız
hala neden bıttıgını demıo bana

dedıgınız gıbı ben bırakmıs olsam böle olmazdı unuturdum ama işte degıl.

Seninle kariyerin işin gücün için görüşücek evlenicek insanın aklını yerim ben:delphin:

Peşine düşme sende:mymeka:
Gitsin kariyerli paralı kzı bulsunda görsün dünyayı ters-tatlicadiarzu-
sana söylediği o sözlere ragmen gururunu ayaklar altına alıp neden arıyosun neden mesaj cekiyosun:mymeka:
Gururunu ayaklar altına aldırma hiç bir zaman helede bir erkek için.
Zaten seni seven bi insan olsaydı gururunu ayaklar altına alınmasına müsade etmezdi:delphin:

sana tek sözüm şekerim
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :mymeka: :mymeka: :mymeka:

büyük görünüyomuşsun ne demek yahuu
erkek arkadaşım bana bunu dicek değil peşinden koşmak
söylediği anda yemişti tokdadı benden :mymeka::mymeka:
bi kızın yüzüne bakarak sen şöylesin sen böylesin denir mi hiççç:kızgın::kızgın:
şimdi sen bu adamı özledim seviyorum mu diyosun
bende sana diyorum ki yok daha neler canım :oklava::oklava:

hehe kızlar komiksiniz ya güldürdünüz beni, demin zaten kücük böcük msnde payladı guzel benı sımdı sız, hakikaten adam bana buyuk gorunuon dedı gıttım zayıfladım, karıyer dedı sımdı karıyerlı ıs bulucam ama bı yandan da yenı sevgılı yaptım eskisie gerı döndüm, cocuk yıllardır benı beklıyor ve ondan yasca buyuk olmama ragmen buyuksun demıyordu bır kac arızası vardı onları da törpüle gelıcem dedım sımdı yapmamaya dıkkat edıyor o hatalarını, ben de ıyıdavranıyorum ona .

eskısıne bugun baktım facbokda eskı sevgılısıne naber falan demıs, ama o kızı da eskıden aylarca süründürmüştü ben de hatta bu hareketınden dolayı onu yadırgamıstım, sımdı askerden döndu ıs bulması lazım o kızı da kullanıcak falan sanırım ona da yakın oluyor, tamamen aslında serefsız bırı hem o bu kadar serefsızken ben onu nasıl bu kadar ıyı gormeye calısıyorum kı
parmakları mı kırıldı ellerı mı kırıldı da bana bır maıl yazamadı kontoru yokmus ev telefonu da mı yoktu.
benım ona aldııgım bır hedıyeyı sureklı gıyıp duruyor gururla gosterıyor falan ne mana veremedım ama sonucta ona deger verıyo buna deger verıyor karıyer dıyo para dıyo madem benım karıyerım yok param yok neden cıktı işte srefsız oyaladı falan sadece adam gıbı de ayrıldık da demedı dıyemedı de süründürsün öyle pesınde kız bıraksın hosuna gıdıyor sımdı eskısıne msela naber falan dıyebılıo kı o kıza da neler yapmıs aylarca anlatmıstı allalla ayıp degıl mı yaa bıle demıstım. ayıp işte öyle de örtbas edıyor pis şerefsız,
onu sevmıcegım aklıma bıle gelmezdı he bıter dıyodum ama ıyı hatırlarım dıyodum neyse serefsız walla, uzak dursun benden böylesı hıh! kaydirigubbakcemile

ay çok şaşırdım valla :1shok:
insan kendi yaşamayınca bilemiyor, yaşayana öyle gelmiyordur tabi ama sana bunları diyebilen bi adamı nasıl seviyorum dersin :mymeka:
adam resmen paraya çevreye yani kısaca kendini kurtarmaya bakıyor sevgiye değil :bbo:
bırak bırak şekerim gitsin eskiye mi gidiyo nereye gidiyorsa layığını bulsun sizden uzak olsun yerimseniben sen o lafları yiyip oturcak kadar değersiz misin :1hug:

anam şok üstüne şok yaşadım:bbo:kafamçokkarıştı:uhm:
önce şok yaşadım: bir erkek bi kıza nası büyük görünüyosun, paran yok, kariyerin yok der:bbo:
sonra şok yaşadım: bi kız nası hala nası böle bi erkek için üzülür:bbo:
sonra ki şok: unutamam seviyorum derken nasıl 4 günde unutulup bi başkasıyla birlikte olmaya başlanır:bbo:
anlamadım bişeykafamçokkarıştı

seviyordum mutluydum hla gözümde tütüyor onun o güzelliği lüle saçları
askere gıderken ayrıldık ayrılalım der gıbıydı ben de ıstedım evlılık dedım o dedım bu dedım, o da bana yaşımı öne sürdü buyuk gorunuyormuşum sonra karıyerım param pulum yokmus, vs vs askere gıttı gıderken ayrıldık ben onu bekledım
döndu geldı konusmuyor benımle ne acı onunla bır daha yanyana olaamayacak olmak sevgısını bılemeyecek duyamayacak olmak , onu oyle sevıyorum kı hala kopamıyorum
öyle baglanmısım oyle sevmısım tapmısım yolda bıle bır defa görsem yetecek bana dıyorum özluyorum işte...
ne acı gerı gelmeyecewgını bılmek :(
ayrılıktan beter bır sey bu ayrılınca bılırsın kı ayrıldın ama askerden sonra görusuruz deyıp gıtmıstı ve arıyorum acmıyor konusmuyor sevıyorum ask gurur tanımaz mı onu sevıyorum hala. :çok üzgünüm:

bir erkek, bir kıza büyük görünüyorsun derse
artı birde kariyer yap ,paranda yok, diye eklerse o erkeğin o kızı sevmediğini düşünürüm... ne demek para . bu adam jigolo mu ya. gitsin paralı bir kadın bulsun kendine...
bırak, Allahaşkına bu adamı. saçı lüle ise ne olmuş. boş ver. düz saçlılarda yakışıklı oluyor.....

seni böyle aşağılayan bir insanı mı özleyip seviyorsun haa.
nasıl kırmış gururunu. vazgeç canım sen bu sevdadan. sana hayır gelmez. bırak gitsin yoluna

patıskacım canım bırak ya
kendıne ezıyet etme
cok kırmıs senı ısallah senı oldugun gıbı seven bırı cıksın senı mutlu etsın

üzüldüğüne değecek biri olsa üzül diyeceğim ama cidden inanılmaz bir durum yani.o lafları söylemeyi kendine nasıl yakıştırır bir insan onu anlamadım:sm_confused:.
patiskacım onun resmine bak ve de ki:
ben senden çok daha iyilerini hakediyorum!!

:delphin:

Facebok tada da msnedene kime ne yazarsa yazsın boşver kaydirigubbakcemile
İsterki oralarda bütün sevgililerini bulsun.
Gecmişindekilerini geleceğine getirmek isteyen kişi geleceginden kacan kişidir:delphin:
Sen kendi yoluna bak. Senden seni kariyerli olmanı isteyen kişi senin kalbine senin sevgine bakan kişi değildir. Senin o kariyerden dolayı ona yidirecegin paraya bakar.:delphin:(kusura bakma canım ama ben bunu anladım)

Kilo meselesi mi? işte oda yanında gezdirirken sana güzel dedikleri zaman ona şişicek o şiştikce şişicekti. Sende igneyi batıramıcaktın. Kendiliğinden patlayıp snada etrafındakilerede zarar verirdi.

Ha bu arada intikam mı? almak istiyosun. Onun calıştıgı vs. önünden bir kaç kez gec şöle güzelce giyinip kuşanıp. Bak nasıl oturuyor içine:delphin:(biraz daha kendine bak. kolunada tak sevgilini gec.şakkıdı)

Bir gün sonra aramazsa ne olim:lepi:kaydirigubbakcemile4

bence sen onu sevmemişsin resmen o seni istemiyo diye gurur yapmışsın...eğer o sana dönse seni sevse o söylediği şerefsizce laflar sana batmaya başlıycak ve sen onu bırakıcaktın ve zerre kadar üzülmeyecektin..bu işler böylee....ama sana tavsiyem onunla ilgili hiçbişeyi bırakma hepsini yok et onu kıskandırmaya falanda çalışma...zaten doğru yolu bulmuşsun,biraz zaman sonra onun için yaptıklarına güleceksin emin ol...

kim bu adam ya bulunmaz hint kumaşımı?
Kimsenin peşinden koşmaya,yalvarıp,yakarmaya değmez.
Heleki bir erkek için gururunu,şerefini ayaklar altına almaya hiç değmez.
Zamanla herşeye alışacaksın,ve unutacaksın.
Insanlar evlat acısı yaşıyorlar bundan daha büyük acı varmı ki?
Derdini veren allah dermanınıda veriyor.
Bol bol dua et.
Ayrıca ne onu kıskandır,ne onu görmeye çalış,nede resmini cismini bulundur.
Herşeyi at gitsin.
Senden daha kıymetli yok bu dünyada unutma.

Kızlar hepinizin yazılarıyla yeniden moral buldum,
hepinize tek tek teşekür ediyorum

facebokundan sılmıs benı yenı de bır kız arkadas edınmıs hem de bende saydıgı ve ıyıkı sen boyle degılsın dedıgı baska özellıklerden bır iki tanesı var ama özel unıversıtede okuyor, zengın sandı sanırım.
her neyse aslında ılgılenmıyorum gene de bılgı vereyım dedım :)
resmıne bakınca ya ben bunu begenmıs mıyım halbukı gayet normal bı erkek !! tepkısını verıyorum artık,
yani erkekimiz lüle saclı dunya yakısıklısı falan degılmıs normal bir yurdum erkegıymıs hemm hem öyle olsa ne olacakmış kötu bır erkekmiş. ben abartmışım tabıkı bılıyordum o kadar aşıktım kı gözum dönmüştü.

simdı gectı neyse ki, atlattım hepsını
teşekkürler desteğinize.

Back
X